>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Automatyczne obstawianie

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Witam, czy istnieje jakiś darmowy program, w którym będę mógł wybrać konkretne mecze na betfair oraz &quot;typy&quot; a następnie ów program o danej godzinie bądź przy konkretnym kursie obstawi mi wybrane zdarzenie ? Wiem, że jest to możliwe np. w BetAngel itp. ale niestety są płatne ;) Pozdrawiam

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Uważam że lepiej zapłacić mieć pewność swoich danych oraz bezawaryjności programu ..
Zgadzam się z tym. Po prostu chcę sprawdzić, czy są jakieś dobre, darmowe odpowiedniki. Może ktoś napisał coś &quot;open source&quot;.

astana 439

astana

Użytkownik
Nie rozumiem w czym problem,przecież w BF jest opcja zachowaj,tj.obstawiasz po swoim kursie,klikasz zachowaj i automatycznie dany kurs czeka na swoją kolejkę.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Nie rozumiem w czym problem,przecież w BF jest opcja zachowaj,tj.obstawiasz po swoim kursie,klikasz zachowaj i automatycznie dany kurs czeka na swoją kolejkę.
Zapomniałem dodać, że chciałbym puścić kolejkę &quot;ALL IN&quot; w związku z tym ten sposób w niczym mi nie pomoże.

Do góry Bottom