>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Mam pytanie dlaczego niektórzy użytkownicy mogą na swój avatar ustawić grafike w formacie gif (animacje) a niektórzy nie mogą (np ja)? Od czego to jest uzależnione (prosze o rzeczowe i konkretne odpowiedzi)?

snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
Jeśli ja jestem obiektem zainteresowania to nie wiem:-D.Mogę go zmienić o czym już kiedyś pisałem.No ale podoba mi się i jest MÓJ

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jeśli ja jestem obiektem zainteresowania to nie wiem:-D.Mogę go zmienić o czym już kiedyś pisałem.No ale podoba mi się i jest MÓJ
heh, no nie chodzi o to ze ty masz, tylko kiedyś chciałem tez sobie ustawić animacje i nie moglem to tak z ciekawości pytam od czego to zalezy. A twoj nie powiem fajny i pasujący do nicku:-D

G 46

ghs

Użytkownik
Maksymalna wiekość obrazka to 128 na 128 pixeli lub 19.5 KB. Animowane gify zwykle zajmują baaardzo dużo, więcej niż 19.5 kB. Snajp to chlubny wyjątek.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Maksymalna wiekość obrazka to 128 na 128 pixeli lub 19.5 KB. Animowane gify zwykle zajmują baaardzo dużo, więcej niż 19.5 kB. Snajp to chlubny wyjątek.
podobnie było/jest w podpisie.
Jemjogurt miał gifa, ktory bez problemu sie wyswietlal.
Mi ten sam gif, niestety nie działal (brany jego gif)

lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
Mozliwosc dodawania animowanych avatarow zostala wylaczona na forum juz ponad rok temu. Jednak jesli do tamtego czasu ktos posiadal juz taki avatar, nie zostal on usuniety z profilu.

magiki 42

magiki

Użytkownik
a dlaczego, jeżeli można spytać animowane avatary zostały wyłączone?? Również wstawiłbym jakiegoś, przynajmniej forum byłoby bardziej żywsze ???? ???? ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Co do avatarów, podpisów itd. polecam tę wiadomość:
Co do avatarów, podpisów a także nawet do załączonych zdjęć/screenów itd. Można to samemu sobie wyłączyć.
Ja jak korzystam z mobilnego internetu aby mi szybciej forum działało wyłączam sobie wszystkie dodatkowe rzeczy. Każdy może sobie to wyłączyć.
Panel Kontrolny ---&gt; Edycja Opcji ---&gt; Opcje wyświetlania wątków
&gt;&gt;&gt; INSTRUKCJA &lt;&lt;&lt;
Jak komuś się nie podobają podpisy, avatary innych to można to wyłączyć.
snajp jak chcesz mieć taki avatar to już go nie zmieniaj nigdy ;)

snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
snajp jak chcesz mieć taki avatar to już go nie zmieniaj nigdy :wink:
Dzięki Vader za słowa uznania ale ze względu na te &quot;zawistne dzieciaki&quot; chyba go zmienię dla świętego spokoju ????
Lepiej niech się zastanowią nad moim podpisem niż szukać pierdół w avatarach

magiki 42

magiki

Użytkownik
Ludzie z Wami jak z babami jak nie ma problemu to trzeba go sobie stworzyć!!!

Dzięki Vader za słowa uznania ale ze względu na te &quot;zawistne dzieciaki&quot; chyba go zmienię dla świętego spokoju
Lepiej niech się zastanowią nad moim podpisem niż szukać pierdół w avatarach
snajp nie wiem czy to jakaś aluzja do mojej osoby, ale ja tylko napisałem, że animowane avatary fajnie wyglądają. Nie wiem czy Ty odebrałeś mojego posta jako negowanie Twojej osoby, ale wiedz, że tak nie jest. Masz animkę to się ciesz... poza tym kilka innych osób też widziałem z animowanymi avatarami, a tylko Ty tu zabrałeś głos...

snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
snajp nie wiem czy to jakaś aluzja do mojej osoby, ale ja tylko napisałem, że animowane avatary fajnie wyglądają. Nie wiem czy Ty odebrałeś mojego posta jako negowanie Twojej osoby, ale wiedz, że tak nie jest. Masz animkę to się ciesz... poza tym kilka innych osób też widziałem z animowanymi avatarami, a tylko Ty tu zabrałeś głos...
Nic do Ciebie nie mam,jaaaa pieerrdziele,, PROPONUJĘ ZAMKNĄĆ TEMAT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom