>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Automatyzacja analizy historii zakładów w bet365

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Problem jest następujący:
Mam sporą (kilkuletnią) historię zakładów w &quot;zielonym&quot; i chciałbym ją przeanalizować. Poza bilansem globalnym, który akurat da się łatwo wyliczyć poprzez różnicę wpłat i wypłat (uwzględniając bonusy) chciałbym przeanalizować w jakich dyscyplinach jak to wychodzi, jak single a jak AKO itp.
Idealnie byłoby mi wyciągnąć taką historię do Excela i tam już przetwarzać, ale ręczna robota z przekopiowywaniem pozycji do Excela to masakra przy mojej historii zakładów. Czy ktoś spotkał się z jakimś narzędziem/programem do tego albo próbował zrobić to przez jakieś Web Queries?
Póki co trafiłem na to: (wygooglujcie &quot;Get external data from a Web page&quot; na stronie Microsoftu bo nie mam uprawnień do wstawienia linku)

Pytanie jak to zrobić, jeśli dane (szczegóły zakładu) w &quot;zielonym&quot; w historii zakładów nie ładują się całe tylko dynamicznie &quot;on request&quot; po rozwinięciu konkretnej pozycji...
Co gorsza, w Excelu trzeba by później zrobić słownik i formułę, żeby przypisywać zakład do dyscypliny po nazwach zawodników/ zespołów w zakładzie bo tego atrybutu jawnie nie ma...

A 44

ab178

Użytkownik
Samo wyciągnięcie danych nie jest problemem.
Natomiast tak jak pisałeś, automatyczna kategoryzacja zdarzeń jest niemożliwa ponieważ nie ma żadnych danych pozwalających na identyfikację sportu dla danego zdarzenia.
Można by napisać do supportu i poprosić o historię zakładów w formacie pozwalającym na analizę. Być może tam już będzie kategoria Sport.

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Ja kiedyś prosiłem, to ich historia była 100x gorsza niż ta która jest nam oferowana na stronie Bet365. Niestety moje konto już &quot;zlimitowane z powodu wygrywania&quot;, to gdy poprosiłem po raz drugi jak na przystającego bukmachera pożegnali mnie jak najszybciej mówiąc że me konto jest zablokowane to i tak nie mogą mi pomóc ???? Polskie śmiecie tam pracują, na jakich zasadach są zatrudniani? ????

Do góry Bottom