>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP .:::Zagreb(CRO) Delray Beach(USA) Vina del Mar(CHI):::.

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
I po Australian Open, zaczynamy kolejne typowanie. Miejmy nadzieje że turnieje które odbędą się w tym tygodniu w Chile, Stanach Zjednoczonych i Chorwacji będą bardzo emocjonujące. :spokodfhgfh:

[center:2e82b35bc4]Oficjalne strony turnieji:

:idea: Zagrzeb
:idea: Delray Beach
:idea: Vina del Mar [/center:2e82b35bc4]

[center:2e82b35bc4]Proszę o komentowanie, pisanie analiz i podawanie swoich przemyśleń ;-)[/center:2e82b35bc4]

amigo 0

amigo

Użytkownik
Turniej w Zagrzebiu

Simon, Giles - Soderling, Robin

typ: 2

Jest to pojedynek w pierwszej rundzie chorwackiego turnieju. Robin Soderling rozstawiony jest w tym turnieju z numerem 3. Szwed obecnie znajduje się na 26 miejscu w rankingu ATP, a jego przeciwnik na 56. Obaj zaprezentowali się słabo w australian open, gdyż odpadli już w pierwszej rundzie. Giles przegrał gładko 3-0 z przeciętnym Amerem Delic&#39;em, a Soderling po cieżkim pięciosetowym pojedynku z Florianem Mayerem. W ostatnich turniejach Giles nie prezentował się najlepiej - najczęściej odpadał już w pierwszej rundzie. Sądzę, że będzie tak i tym razem, bo szwed, rzadko kończy turnieje w pierwszej rundzie. Szwed jest zdecydowanym faworytem tego pojedynku.
Kursy na Soderlinga nie są wysokie, ale myślę że warto.

Expekt 1,15 i trochę bardziej ryzykowny typ na 2-0 1,40
Bet-at-home 1,10 i 1,30
BetGun 1,15

P 0

puzon

Użytkownik
Wg. mnie to zły system dla typerów, tak jak Roonie powiedział ktoś jeśli przegra ma szansę na awans, więc może zwyczajnie odpuścić mecz i przyłożyć się w drugim. No nie wiem, mnie ten system nie przekonuje.

rooni 135

rooni

Forum VIP
A.Ivanovic-S.Perry---1---1.18 ✅

Dzisiaj nie ma za bardzo co obstawiać w turnieju pań. Znalazłem dwa takie pewniejsze mecze, ale kursy nie są zadawalające. Jednym z nich jest spotkanie Srbki Ivanovic z Amerykanką Perry. Nie ma co się oszukiwać ale w tym meczu jest jeden zdecydowany faworyt. Napewno Serbka liczyła na lepszy występ na kortach Australian Open, ale udowodniła że jest w optymalnej formie. Te zawdoniczki spotykały się już dwa razy, i oba te pojedynki wygrałą gładko Ivanovic. Jest w dobrej formie i nie powinna przegrać z zawodniczką która zajmuje 49 pozycje w rankingu WTA. Dlatego pewny i zdecydowany typ na Serbke.

D.Hantuchova-R.Vinci---1---1.24 ⛔

Kolejne spotkanie które warto zagrać. Dziwi mnie trochę wysoki kurs na Słowaczke. Daniela mimo nie za dobrego początku sezonu w Australian Open, udowodniła że potrzebowała ogrania żebyśmy oglądali takiego tenisa do jakiego nas przyzwycziła. Niestety musiała się pożegnać z turniejem po porażce w czwartej rundzie z Belgijką Kim Clijsters. Do pojedynku z Kim grała dość przyzwoicie pokonując zawodniczki niżej od niej notowane. Vinci jest to słaba Włoska zawodniczka, dlatego dziwi mnie ten kurs. Wszystkich turniejach w jakich brała udział w tym sezonie poległa w pierwszej rundzie, i to z zawodniczkami także przeciętnymi jak Castano w Hobart, czy przegrana w Australian Open z Radinovą. Więc w tym meczu typ jest jeden. Słowaczka jest w dobrej formie i nie powinna przegrać w meczu z bardzo niżej klasyfikowaną zawodniczką.

Pozostałę polecane typy:

F.Lopez-S.Koubek---2---2.22 ✅
K.Vliegen-M.Llodra---1---1.38 ⛔
A.Clement-M.Cilic---1---1.28 ✅
F.Mayer-I.Kunitsyn---1---1.53
✅

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Moje typy w trakcie tych 3 turnieji będą podawane pod wpływem instynktu a nie wedle zdrowego rozumowania.

Gicquel - Verdasco typ:1 kurs:1,9 ✅
Widać po kursie , że verdasco jest raczej faworytem tego spotkania ale mam podstawy wątpić w tą teze. Raz że gra z jednym z lepszych francuzów , Gicquelem którego dokładność i ten charakterystyczny oburęczny bekhend przyprawia mnie o wielką sympatie do tego gracza a dwa ze Verdasco to juz nie ten sam Verdasco. Verdasco jak widziałem go na AO strasznie zbidniał. Nie zycze mu źle ale sposób w jaki gra rózni sie na niekorzyśc do roku ubiegłego. Nie widze w nim tej iskry bożej dzięki której polubiłem Hiszpana..sympatia przelała się na Francuza którego niekiedy wyrachowanie i chęć gry naprawde mi imponuje.. Francja !

Vliegen - Llodra typ:2 kurs:2,6 ✅ ????
✅ Tym razem też Francja :grin: Vliegen ..podpadł mi niesamowicie swoją niedbałością i podejściem do gry.. koleś ma naprawde solidne podstawy do tego zeby byc w pierwszej 15 jesli wyeliminuje swoje leserstwo i trywialne podejscie do gry.. Llodra raczej lepszy deblista niż ..solista(?) ale na takiego gracza jak Belg napewno wystarcza do tego zeby mozna było mówić że tak bez szans nie jest Llodra. Ostatnio chyba wczoraj jesli sie nie myle wygrał Challenger gdzies w europie pokonując graczy gdzieś z koncowki pierwszej setki.. nie przypomne sobie raczej z kim to tam grał , ale wiem jedno.. że jesli zagra tak dobrze jak z nimi , to na Vliegena wystarczy..

Hernandez - Kuerten typ:2 kurs:2,1 ⛔
Emeryt ? No raczej tak.. kiedyś niebywale rozchwytywany gracz , kiedy kilka lat temu będąc nierozstawionym graczem wygrał Roland Garosa :] Pozniej probował wracać .. gdzie nie poprosił tam dawano mu dziką karte z szacunku i chyba z sympati do niego bo z formy jaką prezentuje to w challengerach nie powinien grać.. No co tu mówic.. chłop próbuje i próbuje i mało co z tego wychodzi.. Powiem tak.. licze na jego break-a i na to że bedzie miał choc troche szczescia z tych pojedynczych wygranych.. może to bedzie dzisiaj ?.. we will see..

Gonzo/Hartfield - Capdeville/Hernandez typ:1 kurs:1,8 ⛔
Jak wiadomo tenisista musi regenerować swoje siły bardzo szybko i z dnia na dzien conajmiej na 80 procent swoich mozliwosci powinien grać.. Gonzo chyba tak ma..
Turniej ten rozgrywany w Chille , gdzie tenis z tego co wiem jest numerem 1 w tym kraju i gdzie relacje z kazdego turnieju są obszernie relacjonowane.. trybuny napewno będa pełne , bo po obu stronach graja Chilijczycy..Jeden z nich.. No szalony Gonzo ma za kompana nie mniej &quot;pokręconego&quot; kolege , Hartfilda który w French Open objebał w 1 rundzie Federera z seta a jak wiadomo nie jest łatwy ostatnio ten wyczyn 8) Druga strona.. Capdevile , wiecznie pukający Chilijczyk do turnieju ATP lecz pozostający niestety w Challengerach.. pamiętam jego gre i nie jest w cale taki słaby.. wysoki smukły ale nie wiem jak sobie radzi w deblu.. mam nadzieje ze nie na tyle dobrze by wygrać ten mecz 8)

A 0

a-rod

Użytkownik
Nietypowy sposób rozgrywania turnieju jest w Vina del Mar..
http://www.movistaropen.cl/images/MDS(2).pdf
intrygujące
Jeżeli chodzi o ten system był on już stosowany od początku sezonu. Nie pamiętam w jakim turnieju ale wiem że był już stosowany.

Moim zdaniem jest to dobry system, ponieważ jeżeli zawodnik ma zły dzień i przegra jakieś spotkanie nadal ma szanse na awans.
System tzw. &quot;Round Robin&quot; jest stosowany od początku roku i będzie do jego końca, nie jest obowiązkowy i niektórzy organizatorzy pozostali przy tradycyjnych drabinkach, ja osobiśćie jestem za &quot;starą&quot; formą. RR ma być testowany przez ten rok, nie wszedł na stałe.

drago 108

drago

Użytkownik
I oby nie wszedł. Ja korzystam głównie z ulotek. A tam są niestety tradycyjne drabinki to najbardziej wprowadza w błąd grających.

drago 108

drago

Użytkownik
Trochę typków:

- Zagrzeb:

Spotkanie: Y. Allegro/F. Santoro vs. F. Lopez / F. Verdasco
Typ: F. Lopez / F. Verdasco
Kurs: 2.42 (BWIN)
Analiza: Jest to kolejny fuksik by Drago :]. Feliciano Lopez będzie po meczu w pierwszej rundzie, ale jego partner deblowy - Fernando Verdasco niestety, już odpadł. Verdasco pwoinien w tym meczu dać z siebei wszystko. Allegro... (tak do siebie: Gdy na niego patrze to robi mi sie nei dobrze... ma taki oczy....) Wróćmy do umiejętności gry w tenisa. Allegro i Santoro nei pierwszy raz grają ze sobą w deblu. Moim zdaniem mają większe szanse, ale Lopez i Berdasco w singlu są na prawdę bardzo mocni i grają bardzo dobrze. Gdy Fernando w ten mecz włoży duzo sił mają szanse i kto wie czy nie bedą wtedy faworytami. Typ 2.

Spotkanie: Arnaud Clement (FRA) - Marin Cilic (CRO)
Typ: Marin Cilic (CRO)
Kurs: 3.21 (BWIN)
Analiza: Kolejny mały fuksik. Po pierwsze nie na widze żabojadów. Po drugie Marin jest dość dobrym graczem. Jego rywal może mieć z nim wiele problemów. Wątpię, że Chorwat przegra i to na własnym terenie. Moim zdaniem kursik 3.21 zachęca. Ja stawiam na Cilic&#39;a. Typ 2.

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Jakby w parze z Allegro nie grał stary wyga Santoro to bym sie i pokusił.. ale wątpie w ten mecz

Kolejne moje pozyszyn:
Clement - Cilic typ:2 kurs:2,7
Kolejna wiezowiec z bałkanów 8) Chyba taka moda tam jest.. ze niskich nawet nie chcą wypuszczać na światowe salony :] W Francji za to nie ma takich &quot;uprzedzen&quot; i naa korcie bedzie dosc spora dysproporcja.. moze nawet nie tylko wzrostem ale i umiejetnosciami.. nie bede wylewał zadne frazesy w tym meczu , powiem tylko tyle ze licze na Marina przy tiebreakach i ze asami swoimi nie da pograc Juz lekko zdziadziałemu Clementowi :]

Johannson - Bracciali typ:2 kurs:2,4
Ha ! tu moze byc naprawde roznie.. kurs jest zapewne taki niski na Szweda bo nazwiskiem więcej znaczy w półświatku tenisowym. No własnie ale czy nazwisko gra ? Tak , ale tylko Federera 8) Szwedowi za to nie pomoze.. widziałem początek jego sezonu i naprawde nic ciekawego nie pokazał z El Aynoui. Włoch za to wczoraj pokazał naprawde klase z benneteau.. niesamowita skuteczność przy swoim pierwszym serwisie 96 procentowa , i mało niewymuszonych błędów. Bracciali juz w tamtym walczył i pamietam jak jeszcze w dobrej formie był Verdasco i przegrał lecz po niesamowitej walce.. Nie wydaje mi sie ze jest bez szans Włoch. Obaj zaawansowani wiekiem lecz temu drugiemu daje osobiscie wieksze szanse

Gaudio -Navvaro Pastor typ:2 kurs :2,1
Gaston niestety odchodzi do lamusa.. Nic nie pokazał z Challengerowym obierzyświatem Berlocq-iem..4 gemy ugranme to ponizej najbardziej zdziwaczałym oczekiwaniom..Argentynczyk zwyciezca Roland Garros juz w tamtym roku pokazywał że nie zabardzo daje sobie rade na kortach. Nie bede daleko szukal , ale w Sopocie pokazał ..mniej niz powinien,. kto pamieta go z przed 2 lat to naperwno jest zauroczony jego nieustannym bieganiem i tym jego znajdywaniem okazji do zdobywania punktów no ale jak sie nie jest w formie to i potęzne forhendy nic nie dadza.. Hiszpan.. 2 jak nie 3 liga no ale przynajmiej ma szanse podniesc sie troche w rankingach bo tamten sezon zakonczyl na najlepszej pozycji.. 128 :spokodfhgfh: Oczywiscie licze tutaj na zew szczescia i niezdarnosc Gastona.

W 2

wislak

Forum VIP
Kurcze widze ze wszyscy na Cilica walą a ja Clementa postawilem i to na triplu. Wczoraj mial byc ten mecz a dwa poprzednie mi siadly. Mecz jest dzisiaj ale juz nie moge nic zrobic :/

H 0

haze

Użytkownik
Też postawiłem clementa :/ kurde widze, że dużo niespodzianek ostatnio tzn głównie w turnieju kobiet... ????

rykos 0

rykos

Użytkownik
Hmm mam takie male pytanko/prosbe: Kiedy mistrz Rooni zacznie znow podawac jakies typy z tenisa? ???? Brakuje mi kasy na ciuchy (serio mowie!! ???? ).

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
ejze ejze !! gdzie sa moje ostatnie typy ? Tak kurw* ktos szanuje moje zaangazowanie w ten temat ?

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
No nic , wybacz Rooni ale ja juz na tym forum pisać nie mam zamiaru...Jeśli tak komuś zależy żebyś wyłącznie ty pisał tutaj jakieś analizy to prosze bardzo.. wiedź prym.
Dowidzenia.

rooni 135

rooni

Forum VIP
No nic , wybacz Rooni ale ja juz na tym forum pisać nie mam zamiaru...Jeśli tak komuś zależy żebyś wyłącznie ty pisał tutaj jakieś analizy to prosze bardzo.. wiedź prym.
Dowidzenia.
Nie no Pawweł. Trzeba to wyjaśnić. Napewno da się to wytłumaczyć. Najlepiej jakby osoba która usuneła typy zgłosiła się, ale mimo tego nie rezygnuj,

rooni 135

rooni

Forum VIP
J.Blake-B.Becker---1---1.14 ✅
N.Massu-A.Montanes---1---1.48
✅

No i mamy finałowe spotkania w turniejach panów, krótko uzasadnie moje typy:

Blake przed swoją publicznością napewno będzie chciał wygrać, jednak nie będzie to takie ładnie ponieważ jego przeciwnikiem jest Benjamin Becker który jest trudnym rywalem dla czołowych tenisistów świata. Obaj dość łatwo wygrywali swoje spotkania aby spotkać się w finale. Becker potrafi bardzo mocno uderzyć i gdy ma dobry dzień popisuje się zagraniami którym niepowstydzili się najlepsi. Jak dla mnie duże znaczenie może mieć doping. Podejrzewam że cała publika będzie z Amerykaninem. Powinien to spotkanie wygrać, żeby udowodnić że mimo nie za dobrego występu na AU jest w stanie grać na wysokim poziomie i wygrywać. Ma świetną okazje żeby wygrac turniej przed własną publicznością, a przeciwnika nie ma aż tak wymagającego. Dlatego w tym meczu wygra James Blake.

To co zrobił w wczorajszym meczu Nicolas Massu to wielkie zaskoczenie dla wszystkich. Każdy się spodziewał że Chilijczyk łatwo, szybko pokona Argentyńczyka Roitmana a tu psikus :mrgreen: Massu w pierwszym secie nie wygrał nawet gema. Nie wiadomo co by się stało gdyby Roitman nie kreczował. Nicolas podobnie jak Blake gra przed własną publiką. Musi wszystkim udowodnić żę to że gra w finale to nie tylko dużo szczęścia. No ale jego przeciwnik napewno będzie wymagający. Nikt by się nie spodziewał że finalista Fernando Gonzalez przegra w półfinale z Montanesem. No ale widocznie miał słabszy dzień a Massu musi go pomścić. Myśle że będzie to bardzo ciekawe spotkanie ale rostrzygnie się to na korzyść Massu, ponieważ mimo wczorajszego meczu jest lepszym zawodnikiem i publika będzie za nim, co jest bardzo ważme.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom