>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Open - typy z kwalifikacji oraz dyskusje dotyczące turnieju

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Tak jak w temacie. Przedstawiajcie tu swoje spostrzeżenia oraz typy na kwalifikacje do pierwszego wielkoszlemowego turnieju. ( dotyczące pań )

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Bratchikova - Yonemura 1 @1,7 ✅

Bratchikova to 24letnia Rosjanka. Grywa głównie w turniejach ITF, oraz kwalach do większych turniejów. Yonemura także ITF + kwale, ale zasadnicza różnica to bilanse obu pań z &#39;09 na hardzie, Rosjanka 22-13 natomiast Japonka 2-11. W tym sezonie Yonemura wtopiła już z anonimową Austriaczką Schiechtl 0-2 także cudów nie ma co oczekiwać. Kurs bardzo fajny.

Robson - Ferguson 1 @1,42 ✅

Robson mimo młodego wieku(&#39;94) jest już dosyć znana w światowym tenisie. W wieku zaledwie 14 lat wygrała juniorski Wimbledon. W ub. sezonie była bardzi blisko wyeliminowania Hantuchovej w turnieju głównym Wimbla. Talent ma dziewczyna ogromny. Ferguson bez jakiś specjalnych wyników, ogrywa słabsze zawodniczki, ale z tymi lepszymi nie radzi sobie w ogóle. W tym roku wtopy z Barrois i Flipkens. Miałem okazję zobaczyć 2 pojedynki Laury w Hopmanie z Lisicki (6-7 3-6) i Martinez (6-1 7-6). Brytyjka prezentowała się naprawdę dobrze. Serwis + kończący FH. Przy siatce także pojęcie ma. Jeśli zagra tak z Sophie to nie widzę większych szans dla Australijki.

Kapros - Pervak 2 @1,47 ✅

Pervak to perełka na dziś. Młoda Rosjanka wygrała w ub. sezonie juniorski AO. W finale ograła Laure Robson. Miałem okazję podziwiać jej grę w Opolu w turnieju ITF, gdzie odpadła w QF. Rosjanka gra mocno, nie boi się ryzykować, leworęczny FH ma naprawdę opanowany. Ale potrafi też przytrzymać rywalkę w korcie kiedy trzeba, grać regularnie. Mam nadzieję, że nie przepadnie gdzieś jako kolejny niespełniony talent. Kapros to mało znana Węgierka, nie sądze aby sprawiła kłopot Rosjance.

Ivanova - Namigata 1 @1,4 ✅

Ivanova wyniki osiąga głównie na cegle, ale na hardzie także potrafi grać. Ponadto nawierzchnia Aussie Open nie należy do super szybkich. Na początku stycznia ugrała seta z Danką :spokodfhgfh: Namigata pogrywa w turniejach głównie w Japonii. Bez specjalnych rezultatów. Myślę, że Ekaterina nie będzie miała problemów z pokonaniem rywalki. W Australii trenuje już od początku sezonu, jest zaklimatyzowana i myślę, że może awansować do turnieju głównego.

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
ja dzisiaj gram u kobiet:
Chalova - Lisjak 1 1.45
typ przeciw Lisjak, Chorwatka jest specjalistką od gry na ziemi, na hardzie bardzo słabe wyniki. Chalova lubi grać na szybkich nawierzchniach, pokonała Osterloh w zeszłym tygodniu, przegrała z Chakvetadze. Bardzo dobry zeszły sezon, co prawda na poziomie challengerów ale naprawdę świetne wyniki. Wszystko przemawia dla mnie za zawodniczką z Ufy

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego Wickmayer gra w kwalifikacjach?
ma to związek z jej dyskwalifikacją nałożoną w zeszłym sezonie.

Perry - Lisjak 1 1.40 drugi raz cudu nie będzie. Perry w pierwszej rundzie bardzo dobrze operowała serwisem, oczywiście nawierzchnia to jej zdecydowany plus. Lisjak miała bardzo dużo szczęścia, wybroniła się w 3 secie ze stanu 2:4 *15-40...

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Popieram Perry @1,4 dobre kursiwo. Do tego Koryttseva @1,45 z mocno przeciętną Fedak. I konsekwentnie Pervak @1,36 z anonimową Japonką Nara Kurumi, która jakieś wyniki zdobywa praktycznie tylko na terenie swojego kraju.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom