>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Awaria bet365

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Stosunkowo coraz czesciej obserwuje u nich problemy tego typu badz gdy trwa mecz live zacina sie livescore i nie mozna stawiac/kontrowac. Mam nadzieje ze do 22 sie z tym uporaja, bo na tego buka zlego slowa nie powiem mimo takich numerow.

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Panowie strona smiga, jedynie zaklady wygrane nierozliczone..
edit: tzn dziala natomaist nei mozna obstawiac live, nie ma nic oprocz pilki i jednego meczu tenisa a jest sporo meczy live teraz.

ghostface 3

ghostface

Użytkownik
Mają u mnie za to minusa ale z drugiej strony takie pinnacle też kiedyś notorycznie miało takie problemy i też jakoś się to akceptowało

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Kliknąłem w zakładkę &quot;mecze w czwartek&quot; i co widzę? A no dwa mecze ligi norweskiej, z kursami sprzed rozpoczęcia, których pierwsze połowy już się zakończyły. Zagrałem praktycznie pewniaki. Zakłady zostały zatwierdzone. Tylko pytanie czy zostaną rozliczone czy anulowane?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Kliknąłem w zakładkę &quot;mecze w czwartek&quot; i co widzę? A no dwa mecze ligi norweskiej, z kursami sprzed rozpoczęcia, których pierwsze połowy już się zakończyły. Zagrałem praktycznie pewniaki. Zakłady zostały zatwierdzone. Tylko pytanie czy zostaną rozliczone czy anulowane?
Połapią sie na pewno,nawet jeśli w pierwszej chwili będziesz miał rozliczone to wypłacić nie zdążysz.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
a jeżeli od razu &quot;zainwestuję&quot; w kolejne zdarzenie?
Jak zdążą rozliczyć te &quot;pewniaki&quot; i te &quot;zainwestowane&quot; ( w co wątpię bo podczas awarii to zakłady trochę wiszą przed rozliczeniem)to zarobisz a jak nie to minus na koncie.

A 0

alegancko

Użytkownik
Czy ja snie?
Unicaja Málaga v Real Madryt
(4. kwarta - Suma (2-drogowo))
Zagralem ponizej 41,5 pkt - bylo 35. Potem dogrywka.
Czyzby dogrywka wliczala sie do ostatniej kwarty? Bezsens.

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Kolego zanim obstawisz dany rynek zorientuj sie jaki jest regulamin, bet365 sie z tym nie kryje ma to swoje plusy*gdy grasz na over* i minusy tak jak w twoim przypadku.

S 0

sushi79

Użytkownik
Witam .Panowie proszę o pomoc co mam dalej robić z jedna sprawa...a mianowicie, gram systemem online czyli obserwuje mój zakład na bieżąco i w miarę upływu czasu kwota zawartego zakładu spad lub rośnie ,w każdej chwili zakład można zamknąć a kwotę wypłacić..wczoraj zagrałem w ligę norweską 4mecze stawka 500zl do przerwy kupon mi pięknie wchodził miałem do wypłaty 1240zl nie czekając na koniec meczu postanowiłem to wypłacić i...wtedy awarii uległy serwery po ich ponownym uruchomieniu okalało się ze 3mecze są wygrane a 1 nie..postanowiłem zadzwonić w tej sprawie do bet365 ,wszystko sprawdzili trwało to 7godzin po czym zadzwoniono do mnie i...przeproszono mnie ,pani powiedziała ze wszystko gruntownie sprawdzono i rzeczywiście w chwili chcenia zamknięcia zakładu nastąpiła awaria serwerów. przeprosiła ale powiedziała ze nie mogą mi zwrócić kwoty wniesionej na zakład ponieważ to nie z ich winy tylko awarii systemu...i tu moje pytanie gdzie mogę się kierować o zwrot gotówki skoro oni umywają ręce??

Do góry Bottom