0 jasiek09 Użytkownik Maj 19, 2008 #1 Mam pytanie czy to po prostu stalo sie cos z forum czy jakas kwestia admini?stracyjna sprawila ze zniknal mi avatar ?
Mam pytanie czy to po prostu stalo sie cos z forum czy jakas kwestia admini?stracyjna sprawila ze zniknal mi avatar ?
0 jasiek09 Użytkownik Maj 19, 2008 #3 a jest tu jakis pkt regulaminu mowiacy o avatarze? edit tak ale ja mialem juz kilka tygodni a teraz nie ma raptem, nie chodzi o to ze nie moge dodac, ok sprobuje
a jest tu jakis pkt regulaminu mowiacy o avatarze? edit tak ale ja mialem juz kilka tygodni a teraz nie ma raptem, nie chodzi o to ze nie moge dodac, ok sprobuje
12,8K ted Forum VIP Maj 19, 2008 #4 Pamietaj: Maksymalna wiekość obrazka to 128 na 128 pixeli lub 19.5 KB (lub mniejsze).
0 jasiek09 Użytkownik Maj 19, 2008 #6 to chyba mozna zamknac, aczkolwiek ja w tym avatarze nie widze nic obrazliwego, wiec mysle ze nie zostanie on znow usuniety
to chyba mozna zamknac, aczkolwiek ja w tym avatarze nie widze nic obrazliwego, wiec mysle ze nie zostanie on znow usuniety