>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Montpellier, Sofia, Quito - 06.02-12.02.2017

Status
Zamknięty.
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Tenis , godz 16:35
Jo-Wilfried Tsonga - Alexander Zverev
Typ: Jo-Wilfried Tsonga 2-0 w setach
Kurs: 2.50
Pinnacle

Poprzedni rywal Zvereva tj Chardy przegral bo prócz serwisu nic nie potrafił zagrać. Wymiana grana przez środek, a on bezradny i to zawsze ! Chardy to jakiś niedożywiony amator. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Zverev nie złamie Tsongi, nie ma na to szans ! za to sam jest niepewny przy swoim podaniu, które daje mu około 50% wygranych piłek bezpośrednio, a resztę musi wygrać z kortu i tam szanse dla Tsongi które to wykorzysta, bo ma dobrą rękę i niesamowity strzał z końcowej lini. Mocno zdeterminowany jest tu Tsonga i mega forma. A Alexis Zverev gra jakby tylko dla zabawy, na pełnym luzie. Za dużo się &quot;buja&quot; po tym korcie i rozmawia z sędzią itp. Na poprzednich rywali taka gra wystarczała, ale teraz jest rywal zdecydowanie lepszy od niego po drugiej stronie sieci. Tsonga go połknie w całości i przetrawi bez najmniejszego problemu, a jeszcze przed kolacją wypluje wszystkie odpadki ze swych jelit wprost do kanału La manche.

Otrzymane punkty reputacji: +5
friendly 421

friendly

Użytkownik
V. Estrella vs T.Bellucci 2,6 forbet ✅ chciałoby się napisać easy, ale w pierwszym secie przy 5:2 dla Estrelli niezłe jaja, aczkolwiek ostatecznie typ na plus, czułem że to znowu turniej Dominikanczyka, polecam również w finale
A ja nadal nie rozumiem faworyzowania przeciwników Estrelli. Już chyba 3 raz w tym turnieju mamy kurs ponad 2 na tego zawodnika. Radzi sobie w Ekwadorze bez zastrzeżeń, któryś rok z kolei świetne wyniki, mamy półfinał i moim zdaniem na 75% zamelduje się w finale. Z Belluccim miał okazję zagrać kilka razy, z czego 2 miało to miejsce w Quito, oczywiście wynik na korzyść Pana z Dominikany. Nie wiem jakie jeszcze argumenty przemawiają za tym typem, Bellucciego nie śledziłem w tym turnieju, nie wiem w jakiej obecnie jest formie, ale widziałem za to mecze Estrelli, który potrafi świetnie utrzymać swoje podanie, posiada mocny forehand i co najważniejsze, KOCHA TEN TURNIEJ. Dla mnie bet dnia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
arass1 383,4K

arass1

Użytkownik
V. Estrella vs T.Bellucci 2,6 forbet
A ja nadal nie rozumiem faworyzowania przeciwników Estrelli. Już chyba 3 raz w tym turnieju mamy kurs ponad 2 na tego zawodnika. Radzi sobie w Ekwadorze bez zastrzeżeń, któryś rok z kolei świetne wyniki, mamy półfinał i moim zdaniem na 75% zamelduje się w finale. Z Belluccim miał okazję zagrać kilka razy, z czego 2 miało to miejsce w Quito, oczywiście wynik na korzyść Pana z Dominikany. Nie wiem jakie jeszcze argumenty przemawiają za tym typem, Bellucciego nie śledziłem w tym turnieju, nie wiem w jakiej obecnie jest formie, ale widziałem za to mecze Estrelli, który potrafi świetnie utrzymać swoje podanie, posiada mocny forehand i co najważniejsze, KOCHA TEN TURNIEJ. Dla mnie bet dnia.
Bellucci w niezłej formie w obecnej chwili, dobrze trzyma piłkę w korcie i jeżeli nie odpuści meczu to bierze go spokojnie.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Quito
godzina 19.00
spotkanie :paolo Lorenzi - Albert Ramos-Vinola
Typ:
ilość setów over 2.5
kurs 2.37
bet365
Analiza:
Po pierwsze H2H 2:2 i ciekawostka!!!! WSZYSTKIE CZTERY MECZE DWÓSETOWE!!!!!
Dzisiaj moim zdaniem duża szansa na 3 sety:
-Każda seria kiedyś się kończy
-Obaj grają świetnie w tym turnieju , lubią tu grać obaj zameldowali się w półfinale w ubiegłym roku i obaj przegrali swoje mecze o finał.
-Dzisiaj jeden z nich po meczu zamelduje się w finale i poprawi ubiegłoroczny wynik.
W finale będzie grał Belluci lub Estrella i obaj są do ogrania przez Hiszpana lub Włocha więc obaj mają szanse powalczyć o końcowy sukces.
Faworytem w tym meczu dzisiaj młodszy o 6 lat Hiszpan , on wygrał juz dwa razy z Lorenzim na Cleyu , Włoch zwycięzał Hiszpana raz na hardzie i jednokrotnie na mączce.
Jak dla mnie zapowiada się zacięty wyrównany mecz więc idę w 3 sety!!!!

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Gasquet - Zverev @ 1,9
Nie wiem jakim cudem Sasza doszedł do finału tego turnieju. Bardzo przeciętna gra w pierwszych rundach, wczoraj Tsonga miał 7/6 *1/0 i nagle zaczął walić po autach i siatkach jak to ma w zwyczaju widząc na przeciwko Murrayów i innych Djokoviciów. Francuz wczoraj ponad 60 ue, mnóstwo wykładek popsutych przy bardzo przeciętnej postawie Zvereva. Gasquet gra tu dobrze, ma owszem pewne przestoje, ale generalnie to on pozostaje faworytem.
Bukmacher?/Macko18

friendly 421

friendly

Użytkownik
Montpellier
Gasquet vs Zverev 1,85 forbet ⛔ no i to bananowe dziecko wygrało, ladny numer
Zgadzam się z kolegą powyżej, generalnie Zverev to taka specyficzna postać, na twarzy ma wymalowaną arogancje i zupełnie nie życzę mu wygrania chociażby seta w finale ???? Tsonga wczoraj zaczął pajacować, ostatecznie jak przyszedł 3 set jasne było, że poniesie porażkę. Gasquet to zupełnie inny typ zawodnika, inny styl gry, który nie podpasuje Niemcowi/Rosjaninowi. Zatem zgadzam się w pełni z tym co powyżej zasugerował PhillipS.
Sofia
Dimitrov vs Goffin 1,35 forbet
Tutaj głównie za typem przemawia H2H oraz miejsce rozgrywania turnieju. Podczas meczu z Janowiczem uznałem, że nie pogram Dimitrova aż do finału, bo niestety ale stracony set z Jurkiem(który może grał nawet na dobrym poziomie, głównie dlatego iż nie paprał serwisu), to dla mnie lekka klęska jak na zawodnika tej rangi. Ostatecznie wziął się do roboty i zameldował w finale. Goffe za to wczoraj po ciężkim boju z Bautistą wygrał 2:1, co mnie osobiście zaskoczyło, ponieważ minimalnie skłaniałem się ku Hiszpanowi. Forma obydwu zawodników prezentuje się dosyć dobrze, mecz powinien być wyrównany, jednak styl gry i ostatnie wyniki, chociażby z AO zdecydowanie pokazują, że większe szanse ma Bułgar. 1) Sofia, 2) H2H, 3) Przeczucie ????
Quito
Jak w przypadku pojedynków Estrelli z Karlovicem oraz Belluccim zachęcałem do zdecydowanej gry w stronę Dominikańczyka, tak dzisiaj bym się wstrzymał. On to powinien wygrać, ale Lorenzi od jakiegoś czasu prezentuje przyzwoitą formę, robił to nawet na twardej nawierzchni, a przecież preferuje mączkę. Kurs OCZYWIŚCIE zawyżony na Estrellę, zresztą podobnie jak przez cały czas trwania tego turnieju, ale wydaje mi się, że z dzisiejszych trzech finałów najcięższy do celowania. Piąteczka ;)!

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Estrella wygral po raz trzeci z rzedu w Quito (a w sumie czwarty raz) !!! I niech ktos napisze znowu za jakis czas, ze miejsca rozgrywania turniejow nie maja znaczenia...

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Estrella wygral po raz trzeci z rzedu w Quito (a w sumie czwarty raz) !!! I niech ktos napisze znowu za jakis czas, ze miejsca rozgrywania turniejow nie maja znaczenia...

Ma duże znaczenie plus nastawienie &quot;kim jesteś.. jestem..&quot; i jest wygrany turniej. Jednak Estrella pogra jeszcze z 3 miechy i później będzie znowu statystą. Jednak należą mu się gratki. Dał zarobić gdyż w większości meczów był underdogiem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom