>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Montpellier (27.01.2025 - 02.02.2025)

Volleyball_Expert 649,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Mayot - Rinderknech typ Mayot kurs 2.80 Superbet

Ja tutaj poszukam niespodzianki w tym spotkaniu. Mayot zaliczył dobry występ na turnieju w Canberra, gdzie pokonał Koepfera oraz Galana. Przegral z Fonsecaz który zagrał bardzo dobrze w turnieju Wielkoszlemowym Australian Open w tym sezonie, gdzie doszedł do 1/32 pokonując m.in: Rublova. Dużym atutem tego typu jest fakt, że Mayot w tamtym sezonie na turnieju w Montpellier doszedł do ćwierćfinału tego turnieju. Jego dzisiejszy rywal nie wystąpił na tym turnieju w tamtym sezonie, dwa sezony temu szybko odpadli z turnieju. Rinderknech potrafi grać w tenisa pokozal to chodźby w Australian Open, gdziw urwał Tiafoe dwa sety. Mayot dobrze serwuje, popełnia mało podwojnych błędów serwisowych. Rinderknech popełnil w ostatnim meczu zbyt wiele bledow niewymuszonych. Według mnie dzisiaj Mayot powalczy. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 649,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Basilashvili - Rinderknech typ (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Rinderknech) kurs 2.60 Superbet

Basilaszwili to nadal według mnie mocno nieprzewidywalny tenisista. Gruzin rozegrał trzy spotkania pierwsze z Gigante, gdzie dość pewnie wygrał to spotkanie w dwóch setach tracąc jeden serwis w tym meczu. Drugi mecz wygrał po skreczowaniu Drogueta oraz trzecie spotkanie także wygrana po kreczu Kukuszkina. Francuz w ostatnim czasie wygrał z jednym z rewelacji Michelsenem. Dobry turniej w Montrealu Francuza, gdzie odpadł dopiero w meczu trzy setowym z Hubiego. Basilashvili to bardziej tenisista challengerowy jednak Francuz nawet na Wielkiszlemach ostatnio powalczył z Tiafoe. Dzisiaj czuje, że Francuz bierze ten mecz w dwóch setach, który ma dobry serwis i w ostatnim meczu z Mayotem to potwierdził serwując 16 asów serwisowych. Pozdrawiam.

embapepe 5,6K

embapepe

Użytkownik
Basilashvili - Rinderknech typ (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Rinderknech) kurs 2.60 Superbet

Basilaszwili to nadal według mnie mocno nieprzewidywalny tenisista. Gruzin rozegrał trzy spotkania pierwsze z Gigante, gdzie dość pewnie wygrał to spotkanie w dwóch setach tracąc jeden serwis w tym meczu. Drugi mecz wygrał po skreczowaniu Drogueta oraz trzecie spotkanie także wygrana po kreczu Kukuszkina. Francuz w ostatnim czasie wygrał z jednym z rewelacji Michelsenem. Dobry turniej w Montrealu Francuza, gdzie odpadł dopiero w meczu trzy setowym z Hubiego. Basilashvili to bardziej tenisista challengerowy jednak Francuz nawet na Wielkiszlemach ostatnio powalczył z Tiafoe. Dzisiaj czuje, że Francuz bierze ten mecz w dwóch setach, który ma dobry serwis i w ostatnim meczu z Mayotem to potwierdził serwując 16 asów serwisowych. Pozdrawiam.

Do góry Bottom