>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Halle, Gerry Weber Open/London, Queen's Club

Status
Zamknięty.
dsquared 9

dsquared

Użytkownik

Gerry Weber Open
06.06 - 14.06.2009
Draw size: S-32 D-16
Prize money: €750,000
Surface: Grass
http://www.gerryweber-open.de

Singles Final 2008:
[1]R Federer (SUI) d P Kohlschreiber 63 64

Doubles Final 2008:

Youzhny/Zverev d [4]Dlouhy/Paes 36 64 10-3

Queen&#39;s Club
08.06 - 14.06.2009
Draw size: S-56 D-24
Prize money: €750,000
Surface: Grass
www.aegonchampionships.com/1/home/default.asp

Singles Final 2008:
[1] R Nadal (ESP) d [2] N Djokovic (SRB) 76 (6) 75

Doubles Final 2008:
[2] Nestor/Zimonjic d [5] Melo/Sa 64 76(3)​

A 23

adam2173

Użytkownik
Gilles Muller - Joshua Goodall
Typ: 1
Kurs: 1,85
Pinnacle

Roland Garros już praktycznie za nami, tenis wkracza na korty trawiaste, a jednym z pierwszych turniejów na tej nawierzchni w męskim turze jest Aegon Championships w Londynie.
Na jutro wybrałem spotkanie Gilles&#39;a Muller&#39;a z Brytyjczykiem Joshua Goodall&#39;em. Kursy na Luksemburczyka wystawione są bardzo zachęcająco, bukmacherzy biorą pod uwagę głównie ostatnie słabe występy Mullera, ale pamiętajmy - tam grało się na Clay&#39;u, a Gilles to zawodnik na korty trwarde i trawiaste, bo to głównie tutaj liczy się serwis, czyli główna zaleta mojego jutrzejszego faworyta. Goodall - Brytyjczyk, 217 pozycja w rankingu ATP, powiem szczerze, że niezbyt kojarzę tego zawodnika, jedyne co za nim przemawia to to, że zagra przed własną publicznością, nie mniej jednak, dla mnie tutaj zdecydowanym faworytem jest Muller, którego gra oparta jest na mocnym serwisie i dojściu do siatki, typuję gładką wygraną Luksemburczyka 2-0.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
ostro naciagasz:

ten tydzien nothi 1 runda Muller 4-6 4-6 z Rogerem Vaselinem, którego w 2 ogrywa wlansie Goodall 2-6 6-2 7-6, wczesniej Joshua po kwalach ogral Jenkinsa i potem Armitraja 6-4 6-4 wiec bardzo dobry turniej, lux beznadziejny znow.

wczensiej lux dostawal np. na hardzie z vicente, ogolnie wygral w tym sezonie po AO &quot;aż&quot; JEDEN mecz. widac znow kryzys u niego.

ponadto goodall gra najlepiej obecnie w calej swojej karierze, reke do tego przylozyl byly trener feda i safina, nie polecam tego grac bo gilles jest nieobliczalny ale nie piszmy bajek, faworytem na 100% bedzie brytyjczyk

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Julien Benneteau - Daniel Koellerer 1 @ 1.33
Peffka na wtorek. Francuz co prawda nie robi ostatnio oszałamiających wyników ( za wyjątkiem finału w Kitzbuhel jako LL oczywiście ), Austriak całkiem niezłe, ale zmieniamy nawierzchnię. Benneteau, w przeciwieństwie do Krejzola, jest mało efektownym graczem. Jego gra jest raczej nudna jak flaki z olejem, Daniel za to zadziwia nie raz fenomenalnymi dropami, kłótniami z sędziami lub innymi niekonwencjonalnymi zagraniami. Ale na trawie to grał chyba raz w życiu, 4 lata temu, przegrał z Dickiem Normanem, i nigdy więcej go na zielonej nawierchni nie widziano. Julien też nie jest jakimś zawodnikiem uwielbiającym tą stosunkowo najmniej popularną nawierchnię, ale dysponując lepszym serwem od Austriaka plus nieco mocniejszą grą, ma na szybkiej trawie sporą przewagę. I jutro powinien wygrać. A Krejzol zamiast myśleć o sukcesach na Wimbledonie, niech wraca na cegłę i zbiera punkty w mniejszych turniejach.

Nie znam kursów, ale na pewno wartymi uwagi są na jutro typy na Kevina Andersona i X-Mana. Obaj po kwalach, Anderson zostawił w tyle De Chuanaca, Ilhana i Rogera Vasselina ( ten ostatni na trawie potrafi coś ogarnąć ), poza tym dobrze operuje serwem, gra na trawie nieźle mu wychodzi ( rok temu finał challengera w Surbiton ). Utalentowany reprezentant RPA zmierzy się z Fabio Fogninim, który na szybkich kortach nie znaczy raczej nic. Jeśli kurs będzie powyżej 1.7, warto grać.
Xavier Malisse spotka się za to z Andujarem. Hiszpan to typowy zawodnik na cegłę, tam sobie radzi najlepiej, chociaż w tym roku do wyników sprzed roku czy dwóch mu daleko. Na grassie z szalonym X-Manem sobie nie poradzi. Belg zniszczy go serwem i bardzo dobrą grą z głębi. Malisse przed kontuzją był nawet w 2000 zdaje się w półfinale Wimbledonu. Gdzie Andujarowi do niego? Łatwe 2:0 dla kwalifikanta z Belgii. Kurs over 1.3 do grania.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Gabashvilli - Karlović 3/6 6/7
(1/10)
Gabashvilli @ 5.54
(2/10)
Ile setów zostanie rozegranych w meczu?: 3 sety @ 3.33
Powiecie, wariat, wariat, może i typy naprawdę szaleńcze lecz myślę że to konkretne value. Zaczynamy sezon na trawce więc jest to szansa dla typów którzy koszą asami i nic poza tym, myślę że nie, trzeba miec do tego coś więcej niż Dr. Ivo który jest stawiany jako jeden z fawów tego turnieju @ 20.00 jeśli ktoś chce, lecz ja myślę że Chorwat nie będzie miał tutaj łatwego życia z farbowanym Rosjaninem. H2H 0-0 więc czysta karta zachowana, Karlović rok temu zaszedł aż do ćwierćfinału pokonywał takich graczy jak dziadzia Sirianni, Gonzo gdzie jednak w tamtej części sezonu był lekko zakręcony i uległ dopiero Nadalowi po trzech TB, jak dla mnie liczy się tu i teraz, gdzie Ivo atm jest bez formy turniej w Belgradzie szedł jako, tako gdzie trafił na naszego człowieka który nie dość że używa s&amp;v to myśli na korcie, na RG odpadł w I. rundzie po pięciosetówce z Hewittem z którym prowadził 2-0 chyba drwalowi siada psycha ostatnio i to może być szansa dla Gaby. Rosjanin ma pecha trafia na typów których na pewno by ich ograł ale napotyka ich nie w tym momencie i o nie tym czasie co trzeba, zacznijmy może od Casablanki porażka z późniejszym finalistą Serrą 0/6 4/6, następnie Barcelona i rozkręcający się Soda 1/6 4/6, kolejno Estoril i porażka z późniejszym ćwierćfinalistą Fishem 3/6 4/6 i ostatni turniej w Kitzbuhel z Granollersem 6/7 3/6, ostatnie nazwiska to nie robią szalu w tym momencie lecz wtedy były dosyć dobrymi wyskokami turnieju. W tym momencie jest to zmiana nawierzchni oboje mają coś do udowodnienia lecz jednak Ivo same asy nie uratują ponieważ Gabashvili ma przynajmniej jeszcze w zanadrzu też chęć wreszcie wygrania spotkania jak i swój prawy bh, myślę że można zaryzykować przy takich kursach na kolejne problemy Chorwata.

Czy i po meczu z Dr. Ivo, Teimuraz będzie miał chwilę chwały?

dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Gabashvilli - Karlović

(1/10)
Gabashvilli @ 5.54

(2/10)
Ile setów zostanie rozegranych w meczu?: 3 sety @ 3.33

Powiecie, wariat, wariat, może i typy naprawdę szaleńcze lecz myślę że to konkretne value. Zaczynamy sezon na trawce więc jest to szansa dla typów którzy koszą asami i nic poza tym, myślę że nie, trzeba miec do tego coś więcej niż Dr. Ivo który jest stawiany jako jeden z fawów tego turnieju @ 20.00 jeśli ktoś chce, lecz ja myślę że Chorwat nie będzie miał tutaj łatwego życia z farbowanym Rosjaninem. H2H 0-0 więc czysta karta zachowana, Karlović rok temu zaszedł aż do ćwierćfinału pokonywał takich graczy jak dziadzia Sirianni, Gonzo gdzie jednak w tamtej części sezonu był lekko zakręcony i uległ dopiero Nadalowi po trzech TB, jak dla mnie liczy się tu i teraz, gdzie Ivo atm jest bez formy turniej w Belgradzie szedł jako, tako gdzie trafił na naszego człowieka który nie dość że używa s&amp;v to myśli na korcie, na RG odpadł w I. rundzie po pięciosetówce z Hewittem z którym prowadził 2-0 chyba drwalowi siada psycha ostatnio i to może być szansa dla Gaby. Rosjanin ma pecha trafia na typów których na pewno by ich ograł ale napotyka ich nie w tym momencie i o nie tym czasie co trzeba, zacznijmy może od Casablanki porażka z późniejszym finalistą Serrą 0/6 4/6, następnie Barcelona i rozkręcający się Soda 1/6 4/6, kolejno Estoril i porażka z późniejszym ćwierćfinalistą Fishem 3/6 4/6 i ostatni turniej w Kitzbuhel z Granollersem 6/7 3/6, ostatnie nazwiska to nie robią szalu w tym momencie lecz wtedy były dosyć dobrymi wyskokami turnieju. W tym momencie jest to zmiana nawierzchni oboje mają coś do udowodnienia lecz jednak Ivo same asy nie uratują ponieważ Gabashvili ma przynajmniej jeszcze w zanadrzu też chęć wreszcie wygrania spotkania jak i swój prawy bh, myślę że można zaryzykować przy takich kursach na kolejne problemy Chorwata.

[/i]
Ja jednak myślę że z przewagą jaką ma Karlovic pod względem serwisu Gabashvilli sobie nie poradzi. Ivo w RG dostał od Hewitta, który miał wiecej szczęścia jak rozumu... (lepiej dla niego, bo od Nadala tak czy tak by dostał)
Po odpadnieciu z RG nigdzie nie grał więc jest w pełni sił, w przeciwieństwie do Gabashvilliego który dopiero wczoraj zakończył przegranym półfinałem ( z Luczakiem- który do RG nawet się nie zakwalifikował) turniej w Niemczech.
Ogromne znaczenie ma tutaj nawierzchnia, ale nią sugerować bedzięmy się mogli w dalszej fazie turnieju. Kiedy zobaczymy jak poszczególni zawodnicy sobie na niej poradzą.

Gabashvilli - Karlović DW: 0:2 1.55 6/10

Btw: Karlovic też gra we wtorek.

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Gil F. - Gimeno-Traver D. 2,45 ⛔
To już drugi mecz między tymi zawodnikami w odstępie jednego tygodnia. W sumie mógłbym przekopiować to samo co napisałem tydzień temu kiedy to grali w Prostejov dodając ostatni wynik:
&quot;Nie mam konkretnych argumentów dlaczego stawiam na Daniela ponieważ ostatnio obaj grają słabo. Typ bardziej na wyczucie i biorący pod uwagę ich dwa ostatnie wspólne mecze gdzie Gil przegraływał gładko (1-6 5-7) i (3-6 3-6). Szans wejścia oceniam na 6/10&quot;
Faktem jest to, że zmieniła się nawierzchnia co powinno bardziej faworyzować Gila i co zresztą widać po kursach ale ja spróbuje zagrać jeszcze raz na Daniela.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tursunov D. - Kunitsyn I. 1.40
Dimitry przed sezon na trawie jets uwazany za jednego z tych co na tej nawieszchno cos potrafią a to, ze od dawna jest bez formy i zazwyczaj opdada w 1 lub 2 rundach to juz inna sprawa ???? Pewnie czekał na tą cześć sezonu i bedzie walczy o kazdą wygraną... H2H 5:0 dla mojego fawrotyta mysle ze ma jakis sposob na Igora a na trawie to pojdzie mu jeszcze szybciej ????
Vliegen K. - Mayer L. 1.50
Nie lubie Belga, ale jego styl pasuja na grass- dobry serwis i do siatki, krotkie wymiany... Aregnatynczyk to typowy ziemniak b. dobrze zaprezentował sie podczas RG gdzie ograł prawie Haasa zapewnie nie trenowal zbytnio na trawie i mysle ze jego dobry serwij troche go potaruje ale nie wygra nim meczu, chodz Vliegen jest nieobliczalny jak dla mnie.
Llodra M. - Korolev E. 1.45
Styl Francuza wydaje sie byc wymarzonym na tą nawieszchnie- dobry sersij i wspaniala gra przy soatce jak na dobtego debliste przystało. Rosjanin mocny srewis i mocne uderzenia krótkie wymiany i duzo mniej regularny od swojego przeciwnika, jezeli bedzie dzisiaj trafial to mozemy miec same TB, ale wygra Llodra, myśle ze zablysnie w tym turnieju moze jakis polfinal, finał?
Dimitrov G. - Navarro I. 1.50
Grigor zaczyna seniorską kariere ale juz pozna go spokojnia nazwac specem od gry na trawie. Wygrał juniorski wimbledon w tamtym roku! W zeszłym tygodniu zaliczył ćwierćfinał na kortach w Nottingam. Pokonał dwóch zdecydowanych faworytów Dancevica oraz talent WB Bagdanovica w tym meczy w trzecim stanie Anglik serwował przy stanie 6:5 a mimo to przegrał mecz, wiec na grassie dobrze returnuje nie trzyma sie tylko swojego serwisu. Hiszpan wiadomo jak moze sie prezentowac na grassie w zeszlum tygodniu jeszcze grał w chall na zmieni gdzie odpadł w w ćwierćfinale, nie ma wiekszych szans z ogranym juz Bułgarem.
Lopez F. - Kendrick R. 1.35
Dla mnie buki daly troche maly kurs no ale ja juz sie przejechalem w tamtym tygodniu na amerykanine który odpadł w Nottingam z klockiem Bubką w dwoch setach. Przegrywał swoje podanie raz po raz nie wiem o sie z nim stało, ma swietny serwis dal sie we znaki podczas AO gdzie gral b. dobrze... Lopez jest stworzony pod ta nawieszchnie serwis-volej mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie bez fochów i wygra, na bank w tym meczu bedzie TB ????

diego71 0

diego71

Użytkownik
Seppi A. - Ginepri R 2 2,5

Nie wiem skąd tak wysokie kursy na Ginepriego, który owszem początek sezon ma słaby jednak myślę ze podobnie jak w zeszłym roku zwyżka formy przyjdzie już na korty Quens Club. Robby to gracz, który głównie specjalizuje się w grze na twardszych nawierzchniach, w RG miał ogromną szansę na pokonanie Andujara, grał niezłe ale w najważniejszych momentach brakowało zimnej krwi czego skutkiem była porażka 6-4 7-6(7) 7-6(3). Robby na trawie gracz potrafi, w Londynie gra nieprzerwanie od 2002 roku i tylko raz odpadł w pierwszej rundzie!Przed rokiem najpierw szybko wyeliminował Spadea a w drugiej rundzie urwał seta Roddickowi. Na Wimbledonie również dzielnie powalczył z Gonzalesem.

Seppi to nie jest gracz stworzony na szybsze nawierzchnie,w tym roku średnie wyniki, przed rokiem w Londynie doszedł do drugiej rundy w której przegrał z Gulbisem.

Zapowiada się ciekawe spotkanie z którego zwycięsko powinien wyjść Ginepri, który dysponuje bardzo dobrym serwisem co na trawie jest bardzo ważne, nieźle gra przy siatce do tego kończący FH i niezły oburęczny BH na przeciętnego Włocha powinno wystarczyć.

Llodra M. - Korolev E. 1 1,5​

Obydwoje przepadaja za szyszbymi nawierzchniami, Llorda zesłoroczny sezon na ziemi może zaliczyć do bardz pechowych w Halle doszedł do ćwiercfinału w którym musiał się wycofać z powodu kontuzji, ale warto dodać ze wcześniej pokonał mocnego Ljubicicia i sredniego Darcisa.Korolev słabo w tym sezonie, dodatkowo na RG już po pierwszym secie skreczował w pojedynku z Travelem, jest to zawodnik z niezłymi warunkami fizycznymi podobnie zresztą jak Llorda, który obdarzony jest znakmoitym serwisem,w dzisiejszym spotkaniu co piłke powinniśmy podziwiać popisową akcję Francuza serv&amp;volley.
Panowie grali ze sobą dwukrotnie, zawsze wygrywal Michael w dwoch setach w dzisiejszym spotkaniu powinno być podobnie.

mroyen 0

mroyen

Użytkownik
Spotkanie: Ivan Ljubicic - Sergiy Stakhovsky
Data i godzina: 08.06.09 godz. 15:30
Typ: 1
Kurs: 1,78
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Pierwsza runda turnieju ATP w Londynie. Zmierzą się Ivan Ljubicic z Sergieyem Stakhovsky. Chorwat jest 75 w rankingu ATP, zaś Ukrainiec jest 93. Ljubicic w tym roku radzi sobie dość dobrze. Co prawda na Roland Garros odpadł w 1 rundzie, ale miał dość wymagającego przeciwnika - Juan Carlos Ferrero. Stakhovsky radzi sobie średnio. W French Open odpadł w drugiej rundzie z Novakiem Djokovicem, lecz tamten turniej nie jest tak istotny, gdyż to byl kort ziemny, a w Londynie gramy na trawie. Jak wiemy na trawie najważniejszym elementem jest serwis, a Ljubicic to zawodnik posiadający jedne z najlepszych serwisów na świecie. Ukrainiec też dobrze serwuje, ale Chorwat jest bardziej regularny i mocniejszy. Te argumenty przekonały mnie stawić dziś na Ivana Ljubicica.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie: Golubev A.- Reynolds B.
Data i godzina:08.06.2009 ,18:00
Typ: Reynolds B 2-0
Kurs: 3,00
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
W 1. rundzie turnieju w Queen&#39;s zmierzą się :Amerykanin Reynolds oraz reprezentant Kazachstanu Golubev. Moim faworytem jest Reynolds i na niego dzisiaj stawiam. Reynolds to zawodnik przede wszystkim bardziej doświadczony.
Rozegrał więcej meczy na trawie.Golubev mało kiedy pokazuje się na takich kortach ,gdyż jego ulubionymi są ziemne,a gdy gra na trawie to przeważnie kończy swój udział w turnieju w 1. rundzie. Reynolds posiada bardzo dobry serwis ,co na trawie ma ogromne znaczenie.
Amerykanin spisuje się na trawie bardzo przyzwoicie o czym świadczy choćby wynik z zeszłorocznego Wimbledonu ,gdzie zaszedł do 4. rundy. W tym sezonie jest to dopiero jeden z pierwszych turniejów na tej nawierzchni ,więc po dzisiejszym meczu okaże się w jakiej formie jest obecnie.Golubev w ostatnim czasie gra kiepsko.W turniejach odpada w pierwszych rundach z bardzo przeciętnymi zawodnikami. Dlatego stawiam na zwycięstwo Reynoldsa w dwóch setach.

pezio 33,7K

pezio

Użytkownik
Clement/Schuettler @ 1,60 + Karlovic @ 1,20 + Pavel/Tecau @ 1,60

▶ Zapowiada się bardzo ciekawy pojedynek deblowy. Clement z Schuettlerem to uznani debliści. Sporo świetnych turniejów za nimi. Po 2 stronie siatki - &#39;Magik&#39; Santoro. Komentować nie trzeba, jeden z najlepszych deblistów w historii. Francuz zagra w parze z Serra ;) Cóż, Florent trochę obniża poziom pojedynku ;) Umiejętności ma mniejsze niż pozostali zawodnicy. Serwis średni. To jest w zasadzie główny powód dla którego gram na Clem/Schuett. Niemiec dziś pokonał Gicquela, z którym przegrał sromotnie nie dawno w RG. Widać wyraźnie, że na trawie czuję się zdecydowanie lepiej. Tak samo Arnaud, w zeszłym sezonie bardzo dobre wyniki, świetne podanie. Reasumując, Santoro sam meczu nie wygra, a Serra - nie ujmując jego umiejętnościom - jest najsłabszy z tej 4.
▶ Tutaj każdy sam w głowie ułoży analizę. Karlo serwis atomowy który na trawie odgrywa główną rolę. Do tego nieźle przy siatce i wystarczy. Gabashvili to dziwny zawodnik, posiada umiejętności, nieźle pogrywa ale nigdy jakoś nie zaistnieje. Pląta się po Challengerach bez sukcesów. Na grassie nigdy nie błyszczał. Dr. Ivo leciutko.
▶ Długo zastanawiałem się nad tym spotkaniem i ostatecznie postanowiłem zagrać na Rumunów. Pavel solidny, doświadczony zawodnik. Miał pecha bo często trapiły go kontuzję. Obecnie jednak fizycznie jest sprawny w 100%. I ma ochotę na granie w tenisa. Andrei od zawsze wolał nawierzchnie szybsze, choć na clayu także potrafił wygrywać. Ofensywny gracz. W deblu wygrywał turnieje. Jego znak rozpoznawczy to jednoręczny BH. Bardzo efektowny i efektywny ;) Zagra jutro w parze z Tecau. Rumun deblista, pokazuje nam się częściej od tego sezonu. Jedynym minusem Horii jest fakt, że na grassie rozegrał zaledwie 1 mecz - przegrany :] w przeciągu paru lat. Myślę jednak, że jego jeśli notuje zwyżkę formy to powinien coś pokazać jutro. Panowie w tym roku ograli m.in. Fyrst/Matko, Aspelin/Vizner, Knowle/Melzer. No i trochę o rywalach. Na pierwszy rzut oka anonimowi. Jeśli jednak dokładniej się przyjrzeć to zawodnicy z niższej serii, grają w Queens dzięki &#39;dzikiej karcie&#39;. Trzeba przyznać, że panowie w tym sezonie osiągają wyniki b. dobre. Tyle, że z zawodnikami ich klasy. Jeśli trafiają na kogoś z wyższej półki(pokroju Butoraca, Rama) nie dają rady. I liczę, że jutro będzie podobnie. Nie wierzę, że awansują dalej ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Melzer J. - Clement A. 2.00
Nie wiem skad raki kurs na Francuza, spotkali sie w tamtym sezonie na kortach wimbledonu i bez wiekszych probkemow wygral Clement w 4 setach... Melzer ostatnio dobra forma no ale teraz inna bajka troszke... mecz na pewno bedzie b. wyrownany no ale taki kurs kusi mysle, ze 6/10
Beck A. - Rochus C. 1.30
Obaj prezentuja podobny ranking, jednak ja nie widze tutaj Blega na tak szybkiej nawieszchni. Serwisem na pewno bedzie sie b. meczył a tu nie ma co liczyc na dlugie wymiany, pilka odbija sie b. szybko i b. nisko. Beck gra u siebie i na pewno dluzej sie przygotowywał do tego turmieju, to poczatek sezoni na grassie i zobaczymy ale hmmm 8/10
Darcis S. - Capdeville P. 1.50
Paul to typowy ziemnian na kazdej innej nawieszchni gra piach zwlaszcza na grassie. Darcis w zeszlym sezonie przegral dopiero w finale podczas challangera w Czechach wiec zbyt duzo czasu na przestawienie sie i na trenink na tej nawieszchni nie mial wiec poczatek meczu moze byc dosyc komiczny:smile: ale z biegiem czasu Darcis bedzie diminowal nad Chiljczykiem mam przynajmniej taka nadzieje:smile: zaden z nich specej od grass&#39;u nie jest:smile: 7/10
Querrey S. - Anderson K. 1.45
Ten kurs to dla mnie promnocja. Amerykanin pokonal dzisiaj bez wiekszych problemów Chardego przy jego serwisie praktycznie nie ma gry a i dobrze returnuje Anderson to slabiak wygrał dzisiaj z ziemniakiem Foginiem i troszke sie meczył, z Same nie ma wiekszych szans! 9/10
Lopez F. - Istomin D. 1.25
Feliciano nie zawiodł mnie dzisiaj pokazal co mial pokazac swietny serwis pod siatka tez wiedzial co zrobic... co prawda nigdy na grass&#39;ie wielkich sukcesow nie miał ale teraz chyba to zmieni 9/10

mroyen 0

mroyen

Użytkownik
Spotkanie: Ivo Karlovic - Teimuraz Gabashvili
Data i godzina: 09.06.09 godz. 15:30
Typ: 2:0
Kurs: 1,53
Bukmacher: Centrebet
Analiza:
Turniej ATP w Londynie. Ivo Karlovic 29 zawodnik rankingu ATP zmierzy się z 70 graczem w rankingu - Teimurazem Gabashvili. Ivo w tym roku radzi sobie tak sobie. Na Roland Garros odpadł w pierwszej rundzie z Lleytonem Hewittem wynikiem 3:2, ale wiadomo, że ten wielki zawodnik który mierzy aż 2,08 m najlepiej czuje się na trawie gdyż jego serwisy są najlepsze na świecie. Gabashvili gra w tym roku dobrze jak na jego umiejętności w French Open odpadł w 2 rundzie z Rafaelem Nadalem. Jego serwisy są dobre lecz nie z porównaniem z Chorwatem to jak niebo i ziemia. Sądzę, że dziś Karlovic poradzi sobie bez żadnych problemów z Rosjaninem i pokona go w dwóch setach.

pezio 33,7K

pezio

Użytkownik
Cilic M. - Mahut N. (-1.5/+1.5) 2 @ 1,55​

Bardzo ciekawy pojedynek w którym ciężko wytypować zwycięzce. Faworytem buków jest Cilic. Moim zdaniem zobaczymy tu 3 sety. Marin warunki idealne na grass. Pokazał się właśnie w Londynie 2 lata temu, gdzie dotarł do 1/4 finału. Mahut to na trawie leszcz nie jest. Ogarnia tą nawierzchnię bardzo dobrze. Z Tipsareviciem świetny mecz. I to jest plus dla Nico, zapoznał się już z kortem trawiastym. Cilic ostatni mecz rozegrał na mączce. Moim zdaniem zobaczymy ciekawy mecz, pewnie TB, mało brejków i seta Nicolas powinien ugrać.

Darcis S. - Martin A. 2 @ 4,20​

No tutaj z kursami przesadzili. Przy kursie @1,5-1,6 granie na Holendra miało by jakiś sens, ale po @1,2 ? Nieeeee.. Martin dziś duża niespodzianka, pokonał 2-0 Gulbisa. Oglądałem mecz kawałek, w 2 secie bo jakoś nie wierzyłem, że mierzacy 1.75m Hiszpan ogrywa wysokiego Łotysza. Na szczęście samymi warunkami fizycznymi meczy się nie wygrywa. Alberto grał bardzo mądrze, slajsował na BH Ernesta, ten wyrzucał. Serwował naprawdę porządnie. Z taką grą ma jutro szansę z Darcisem. Meczu Steve&#39;a nie widziałem, ale faktem jest że stracił seta z Capdeville, który potentatem na grassie nie jest. Jak już wspomniałem zaskoczył mnie tutaj tak duży kurs na Alberto i za niską stawkę można pocisnąć.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
No tutaj z kursami przesadzili. Przy kursie @1,5-1,6 granie na Holendra miało by jakiś sens, ale po @1,2 ?
chyba na Belga ;-)
Osobiście polecam grać na Benjamina Beckera, który ostatnio prezentuje dobrą formę i leje wszystkich po kolei. Jego przeciwnik - Rainer Schuttler ma na pewno już swoje najlepsze lata poza sobą i gra bardzo chimerycznie. Unibet daje za B.B. po 1.88 więc nie ma się co zastanawiać.
pewność typu: 7/10.

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
Safin M. 1 @ 1.70
bukmacher: bet-at-home
Nie bedę ukrywał że Marat to mój ulubiony tenisista ???? Lata świetności ma już za sobą, jednak nie jest z nim najgorzej. Jest bardzo nerwowy, ale głównie łamie rakiety na kortach z mączki, gdzie trzeba wykazać się dużą cierpliwością. Jutro wystąpi na trawie gdzie nie będzie miał okazji do długich wymian. Posiada dobry serwis i backhand. Po drugiej stronie stanie Malisse Xavier. Za dużo o nim niewiem, nigdy nie widziałem go w akcji. W tym sezonie nie pokonał kogoś z lepszych graczy i występował raczej w mniejszych turniejach. Myśle że Marat jest wstanie go pokonać i kurs zachęca żeby na niego postawić.
Jeśli ktoś wiecej wie o tym spotkaniu niech pisze !! Ekspertem od tenisa nie jestem ????

pezio 33,7K

pezio

Użytkownik
Safin M. 1 @ 1.70
bukmacher: bet-at-home

Nie bedę ukrywał że Marat to mój ulubiony tenisista ???? Lata świetności ma już za sobą, jednak nie jest z nim najgorzej. Jest bardzo nerwowy, ale głównie łamie rakiety na kortach z mączki, gdzie trzeba wykazać się dużą cierpliwością. Jutro wystąpi na trawie gdzie nie będzie miał okazji do długich wymian. Posiada dobry serwis i backhand. Po drugiej stronie stanie Malisse Xavier. Za dużo o nim niewiem, nigdy nie widziałem go w akcji. W tym sezonie nie pokonał kogoś z lepszych graczy i występował raczej w mniejszych turniejach. Myśle że Marat jest wstanie go pokonać i kurs zachęca żeby na niego postawić.

Jeśli ktoś wiecej wie o tym spotkaniu niech pisze !! Ekspertem od tenisa nie jestem ????

Oooojj bluźnisz.. :p Xavier na trawie się wychował można powiedzieć ;) Był w półfinale Wimbledonu w 2002r. Miał pecha bo często trapiły go kontuzje. Po Safinie poza serwisem i przebłyskami FH i BH nie ma na co liczyć. A Malisse po kwalach, w 1rundzie pojechał z Andujarem. Świetne podanie. Dla mnie X-Men zawsze będzie groźny na trawie dla każdego. Mecz nie do typowania ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Popieram kolege po fachu Pezio w 100% Darcis nadaje sie na ziemie na grassie sie starsznie meczy dzisaj wygral mecz bo grał z typowym ziemniakiem. Mahuta mozna wyzykowac a z handi to juz spokojnie, koles sie chyba urodzil na tarwie, od dluzszego czasu gra slabo ale widac ze czekal na gre na grassie i pokazuje od poczatku dobry trenis kwale przeszedl bez problemu ogral groznego tipse z Cilicem czego go ciezko boj bo wiadomo serwis mocny... beda zapewnie TB ????
Tez mysle nad Safinem.... nic nie wiesz o Melisse- ogromny talent kiedys gral naprawde niezle ale kontuzje go zniszczył a szkoda bardzo, na pewno na tarwie bedzie grozny dobru serwis ofensywna gra nie wiem czy zaryzykuje Safina musze pomyslec ????
pozdrawiam.

arti1700 0

arti1700

Użytkownik

Oooojj bluźnisz.. :p Xavier na trawie się wychował można powiedzieć ;) Był w półfinale Wimbledonu w 2002r. Miał pecha bo często trapiły go kontuzje. Po Safinie poza serwisem i przebłyskami FH i BH nie ma na co liczyć. A Malisse po kwalach, w 1rundzie pojechał z Andujarem. Świetne podanie. Dla mnie X-Men zawsze będzie groźny na trawie dla każdego. Mecz nie do typowania ;)
Safin też był w półfinale Wimbledonu i to w 2008 roku, także gorszy nie jest. Brytyjczycy też sie wychowują na trawie a jednak na Wimbledonie daleko nie zachodzą. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom