Zaczynamy nowy tydzień oto typy na ranek
Tenis M. - Bejing-singiel - Sousa J.-Gabashvili T. 1 1,80 Bet365
Kursy wystawione po równo, ja idę w stronę zawodnika lepszego moim zdaniem, bardziej wszechstronnego, bardziej regularnego, Gabaszwili to dla mnie typowy Clayowiec ktory najlepiej właśnie się tam czuje może jeszcze jakaś wolniejsza hala, J. Sousa powinien ogrywać takich rywali kurs znając życie będzie spadał na ruska z tego względu że przeszedł kwale ale kogo on w nich pokonał? Amatora i litewskiego sprzedawczyka bo inaczej tego nie można nazwać... Czuje że wygra Portugalczyk
Tenis M. - Bejing-debel - Nestor D./Zimonjic N.-Fognini F./Mayer L. 1 1,30 Bet365???? żenada
Daniel z Nenadem ostatnio słabo, grają ze sklejką singlistów, Leo Mayer póki co jeszcze trzyma poziom ale serwis Włocha słabiutki bedzie tutaj returnowany bez problemu, widzę tutaj tylko jedną zwycięską parę i będzie to z pewnością Kanadyjsko Serbski duet
Tenis M. - Tokio-singiel - Dolgopolov A.-Sock J. 1 1,78 Pinnacle
Nie no po takim kursie wchodzę w to, Dolgopolov nie pokazywał sie na kortach od Hamburga, chyba jakaś kontuzja? Nic mi o tym nie wiadomo, kurs delicja dla mnie, Sock to serwis fh i nic poza tym, Dolgoplov to tenisowy geniusz dla mnie czasem jego zagrania wprawiają mnie w osłupienie, jednak często ma problemy z regularnymi graczami którzy irytują go swoją regularnością , wtedy gotuje sie i przegrywa mecze na wlasne zyczenie, młody Jankes z pewnością taki nie jest, jeśli Ukrainiec podejdzie do meczu skoncentrowany serwis będzie siedział to nie będzie czego zbierać z drewnianego Jacka Skarpety
Tenis M. - Tokio-singiel - Istomin D.-Daniel T. 1 1,40 Bet365
Tutaj kieruje sie statystykami Istomin pechowiec w tym sezonie jeśli gra w jakimś poważnym turnieju zawsze trafia na kogoś z top 10 i szybko odpada, jest to zawodnik z pewnością zasługujący na coś więcej niż 54 pozycja w rankingu pamiętając jego potencjał i to jak grał nawet w 2012 roku, co mogę napisać o jego rywalu młody gniewny który próbuje wbić się do głównego touru, zasłynął 1/2 finału w Vina Del Mar jednak jego
tenis nie jest ciekawy dla oka z pewnoscia doświadczenie po stronie Uzbeka weźmie górę
Tenis M. - Tokio -debel - Lipsky S./Ram R.-Chardy J./Melzer J. 1 1,85
Tutaj idę w parę która była w półfinale USO, na hali w Kuala Lumpur im nie poszło ale hard to ich nawierzchnia, Jeremy Chardy i Jurgen Melzer to solidni debliści jednak tutaj weźmie gore doświadczenie i większy pomysł na rozegranie punktu