>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Open 2016 - kwalifikacje (lista startowa, newsy)

Status
Zamknięty.
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
DI WU win @3,00 bet365 ✅

Tutaj trochę dziwią mnie takie dysproporcje w kursach, i nie za dużą sumę, spróbuję pograć, WU.
To taki typ, bd. przeciwko Fabbiano, nie wiem czy wiecie ale ten człowiek, nigdy nie przeszedł 2 rundy QF do Australian Open i przegrywał z naprawdę takimi leszczami że, szkoda gadać.
Rok temu przegrał z Kravczukiem, ale nie wolno zapomnieć o Odesniku czy też Andreozzim.
Jeśli chodzi o DI WU to chłopak gra praktycznie tylko na twardych kortach i ma na nich całkiem niezły rekord.
Fabbiano też gra na nich często, ale co zwróciło moją uwagę , to to iż, jego gra jest bardziej zbliżona jednak do mączki.
Warto dodać że, DI WU nigdy nie grał w QF, zawsze grał w turnieju głównym.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Trungelliti @ 1,92 ✅
pinnacle

Argentynczyk w formie , nie jest typowy ziemniakiem, owszem jest regularny ale gra bardzo kasliwe piłki a kiedy trzeba potrafi przyspieszyc czy nawet pojsc do siatki. W 1 rundzie pokonał gracza profilowo zblizonego do Novaka, a Novak jak to Novak, pare ciekawych meczy w zeszłym sezonie , solidny na hardzie ale brakuje mu ciut mocy w łapie a po drugie jeszcze nie ta pora by wygrywac seryjnie mecze z lepszymy zawodnikami.

Otrzymane punkty reputacji: +4
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Milot 1,40 betsson ⛔
Francuz zagrał dobre spotkanie ze Smithem, kangur był praktycznie bezradny. Milot gra fajny kombinacyjny tenis, mało siły dobra technika, taka meska wersja naszej Agi, oczywiście dwa poziomy niżej. Wyższego poziomu juz nie osiągnie, ale awans do AO ogromny sukces i jest na wyciągniecie ręki. Bo w finałowej rundzie ma najłatwiejszego rywala. Oliwo, na hardzie gra mało, ale tutaj w 2r ograł Mitchela, który zagrał jeden z gorszych meczy w karierze. 17 df mowi za cały komentarz. Miolot nie robi głupich błedów, jest bardzo cierpilwy i regularny, ma wiele ciekawych zagrać naprawde fajnie ogląda sie jego gre. Oliwo słaby serwis przebijanie i liczenie na błedy rywala, jak On ich nie popelnia to ma problem, zwłaszcza na hardzie, jak dla mnie mecz do jednej bramki...
Khachanov 1,45 betsson ⛔
Rosjanin ma opinie talentu, ale ma już 21 lat i czas na jakieś dobre wyniki. Początek sezonu udany, w 2 r niezli rywale pokonani bez starty seta i wielki sukces o krok. Gra tu bardzo pewnie, wątpie aby Robert, który najlepsze lata ma za sobą i woli cegłe mógł tutaj zagrozić. Niezle trzyma podanie w tym turnieju i jak tak będzie dziś w nocy to będzie to wyrównane spotkanie, ale Khachanov lepszy w każdym elemencie poza doświadczeniem. Czas aby młody wreszcie namieszał trochę w turze, Robert i tak niech się cieszy, że Sisling znowu miał chora głowe i dał sie dwa razy przełamac na 7:5...

irbis91 60

irbis91

Użytkownik
Zverev @ 1.87 ⛔
Mischa miażdży tutaj swoich rywali i pewnie zmierza do drabinki głównej. W dwóch meczach dał swoim przeciwnikom tylko 1 okazję na przełamanie. Młody Amerykanin także wygrywa pewnie, ale trochę zaskoczyła mnie strata seta z dziadkiem Berrerem. Jeśli Niemiec poważnie myśli o swoim powrocie do tenisa to powinien wygrać ten mecz. Jego doświadczenie powinno odegrać tu dużą rolę. H2H 1-0 dla Zvereva.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Wczoraj pierwszy słabszy dzień u mnie za sprawą Marinko i Falli, więc dziś zamawiam skuteczność 100% :p

Smyczek T. - De Schepper K. @1,57 bet365 3:6 7:5 6:3 ✅✅
Mega patologiczny mecz i fura szczęścia, że skończyło się jak się skończyło :p Wytrzymał Smyczek w końcówce, chociaż we wcześniejszych fazach nie wytrzymywał :p
Tim ewidentnie w formie. W drugim meczu co prawda nie mogliśmy go oglądać, ale poradził sobie w dwóch setach z dobrze serwującym Karatsevem. Mimo, że w drugiej partii przegrywał z przełamaniem to zagrał mądrze i cierpliwie i nie dość, że stratę odrobił to na dodatek skończył seta 6:4. Widać opanowanie i cierpliwość oraz chęć wejścia do turnieju głównego. Serwis nieźle pracuje i potrafi wyczekać błędy rywali nawet dobrze serwujących jak Francuz De Schepper. Kenny wygrał tu dwa mecze, ale na korcie przebywał dużo dłużej, niż Smyczek. Najpierw ze slabym Trinkerem 6:7 7:5 6:0. Ewidentnie widać, że rywal musiał się posypać kondycyjnie lub miał jakiś uraz, bo po dwóch mega równych setach nagle totalny zjazd. Druga runda to mecz z Zoopem i również 3 sety 7:5 5:7 12:10. Arcy długa gra. Brawo dla Francuza za opanowanie i wytrzymanie do końca, ale zarówno Zoop jak i Trinker to dla mnie dwie półki, niżej, niż Smyczek. Wcześniej mogliśmy oglądać De Scheppera w pucharze Hopmana, ale nie ugrał nawet seta z lepszymi od siebie rywalami i był po prostu statystą. Moim zdaniem Amerykanin dziś pokażę się z dobrej strony i zamelduje się w turnieju głównym. Warto, gdyż kilku kwalifikantów czekają naprawdę łatwe mecze do wygrania (Vesely, Krajicek, Andujar, Estrella Burgos, Lajovic, Hasse, Kuznetsov, Gimeno Traver, to gracze o znanych nazwiskach, ale z pewnością do ogrania przez chociażby Smyczka)

Millot V.
- Olivo R. @1,3 bet365 ⛔⛔ ???????? 2:6 4:6
Sam Olivo jest w szoku jakim cudem rywal tak łatwo się położył przed nim.
Żałosne, że Millot to przegrał w takim stylu. Olivo przez cały mecz pełna kontrola i dominacja nad swoim śmiesznym rywalem. Kpina Millot i inaczej tego nazwać nie można. Nie ogarniam jak można dać się połamać Olivo 5 razy, a samemu, zrobić to raz przez przypadek, mimo całej masy BP. Na końcu brał medicala po zmarnowaniu dobrej szansy na przełamanie, ale wątpie, żeby to była kontuzja. Raczej przedłużanie agonii i za chwilę się stylowo zaczęcie od 0:40 i połamanie się na 3:5, po czym odłamuje na 4:5 i znowu się łamie jak zapałka do 15 na mecz ???? Szczyt frajerstwa Francuza

Ja wszystko rozumiem. Olivo fajnie wygląda w wymianach i w ogóle, ale ludzie kochani on w tych eliminacjach wygrał tyle setów na hardzie ile przez ostatnie 3 lata ???? Farta ma niesamowitego, bo w pierwszej rundzie mecz z kontuzjowanym Ymerem, a w drugiej z niedorozwiniętym Mitchellem (nie mogę inaczej nazwać gościa, który robi 20 DF ów w meczu ???? ).
Dziś po drugiej stronie siatki Millot. Nie lubie na niego grać, ale nie jest to, aż taki imbecyl jak chociażby Sijsling :p Tutaj dwie łatwe wygrane w dwóch setach z Guezem i Smithem. W obydwu starciach nie był faworytem buków, a jednak wygrał z dużo swobodą. Olivo obydwa spotkania 3 setowe i to bardziej rywale przegrali, niż on wygrał. Często się łamał co akurat nikogo nie dziwi, bo serwisem on nie błyszczy. Kurs może nie jest mega, ale uważam, że warty gry.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dx2 331,9K

dx2

Użytkownik
Stepanek-A.Gonzalez 1 @1.25 ✅
Na pewno Sexypanek byl jednym z kandydatow do turnieju glownego jeszcze przed rozpoczeciem kwalifikacji. Co klasa to klasa i ze forma jest pokazal w Brisbane w meczuz z Tomicem, gdzie zdecydowaly o zwyciestwie Australijczyka detale. Nie bardzo chce mi sie 3 raz pisac to samo, wiec krotko. Plan Stepanka na styczen z pewnoscia byl taki. Raz, wystartowac z dzika karta w Brisbane i zagrac dobrze. A dwa, zakwalifikowac sie do AO. Pierwsza czesc zostala wykonana i Stepanek swojej gry na pewno wstydzic sie nie musi. Do wykonania drugiej czesci brakuje juz niewiele i sadze, ze Czech dopnie swego. Tylko ignorant nie docenia klasy Stepanka na przestrzeni jego kariery. Wiek wiekiem, ale Czech trzyma sie dzielnie.
Nedovyesov-R.Harrison 2 @1.53 ✅
Z takich lepszych kursow to wydaje mi sie, ze Ryan Harrison ma duze szanse na awans. W sumie to Amerykanin, ktory mial byc nastepca Andy&#39;ego Roddicka rzadko gra dobrze, ale potrafic potrafi bez watpienia w niektorych okresach w roku. Harrison zna ta Australie, grywal w Brisbane, Sydney dosc regularnie, w Australian Open tez juz byl w drugiej rundzie. 23 lata to nie jest az tak duzo, ale na pewno patrzac na kariere Harrisona z 3 czy 4 lata temu to mial on byc w innym miejscu. W tym roku starty zaczal bezposrednio przez AO od kwalifikacji i narazie wyglada to dosc dobrze. W tej chwili znaczenie to ma trzeciorzedne, ale Harrison jako junior byl polfinalista AO, wiec ten szlem powinien mu sie dobrze kojarzyc. Wiem na co stac Harrisona i wyzej go cenie niz Nedovyesova, wiec bym typowalbym pod Amerykanina jednak.

Otrzymane punkty reputacji: +14
el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Taylor FRITZ v Mischa [email protected]✅
Fritz już w tym roku wygrał challengera w Happy Valley, gdzie w finale pokonał bez straty seta Sele. Wystąpienie w turnieju niższej rangi było bardzo mądrym posunięciem młodego Amerykanina przed Australian Open. Nie musiał występować w kwalifikacjach do ATP250, a wygranie turnieju na początku stycznia dodało pewności siebie. Jak dla mnie faworytem tego spotkanie jest Fritz, który w zeszłym roku był w stanie wygrać dwa
challengery z rzędu rozgrywane na twardych kortach. Ogólnie jego bilans na hardzie w &quot;niższej klasie&quot; za ostatnie 52 tygodnie to 22-5. Wiem, ze to tylko challengery ale jego przeciwnik to gracz, który ostatnio nie odnosił sukcesów nawet w tej klasie.

Otrzymane punkty reputacji: +14
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Rosjanin ma opinie talentu, ale ma już 21 lat i czas na jakieś dobre wyniki.
Rusek jest z rocznika 1996 ???? , ma dopiero 19 lat ku gwoli ścisłości, urodził się natomiast 21 maja.
???? Khachanov K. - Robert S.
Robert S. ::: 2,53 ::: 1/3 ✅
Co prawda większość zawodników z kwalifikacji jest mi zupełnie obca, ale w tym kursie widzę magiczne &quot;walju&quot;. 19 latek vs. 35 latek, a to jest kolosalna różnica w doświadczeniu na korcie która moim zdaniem sprzyjać będzie bardziej Francuzowi niż młodziutkiemu Rosjaninowi. Stephane pokonał tutaj Alexa Bolta który na hardzie czuje się bardzo dobrze, a kolejnym jego rywalem był Sijsling - to przecież był swego czasu zawodnik z 100 ATP. Do tego Francuz w 2014 roku zrobił tutaj coś niesamowitego bo wygrał na Australian Open 5 meczów (jeden przegrał w kwalifikacjach, ale dostał się i tak do głównej drabinki co później świetnie wykorzystał) , a nawet w 4 rundzie turnieju urwał set Murrayowi. Nie oszukujmy się w tym meczu kursy powinny być przynajmniej moim zdaniem o wiele bardziej wyrównane.
Wynik: 6:1 4:6 2:6
Podsumowując Robert wygra z Khachanowem bo Sijsling kiedyś urwał seta Marejowi na AO
Trochę źle mnie zrozumiałeś, bo to właśnie Robert urwał seta Murrayowi 2 lata temu na AO. Analizę już poprawiłem na bardziej &quot;Polską&quot; - nigdy nie byłem wirtuozem stylistyki w pisaniu, przepraszam.

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom