>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Auxi, typy NBA, Premier League, Tenis

auxi 41,2K

auxi

Auxi
Sevilla w 92 minucie nie strzela karnego na 0:1 Jak to przewidzieć?
Przerwa, czas na drobną przerwę.

Podsumowanie:

ilość typowańilość trafień% trafieńWkładZwrotZyzskYIELDśred.kursmediana kursu
471634,04%495,00592,3397,3320%5,62
3,30​

Otrzymane punkty reputacji: +548
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Miała być przerwa, ale nie mogę przejść obojętnie obok spotkania które wpadło mi w oczy.

WTA - SINGIEL St.Petersburg
Jil Teichmann - Anett Kontaveit
Zwycięzca - Jil Teichmann
@ 5,20 fortuna

stawka: 20 jednostek

WTA - SINGIEL St.Petersburg
Jil Teichmann - Anett Kontaveit
Jil Teichmann wygra przynajmniej seta
TAK

@ 2,59 fortuna
Stawka 50 jednostek

Anett Kontaveit od sierpnia zeszłego roku wystrzeliła niesamowicie z formą do tego stopnia, że była bitą faworytką ( i słusznie ) praktycznie w każdym spotkaniu. Na formę się pracuje, forma przychodzi i forma odchodzi. Do tego dochodzą jeszcze sprawy mentalne, psychologiczne. Anett po serii bardzo dobrych występów i wdrapanie się do TOP 10 miała prawo ostrzyć sobie apetyt na dobry występ w Australii, BA! miała nawet prawo marzyć o finale tego turnieju. Niestety forma spadła. Gładko przegrane spotkanie z Clarą Tauson w drugiej rundzie. No i teraz... mentalność... zmniejszenie pewności siebie i St.Petersburg -turniej nie takiej samej rangi jak Australian Open. Nie sądzę żeby Anett poszła jak to się mówi na pełnej... ;)

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dyscyplina: ATP Rotterdam
Godzina: 12
:30
Spotkanie: Henri Laaksonen - Andrey Rublow
Typ: Henri Laaksonen wygra przynajmniej jeden set
Kurs: 2,54

Bukmacher: fortuna

Stawka: 30 jednostek

Rublow pomimo talentu i dużych umiejętności ma problemy z głową. Wystarczy błąd chłopca do podawania piłek albo kontrowersyjna decyzja sedziego i potrafi się zagotować do czerwoności a potem ładować swoje forhendy w siatkę. Laaksonen rozegrał już dwa mecze w Rotterdamie - jest oswojony z nawierzchnią i otoczeniem. Rublow - pierwszy występ po AO,. Rublow to top 7 i już wg mnie trochę obrósł w piórka. Prezentuję już lekko gwiadorsko postawę i podchodzi do meczu z niżej notowanymi rywalami trochę lekceważąco i nie na do końca pełnej koncentracji. Laaksonen to nie jest jakiś tam "ogórkiem" który da się łatwo golić. Rublow bedzie musiał się postarać. Laaksnen ma dobry serwis. Jeśli Rublow nie zagotuje się i nie zgubi serwisu to przewiduję w tym meczu jakiś tie- break, a w tie-braku jest 50/50. Kurs na wygranego seta 2,54 to powyżej 50/50 a tie-breki mogą być nawet dwa.

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dyscyplina: ATP Tenis Rotterdam
Godzina: 10
:00
Spotkanie: Botic van de Zandschulp - Jiri Lahecka
Typ: Zwycięstwo Jiri Lahecka
Kurs: 3,45

Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Stawka 20 jednostek

Jiri Lahecka, 20 lat – na swoim koncie ma dwa zwycięskie turnieje ATP Challenger Tour
Już w meczu z Shapovalowem korciło mnie pojść w jego stronę i jego wygrana owszem była niespodzianką ale nie jakimś wielkim zaskoczeniem. Skoro dał radę Shapo to czemu nie ma dać rady Botikowi. Bardzo dobry zeszłoroczny sezon Lehecki sprawił, że o mówi się o nim teraz coraz głośniej i wyrósł na nadzieję Czeskiego tenisa. Zerknąłem sobie na jego grę – bardzo dobrze potrafi przyspieszyć uderzenia. Lahecka poprzednim sezonie pokonał Van De Zandschulp’a , ale była to inna nawierzchnia i inna ranga turnieju, wiec tym akurat nie ma się co kierować. Jednak chłopaki już się zapoznali na korcie. Botik też objawił się niedawno, w 2020 grywał głownie w Challengerach. 26 lat a wygrał tylko jeden Challenger. Kilka dobrych występów w seri ATP i pozycja w rank 51 sprawiło, że urósł do bitego faworyta. Nie bardzo chcę się z tym zgodzić

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +43
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 04
:00
Spotkanie: Phoenix Suns - Milwaukee Bucks
Typ: Zawodnik suma 'trójek - Khris Middleton conajmniej 4 '"trójki"
Kurs: 3,80

Bukmacher: etoto

10 jednostek

Mecz "prestiżowy" - to będzie mecz liderów. Nie bedzie odpusczania. Dzisiaj Booker i Paul vs Gianis i Middleton dadzą z siebie co najlepsze. Podczas gdy Giannis będzie penetrował "malowane" liczę na to że Portis będzie wstawiał zasłony a na obwodzie nie Grayson Allen ale Khris Middleton będzie tym od trójek. Czas na nie go. Chłop oddaje średnio 6-7 rzutów na mecz czasami nawet 10 i trafia ze skutecznością prawie 40%. Tak średnio co kilka meczy ładuje 4-5 trójek. Ostatni raz trafił 5 trójek - 8 meczy wstecz.

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Spotkanie: Watford - Brighton
Typ: Zwycięstwo Watford
Kurs: 3,70

20 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Podsumowanie uwzględniając współczynnik 0,88 - podatek u polskich bukmacherów

ilość typowańilość trafień% trafieńWkładZwrotZyzskYIELDśred.kursmediana kursu
561933,93%765,00862,9397,9313%5,26
3,36​

Otrzymane punkty reputacji: +569
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Koszykówka NBA
Los Angeles Lakers - Utah Jazz
TYP: Zwycięzca (z dogrywką) - Los Angeles Lakers
Kurs: 2,80

20 jednostek

Ostatnio z Warriors byli blisko. Przegrana 2 punktami na wyjeździe gdzie kurs na przyjezdnych Lakers był 3,50. Dzisiaj w nocy grają u siebie z Utach - kurs 2,80. Teoretycznie wg bukmacherów mają wieksze szanso na zwycięstwo z Utah niż GSW. Skoro tam zabrakło 2 punktów to... Kurs w miarę wysoki na razie bo w raporcie kontuzji na chwilę obecną jest A.Davis i L.James oboje ( day-to-day) co oznacza, że mogą zagrać. Gdy pojawi się info , że któryś z nich zagra kursy zlecą. Zakładam że zagrają obaj. Lakersi to nie jest zła drużyna, coś im tam nie idzie - nie można ich skreślać a po kursie 2,80 u siebie trzeba brać. Niecały miesiąctemu po kursie 2,75 pykneli u siebie Jazzmanów 101-95

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +708
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie:
Charlotte Hornets - Miami Heat
Typ: Liczba punktów zawodnika P.J. Tucker 10+
Kurs: 2.08

Bukmacher: betfan

20 jednostek

P.J. Tucker zdobywa średnio 8,4 punku na mecz - w sezonie. W lutym obniżył loty bo jego średnia to 6,6 na mecz ( w 6 meczach ) podczas gdy w styczniu było to 10,5 ( 8 razy na 13 meczy przekroczył 10pkt ) Czemu? A no temu, bo ostatnio nie trafia "trójek". Ostatni raz 2 trójki trafił 6 meczy temu. Nie może być, że tak bedzie dalej. Czemu? Bo to najskuteczniejszy zawodnik ligi w rzutach za 3 punkty. 45,5% skuteczności w całym sezonie przy skuteczności w lutym ( 6 meczy ) 33%. To nie może trwać seryjnie. Liczę na to że w tym meczu co najmniej 2 trójki wsadzi czyli 6 pkt. a to już będzie droga do sukcesu. Dodatkowe 4 dołoży z bliższego dystansu. Gra średnio około 28 minut wiec czasu ma sporo. Tak na marginesie myślę, że może nawet trzy trójki wsadzić ( tak statystycznie - no bo statystyka nie kłamie i ) a kurs na to jest 3,44 ale biorę bezpieczniejsze 10+ pkt. Jak trafi 3x3 to bet 10+ punktów niemal pewny. W Miami nie zagra Tyler Herro oddający średnio w meczu 7,2 rzuty z 3.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +573
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Spotkanie: Brighton -Burnley
Typ: Burnley powyżej 4,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,71

Bukmacher:
fortuna

20 jednostek

Burnley zajmujące ostatnie miejsce w ligowej tabeli zdobywa średnio na mecz 4,38 rz.r. Drużyna upatrująca szans w stałych fragmentach gry. W ostatnim meczu przeciwko Liverpoolowi, który dominował na boisku (67% posiadania piłki ) miela 5 rzutów rożnych. Czy Brighton bedzie tak samo dominował jak Liverpool - tego nie wiem, ale wiem że Brighton średnio na mecz traci 5.67 rzutu rożnego i raczej tiki-taki nie gra. Kursy na to spotkanie wskazują że Brighton jest zdecydowanym faworytem. Zwycięstwo Burnley wyceniane jest na 5,50-6.00 a co za tym idzie wysoko wyceniane są też ich rzuty rożne. Jakieś algorytmy tam sobie to liczą . Wyniku typować nie będę ale jakiś rwany mecz mogę zakładać. Burnley desperacko musi choćby próbować zbobywać jakieś punkty i kopać piłkę do przodu. Ich gra opiera się na długich podaniach i dośrodkowaniach. Nikt nie zagrywa długich podań częściej w przeliczeniu na 90 minut od Burnley. Koncentrują się na tym, żeby wykorzystać swoje mocne strony, czyli siłę, wzrost i umiejętność walki o górne piłki. Stałe fragmenty gry- rzuty rożne to jest coś czego szukają. Brighton sporo rzutów rożnych traci.

Kurs na zwycięstwo Burnley 6,00 . Przeczucie mówi że za wysoki, że pachnie niespodzianką. Szukanie bezpieczniejszego pewniejszego betu i ... bet na rogi. Pierwsza połowa 4 rogi dla Burnley a pożniej.... stop. Koniec na 4 rożnych.... podczas gdy Burnley wygrywa 3:0.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +48
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Tenis ATP - Dubai
Davidovich Fokina - Jannik Sinner
Typ: Zwycięstwo Davidovich Fokina
Kurs: 3,70

20 jednostek

Widziałem Fokinę w ostatnim meczu z Bautistą. Co prawda przegranym i jak spojrzymy na sam wynik wydaje się, że gładko. Otóż, każdy może mieć różną ocenę. Ja w tamtym meczu widziałem kosmiczny tenis u obu graczy i do tego jakiegoś Robocopa Bautistę. Mecz szczególnie w pierwszym secie był bardzo zacięty, pełen spektakularnych wymian. Fokina był świeży, szybki i w formie a Bautista w tym dniu był niezniszczalny. Uważam w swojej subiektywnej ocenie, że Fokina jest w formie.
Z drugiej strony Jannik Sinner, który po Australian Open zrobił sobie przerwę. Nie wiadomo czego po nim się spodziewać. Z tego co mi ćwierkał twitter, w tym czasie miał jakąś kampanie reklamową Gucci oraz... rozstał się ze swoim wieloletnim trenerem i wymienił sztab szkoleniowy. Nowy trener to niejaki Simone Vagnozzi, który trenował Marco Cecchinato oraz Stefano Travaglię.
Czy to zmiana na lepsze? Nie wydaje mi się. Sinner zrobił niesamowite postępy w ciągu ostatnich kilku lat. W 2020 roku w Roland-Garros został najmłodszym ćwierćfinalistą od czasów Djokovica. Podczas Australian Open w tym roku został najmłodszym, który dotarł do ćwierćfinału od czasów Kyrgiosa. I teraz... nowym trenerem nie zostaje ktoś uznany a jakiś Vangnozi, który w swojej karierze ATP nic nie zdziałał. Coś mi tu nie pasuje.

Ehh...Dobry typ. Fokina 1-0 w setach, w drugim prowadzenie z przełamaniem, później 3 piłki meczowe w tiebreaku. Dzizas!

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Tenis ATP Santiago
S.Baez - J.P. Varillas
Typ: Baez
@1,5
fortuna
D.E.Galan - J.Munar
Typ: Munar
@ 1,68
fortuna

AKO: 2,52
20 jednostek

.......................

Tenis ATP Dubai
A.Karatsev - M.McDonald
typ: M.McDonald
kurs: 2,23
fortuna
20 jednostek

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +592
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dyscyplina: Tenis ATP - Acapulco
Godzina: 01:00
Spotkanie: B.Paire - D.Medvedev
Typ: B.Paire wygra przynajmniej jeden set
Kurs: 4,20

Bukmacher: fortuna

20 jednostek

Nie ma sensu tworzyć analizy pod typ. Medvedev to światowa czołówka. Solidność i mentalność w porównaniu do Paira to level expert. Paire to chimeryczny zawodnik z gorącą głową. Chociaż duży talent to nie osiągnął wiele - jego osobowość mu nie pozwoliła.. W ostatnim okresie Covidowym swoje mecze zwyczajnie odpuszczał - kasował wypłatę za występ i nawet oficjalnie o tym mowił. Należy do grona zawodników na których nigdy nie stawiam i jest liderem tego grona. Ale.... nie po takich kursach. Po takich kursach to idealny kandydat do szukania na nim zarobku. On chyba uwielbia być stawiany w roli doga i kandydata do zrobienia sensacji. Wychodzi wtedy na kort, gra swoje sztuczki, jakieś skróty i czeka aplauzu widowni. Albo mu wchodzi albo nie. Jak wchodzi to znowu nie wiadomo jak długo, zazwyczaj do czasu gdy poczuje, że może wygrć. Liczę na to, że podrażniona ambicja Paira ( brak szans u bukmacherów ) każe mu podejść do meczu z chęcią sprawienia sensacji. Liczę na to, że zacznie mu wchodzić przynajmniej w jednym secie i liczę na to, że Medvedev nie jest jeszcze w rytmie - pierwszy mecz po AO.
Już parę razy Paire sprawiał mi prezenty. ;)

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Tenis ATP Challenger Forli
Gianmarco Ferrari - Damir Dzumhur
typ: Gianmarco Ferrari wygra przynajmniej jeden set
kurs: 2,75

10 jednostek

Damir Dzumhur to zawodnik gorącym, bałkańskim charakterem. Potrafi się zmobilizować na lepszych i totalnie zlekceważyć słabszych.
Ferrari nawet nie widziałem. Grunt, że młody. 21 lat = ambicja, tyle starczy Po prostu w meczach Dzumhura warto szukać zysków kiedy jest bitym faworytem - zwłaszcza w Challengerach.

drugi typ:
handicap gemowy +4,5 Gianmarco Ferrari
@ 2,55

10 jednostek

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +48
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Tenis WTA Doha
J. Pegula - M. Sakkari
Typ; Zwycięstwo M. Sakkari
kurs: 1,62

+
Tenis ATP Santiago
Sebastian Baez - Juan Ignacio Londero
Typ: Zwycięstwo Sebastian Baez
kurs 1,48

AKO = 2,40

Etoto

20 jednostek

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +52
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Tenis WTA Doha
Daria Kasatkina - Iga Świątek
Poniżej 18.5 gemów
kurs 2,35

etoto

20 jednostek.

Kasatkina ma spore zaległości mentalne. Potrafi się zagotować. A tutaj mamy właśnie taki mecz w którym Iga ma sporą przewagę psychologiczną. W sytuacji w której Kasatkinie zacznie coś nie wychodzić może się ona szybko posypać. Ostatnio w Dubaju Kasatkina dostała 6:1 6:2. Liczę na powtórkę z lekkim marginesem błędu 6:3 6:3 starczy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +104
Do góry Bottom