>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Beijing, Tokyo 29.09-05.10.2014

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik

Miejsce: Beijing, China
Data rozgrywania: 29.09-05.10.2014
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP World Tour 500
Pula nagród: $ 2,500,470
Oficjalna strona turnieju: http://www.chinaopen.com.cn/en/
Drabinka: http://www.chinaopen.com.cn/en/scores/itf/boys_singles_main_draw.html
Plan gier: http://www.chinaopen.com.cn/en/scores/schedule.html
Zestawienie kursów:
http://www.chinaopen.com.cn/en/scores/schedule.html

Miejsce: Tokyo, Japan
Data rozgrywania: 29.09-05.10.2014
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP World Tour 500
Pula nagród: $ 1,228,825
Oficjalna strona turnieju: http://en.rakutenopen.com/
Drabinka:
Plan gier: http://en.rakutenopen.com/Schedules/OOP.aspx
Zestawienie kursów:

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Przysiezny-Kokkinakis 1 @2.37
Zaciekawil mnie ten kurs. Michal od dawna nic nie gral, pierwsze pol roku to porazka gonila porazke w tourze, gdziekolwiek Polak by nie zawital. W ubieglym sezonie Przysiezny pokazal sie troche, ale tak naprawde to swietnie zaczal grac mniej wiecej w tej czesci sezonu. Najpierw byl polfinal w rosyjskim Sankt Petersburgu (turniej wystartowal 16 wrzesnia w ubieglym roku, tak wskazuje, zeby pokazac przedzial tygodniowy i duzy dorobek punktowy Michala w tamtym sezonie), a pozniej zaraz od Azji zaczely sie naprawde dobre wyniki. Przysiezny wszedl do turnieju w Tokio wlasnie, co prawda jako lucky loser, ale wygral mecz w turnieju glwonym, pozniej udane kwalifikacje do takiego prestizowego turnieju jak Szanghaj, gdzie wylosowal Raonica jednak w 1 rundzie. Pozniej pojawily sie jeszcze udane kwalifikacje do turnieju ATP 500 w Walencji, gdzie pozniej Polak ogral Verdasco w turnieju glownym i rownie udane kwalifkacje do turnieju ATP 1000 w Paryzu, gdzie Michal w turnieju glownym ogral Nieminena i przegral w 3 setach z Isnerem. Jak widac polski tenisista zaliczal przynajmniej minimum awans do turniejow glownych, a przeciez byly to m.in. dwa &quot;tysieczniki&quot; i dwie &quot;piecsetki&quot;, takze turnieju naprawde wysokiej rangi. Cos mi sie wydaje po turnieju w Kuala Lumpur, gdzie Przysiezny tez zaliczyl juz wygrana, a nastepnie niezly mecz z Andujarem, ze ida byc moze lepsze dni dla Ołowka. Na pewno w tamtym sezonie byl to najbardziej udany okres Polaka w glownym tourze w tamtej czesci roku. Symptomy lepszej formy sa. Kokkinakis to mlody gracz, ale wciaz malo ograny, a Nickem Kyrgiosem tez nie jest. Australijczyk przyjezdza do Azji po raz pierwszy, a w Tokio jednak juz renoma turnieju jest, takze mysle ze Przysiezny moze tu wygrac i awansowac do turnieju glownego.

Otrzymane punkty reputacji: +11
D 706

don1

Użytkownik
Wątpie by dał radę Michał.Jakby jeszcze grali w hali to może mógłby się pokusić o win.Na hardzie Kokkinakis zdecydowanie powinien przewyższać go kulturą gry.Jedynie co może spowodować wygraną ołówka to słabe ogranie Młodego Australijczyka.Jeśli jednak swoje będzie grał Thanasi to wygra bez problemów w dwóch setach.

rickross 71

rickross

Użytkownik
Atp Beijing Lopez F. / Mirnyi M.-Kubot L. / Lindstedt R. 1 1.72 bet365
W tym spotkaniu typuje zwyciestwo pary hiszpańsko-białoruskiej.Panom w danym składzie zdarzało się grać kilka razy w tym roku i wyniki były całkiem niezle.Pokonali kilka ciekawych debli.Nie ma co sie dziwic Mirnyi weteran debla klasa swiatowa,ostatnio wyniki na pewno nieodzwierciedlajace jego potencjal.Nie stworzył stałego teamu w tym sezonie z zadnym gentelmanem jednak widac po wynikach ze leworeczny Feliciano mu odpowiada.Dwa potezne serwisy na takiej nawierzchni na pewno beda atutem.Pewnosc tez powinna byc po ich stronie gdyz pokonali pare Kubot/Lindstedt juz w tym roku w Acapulco 6-3 6-4. Nie widze znaków by miało być tym razem inaczej . Kubot od Wimbledonu nie grał.Ciezko powiedziec jak jest z jego dyspozycja.na pewno z Robertem beda chcieli sie zgrac przed Atp Masters w O2 arenie.Lecz po kapitalnym turnieju na początku roku w Australi potem było poniżej oczekiwać wręcz słabo. By ten mecz wygrać musieliby wzniezc sie na szczyt swoich umiejetnosci na ten okres bedzie to ciezkie bo obaj formy raczej nie maja. Po takim kursie pobieram ten mecz.✅ 7-6 7-6

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Zaczynamy nowy tydzień oto typy na ranek

Tenis M. - Bejing-singiel - Sousa J.-Gabashvili T. 1 1,80 Bet365✅✅✅
Kursy wystawione po równo, ja idę w stronę zawodnika lepszego moim zdaniem, bardziej wszechstronnego, bardziej regularnego, Gabaszwili to dla mnie typowy Clayowiec ktory najlepiej właśnie się tam czuje może jeszcze jakaś wolniejsza hala, J. Sousa powinien ogrywać takich rywali kurs znając życie będzie spadał na ruska z tego względu że przeszedł kwale ale kogo on w nich pokonał? Amatora i litewskiego sprzedawczyka bo inaczej tego nie można nazwać... Czuje że wygra Portugalczyk

Tenis M. - Bejing-debel - Nestor D./Zimonjic N.-Fognini F./Mayer L. 1 1,30 Bet365???? żenada
Daniel z Nenadem ostatnio słabo, grają ze sklejką singlistów, Leo Mayer póki co jeszcze trzyma poziom ale serwis Włocha słabiutki bedzie tutaj returnowany bez problemu, widzę tutaj tylko jedną zwycięską parę i będzie to z pewnością Kanadyjsko Serbski duet

Tenis M. - Tokio-singiel - Dolgopolov A.-Sock J. 1 1,78 Pinnacle⛔⛔⛔
Nie no po takim kursie wchodzę w to, Dolgopolov nie pokazywał sie na kortach od Hamburga, chyba jakaś kontuzja? Nic mi o tym nie wiadomo, kurs delicja dla mnie, Sock to serwis fh i nic poza tym, Dolgoplov to tenisowy geniusz dla mnie czasem jego zagrania wprawiają mnie w osłupienie, jednak często ma problemy z regularnymi graczami którzy irytują go swoją regularnością , wtedy gotuje sie i przegrywa mecze na wlasne zyczenie, młody Jankes z pewnością taki nie jest, jeśli Ukrainiec podejdzie do meczu skoncentrowany serwis będzie siedział to nie będzie czego zbierać z drewnianego Jacka Skarpety

Tenis M. - Tokio-singiel - Istomin D.-Daniel T. 1 1,40 Bet365
Tutaj kieruje sie statystykami Istomin pechowiec w tym sezonie jeśli gra w jakimś poważnym turnieju zawsze trafia na kogoś z top 10 i szybko odpada, jest to zawodnik z pewnością zasługujący na coś więcej niż 54 pozycja w rankingu pamiętając jego potencjał i to jak grał nawet w 2012 roku, co mogę napisać o jego rywalu młody gniewny który próbuje wbić się do głównego touru, zasłynął 1/2 finału w Vina Del Mar jednak jego tenis nie jest ciekawy dla oka z pewnoscia doświadczenie po stronie Uzbeka weźmie górę

Tenis M. - Tokio -debel - Lipsky S./Ram R.-Chardy J./Melzer J. 1 1,85⛔⛔⛔
Tutaj idę w parę która była w półfinale USO, na hali w Kuala Lumpur im nie poszło ale hard to ich nawierzchnia, Jeremy Chardy i Jurgen Melzer to solidni debliści jednak tutaj weźmie gore doświadczenie i większy pomysł na rozegranie punktu

Otrzymane punkty reputacji: +6
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Thiem - Amderson 2 @ 1,50✅ spokojny win
Bet365

Jak dla mnie w tym meczu jest sprawa prosta, serwis i doświadczenie na korzyść Kevina. W formie są myślę obaj, ale serwis zrobi różnicę, do tego dobry return Andersona pozwoli na lepszy wynik.
Nie mówię, że Thiem jest słaby, bo jest groźnym tenisistą, ale jeszcze młodym i dla niego turnieje w Azji to coś nowego, gdyż Turcja czy Izrael to nie to samo. Korty dobre dla tych mocno serwujących, więc myślę, że dość pewny typ.
Wraca do typowania tenisa po miesięcznej przerwie i liczę, że będzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +24
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Verdasco(+3,5g) - Dimitrov 1 @ 1,90⛔
Bet365

Kursy rosną na Verdasco, ale nie wiem czemu. Leworęczny, groźny tenisista, zagra z bułgarskim Federerem. Jednak ten talent, jakim jest niewątpliwie Dimitrov na UsO nie zaskoczył. Wygrał swoje, lecz żadnego spektakularnego zwycięstwa nie osiągnął.
Nie widzę tutaj powodu, dla którego jest 1,33 na Grigora. Serwis ma lepszy, ale Dasco to tenisista, który na taki mecze się spina, więc dziś nie ma odpuszczania. Do tego to nie byle jaki turniej.
W Azji Dimitrov w ubiegłym sezonie 0/2, klimat nie do końca dla niego. Dasco bardziej doświadczony, pograł tu już nie raz. Nawet jeśli wygra to Bułgar, to nie sądzę, żeby to był gładki mecz. Jak dla mnie kurs przesadzony, gram handi.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Berdych 1.54 Pinnacle
Kurs fajny, Czech broni tutaj półfinału. Lopez wykręcił fajny wynik w Toronto, gdzie pokonał Berdycha, ale to by było na tyle. Us Open słabo, tutaj nie broni żadnych poważnych punktów, znając Lopeza może olać ten mecz. Jedyne co martwi to H2H 6:4 dla Lopeza, i dwa zwycięstwa w tym roku, na trawie, gdzie Lopez jest poprostu świetnym graczem, jego styl tam pasuje a także w wspomnianym Toronto. Uważam że Czech powinien wygrać, motywacja powinna być.
Isner 1.28 Pinnacle
John broni ćwierćfinału z poprzedniego roku, tutaj jego serwis powinien zrobić różnice. Giraldo fajny w Shenzhen, jednak mimo dojścia do półfinału jego gra była słaba. Mecz z Robredo zweryfikował to na co stać Kolumbijczyka. Męczarnie w pierwszej rundzie z anonimowym Chińczykiem, pokonanie młodego Kokkinakisa, którego pokonuje nawet nasz Michał, czy wygrana po dziwnym meczu z Troickim nie robi na mnie wrażenia. John powinien to ogarnąć.
P.S Oglądał ktoś mecz Dolgopolova? ja oglądałem mecz od drugiego seta i powiem że naprawdę Ukrainiec nie ma honoru że odwala taki kabaret ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Karlovic Ivo - Gojowczyk Peter(+2.5 games) 2 @1.53 Pinnacle✅
Wygrał Gojowczyk, a mogłem tak grać a nie kombinować...
Ivo od turniejów w Newport i Bogocie, gdzie osiągał finał regularnie obniża loty. Od US Open nigdzie nie grał. Gojowczyk w pierwszym meczu męczył się z Gonzalezem, a w kolejnym już pewnie pokonał Bolelliego. Dobrze funkcjonował jego return. Wiadomo co charakteryzuje Ivo - potężny serwis. Jeśli nie będzie funkcjonował dobrze to Peter może ten mecz nawet wygrać. Uważam, że ten mecz jest w stanie nawet wygrać, a handi jest do pokrycia.
Benneteau Julien - Andujar-Alba Pablo 1 @1.47 Marathon⛔
Benek niedawno grał w finale w Kuala Lumpur gdzie uległ znakomitemu Keiowi Nishikoriemu. Mam nadzieję, że nie odpuści tego meczu. A jeśli nie odpuści, nie powinien mieć problemu z pokonaniem Andujara. Hiszpan jest typowym graczem na cegłę. Na hardzie nie wróżę mu sukcesów i raczej nie poradzi sobie z Francuzem.
Do tego typu dołączam Djokovicia i mam kurs @1.57 w Marathonie.
Becker Benjamin - Nieminen Jarkko 2 @1.50 WH ZWROT
W tym roku już raz grali i górą był Fin. Obaj są w takim samym wieku. Becker w Kuala Lumpur osiągnął ćwierćfinał odpadając z Gulbisem, zaś Jarkko półfinał przegrywając w 3 setach z późniejszym zwycięzcą - Keiem Nishikorim. H2H 6:2 dla Fina. 5 ostatnich meczy wygrał Nieminen, były to 3 mecze na hali i 2 na hardzie. Stracił tylko 1 seta w tych pojedynkach. Jutro powinien wygrać Fin.

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
T.Robredo vs A.Seppi
Sety — zakłady z handicapem: Seppi, Andreas (+1.5) @ 1.61 Marathon ✅ 3-6 7-6 6-2 tradycji trzysetówek musiało stać się zadość..
Robredo złapał jakiś uraz w trakcie 3 seta z Murrayem i ostatnie 3-4 gemy meczu grał na stojąco. To raczej nic wielkiego, ale cokolwiek to było, to na pewno nie pomogło w przygotowaniach do tego meczu. Obaj spotkali się przed paroma dniami i wtedy Robredo wygrał po zaciętej trzysetówce,. Jeśli Włoch wtedy był w stanie urwać seta, to teraz szansa na to na pewno nie jest mniejsza, tym bardziej, że historia bezpośrednich meczów aż roi się od meczów, w których obaj dzielili się setami.

Otrzymane punkty reputacji: +6
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Pekin:

Karlovic Ivo - Gojowczyk Peter
Karlovic Ivo ::: 1,78 ::: Pinnacle ::: 3/10
Tym razem stawiam tutaj na Chorwata, który ostatnio nie miał szczęścia do zawodników. Zresztą jeżeli serwis będzie tylko siedział, to jego wizyty do siatki są dla przeciwnika mordercze. Gojowczyk to zwykły challengerowiec, ostatnio trochę pograł na US Open, ale to nie jest typ zawodnika, że przez dłuższy okres czasu będzie grał dobrze. Ranking w okolicach 120 miejsca świadczy o jego poziomie. Karlovic już nie z takimi zawodnikami wygrywał nie raz.
Wynik: 4:6 6:2 5:7 ⛔
ATP Tokio:
Roger-Vasselin Edouard - Melzer Jurgen
Roger-Vasselin Edouard ::: 1,75 ::: Pinnacle ::: 3/10
O Vasselinie pisałem ostatnio nie raz, Francuz kompletnie nie ma szczęścia do losowania w turnieju. Ostatnio trafił na będącego w formie Mullera, podczas US Open na Robredo, wcześniej na Janowicza który doszedł do finału turnieju, w Toronto Tsonga który wygrał cały turniej itp. W końcu musi odnieść jakieś zwycięstwo, Melzer to doskonały zawodnik by przełamać tą niechlubną passę. Melzer od Wimbledonu przegrywa wszystko jak leci oprócz Davis Cupu, a jego mecze były jednostronne, a można nawet i powiedzieć, że żenujące.
Wynik: 5:7 1:4 ⛔

K 0

krymik1

Użytkownik
LOPEZ F. - BERDYCH T.
Witam. Ode mnie taki typ na dziś. Myślę, że po takim kursie można zagrać w kierunku Hiszpana. H2h 6-4 na korzyść Lopeza, przy czym na nawierzchni twardej panowie grali ze sobą 5 razy, 3 z tych spotkań wygrał Feliciano. Nie tak dawno podczas imprezy w Cincinnati doszło do ponownej konfrontacji, wówczas Tomas musiał uznać wyższość rywali przegrywając cały mecz w trzech setach wynikiem 6-3, 3-6, 4-6. Tak więc i dzisiaj Czech jest do ogrania. Myślę, że styl gry Hiszpana nie leży Berdychowi i to widać po bezpośrednim bilansie pojedynków tych tenisistów. Lopez lubi prowadzić długie wymiany, często używa slajsa i jak nadarzy się okazja to od razu wędruje pod siatkę i szybko próbuje zdobyć punkt. Świetnie się porusza i gra na nogach. Dodatkowo posiada bardzo dobry serwis. Jeśli chodzi o Tomasa to w drugiej połowie sezonu ten zawodnik mnie nie przekonuje. Sporo błędów w grze, przestojów i problemów z głową. Po US Open panowie odpoczywali, więc są pełni sił. Szykuje się ciekawe i wyrównane spotkanie. Czech na pewno będzie chciał wziąć rewanż za Cincinnati, ale myślę, że Hiszpan ponownie będzie górą.

Lopez F. | 3.25
Lopez F. +1.5s | 1.94
heh, kompletna padaka Felek.

rickross 71

rickross

Użytkownik
Bracciali D./Roger-Vasselin E.-Dodig I./Melo M. 2 1.40 bet365 atp tokyo
W tym meczu zakładam pewne zwyciestwo pary grającej w danym składzie dłuższy czas.Para chorwacko-brazylijska zalicza się do topu world tour.Rok temu odpali tu w 2 rundzie z duetem Melzer/Knowle 8-10 w super tiebreaku czyli mecz na styku.Nie przejeli się zbytnio tym występem bo za tydzień wygrali Mastersa w Shanghaju.Smiem twierdzic ze gra w Azji nie jest problemem dla obu panow.W tym roku bardzo przyzwoite występy,nie ma pary która nie byłaby w ich zasięgu i z Bryanami toczyli zacięte mecze.Na przeciw siebie będą mieli sklejke powstałą na potrzeby tego turnieju.Bracciali to poziom challangerowy.Vasselin w debla grac potrafi gdy ma obok siebie dobrego partnera jak Benneteau,Bopanna czy Mahut. W tym meczu jednak nie daje im większych szans,Vasselin jak i Bracciali posiadaja serwisy nietrudne do złamania w tym aspekcie widze duza przewage faworytow.Roger dzisiaj krecz z Melzerem takze widac,ze cos jest nie tak.Do zgarniecia spora suma punktów a Atp Masters w hali o2 w Londynie co raz blizej. Kurs nieduzy,ale adekwatny co do ryzyka.✅ 6-7 4-6

Otrzymane punkty reputacji: +7
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Gulbis Ernests-Fognini Fabio 2, Pinnacle Sports 2.94

VS.

Jeden jak i drugi w ostatnim czasie nie błyszczą formą ponieważ Włoch ma serię trzech porażek z rzędu,a Łotysz po Wimbledonie się zablokował. Tylko z tego co pamiętam i oglądałem to w tym przypadku martwią czy też zastanawiają mnie porażki Gulbisa który przegrywa mecze w dziecinny sposób. Patrząc od Wimbledonu to ze Stakhovskim zagrał poniżej swoich możliwości,z Benkiem nie mam pojęcia ponieważ nie oglądałem, z Johsonem wrócił stary/złu Gulbis z przed kilku lat czyli brak psychiki i umiejętności, z Thiemem na US OPEN prowadził 2:0 i przegrał 2:3 lecz doskwierała mu tam kontuzja i jeszcze raz z Benkiem. Także te wyniki na przestrzeni kilku miesięcy nie napawają optymizmem z jego strony. Fognini natomiast bardzo szybki i niespodziewanie odpadł z Mannarino w US OPEN i później nie grał już w żadnym turnieju rangi ATP, udzielał się dla swojej federacji gdzie dwa razy po 3:0 przegrał z Wawrinką oraz Federerem także takie wyniki to nic strasznego patrząc na rangę przeciwników. Moim zdaniem kursy są bardzo przesadzone ponieważ Ernests nie jest jeszcze niszczycielem na hardzie,a Fabio ma umiejętności aby teoretycznie wygrać z każdym. Wyżej wymienieni tenisiści posiadają ogromne talenty lecz często brak chłodnej głowy powoduje,że przegrywają mecze w niewyjaśnionych okolicznościach niczym z archiwum X i dostają popularnej choroby na korcie jaką na naszym forum nazywamy &quot;kontuzją mózgu&quot;. Panowie grali ze sobą 5 razy i H2H wygląda korzystnie dla wyższego z nich 4:1. Ostatni raz spotkali się w tym roku na Boodles Tennis Challenge i w trawie wygrał Gulbis 7:5, 6:1 lecz tego wyniku nie biorę w ogóle pod uwagę ze względu rangę rozgrywek. W 2013 roku grali na hardzie gdzie po trzysetowym meczu wygrał Łotysz 6:3, 1:6, 6:1, w 2011 na clayu 3:6, 6:3, 6:3 Gulbis, w 2008 podczas Davis Cupu Gulbis 6:7, 6:1, 6:1 i najciekawsze czyli wygrana Italianina z 2009 roku 7:6, 6:3 na twardej nawierzchni. Ernests na pewno ma przewagę w umiejętnościach jeśli chodzi o serwis ale moim zdaniem jeśli chodzi o całokształt to lepiej prezentuje się popularny Fog. Najbardziej imponują mi zagrania praktycznie z miejsca, maksymalny skręt tułowia i z niepozornej piłki oraz ustawienia wychodzą niesamowite zagrania po linii,a po kątach jeszcze ładniej i skuteczniej. Ciekawe jestem też komu pierwszemu włączy się tryb psychola. Stawiam tutaj na wygraną Fabio.

Otrzymane punkty reputacji: +3
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie,

czemu wszyscy dobrzy odpuszczają te TOKYO ??

Wawrinka, Tsonga,
a może ROANIC ??

Z góry dziękuje za merytoryczną odpowiedź znawcy
Tak to juz jest podczas ogorkowych turniejów niektórzy maja ambicje i dają maxa tylko na szlemach bo juz im na drobnych nie zalezy.To zapewne powchodziliscie w 1.08 i inne takie bo jak ktoś tak sie emocjonuje ze Przysiezny dojechal to handi nie miał postawione.Brawo za wybór ???? Zeby jeszcze Jurek dał rady bedzie pięknie.A propos Isi oglądałem ten mecz gdzie ona sie nadaje zero siły ja juz nie moge na nią patrzeć Janowicz jaki jest taki jest z 5:1 Murray mu wyrównał ale dał rady chłop w tie braku to jest klasa a Radwańska? Ona juz nawet w ogorkowyych turniejach sobie nie radzi smutne to.

type-man 458

type-man

Użytkownik
Janowicz rozgrywa świetne spotkanie. Ale prawdopodobnie po drugim secie się posypie psychicznie. Po przełamaniu Murray&#39;a jeszcze w następnym gemie rozmawiał ze sobą rozmyślając o przełamaniu zamiast skupić się na grze.
Co do odpuszczania turnieju to myślę, że na turniejach tej rangi nie wszyscy podchodzą na 100%. Tsonga na pewno dzisiaj nie był sobą, sztywno na nogach i zagrania jakby od niechcenia. Chociaż trzeba przyznać, że Polak rozegrał przyzwoite spotkanie. Wawrinki nie widziałem.
A ja chciałbym zwrócić uwagę na inną sytuację. Ostrzegam, że troche zajedzie teoriami spiskowymi. Mianowicie zauważyłem pewną zależność - przynajmniej na bet365. Chodzi mi o opcje zamykania zakładów. Spotkanie Ivo Karlovica z Gojowczykiem. Prowadzenie 4:2 i brak możliwości zamknięcia zakładu. 5:2 i dalej to samo. Pograłem na Karlovica po dobrym kursie na live. Myślę sobie, ok. może tak wyszło. Następnie spotkanie Tsongi od prowadzenia 4:0 w decydującym tie-breaku również brak możliwości zamknięcia.
O spotkaniach zaobserwowanych w przeszłosci już nie wspomne. Warto zaznaczyć, że wszyscy prowadzący bardzo wysoko ostatecznie przegrali.Być może to przypadek ale naprawdę powiedzmy w 8/10 przypadków taki fakt ma miejsce.
Rzucam tylko temat by zaobserwować to u siebie. Nie chce snuć jakiś teorii spiskowych ale jest to ciekawy zbieg okoliczności;-))))
PS.Na szczescie zawsze jest opcja skontrowania poprostu ale w tekscie powyżej nie o to mi chodziło a o fakt który opisalem. Być może bukmacherzy wiedzą wiecej niż my i być może wynik z góry jest ustalony

Otrzymane punkty reputacji: +18
D 319

defox

Użytkownik
Dzisiaj Tsonga brał przerwę medyczną i to właśnie wtedy kursy zostały zablokowane więc nie sugerowałbym się tym

Otrzymane punkty reputacji: +19
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Pekin:
Troicki Viktor - Berdych Tomas
Berdych Tomas -1,5 seta ::: 1,83 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 1:4, ale cztery ostatnie mecze wygrał właśnie Berdych i to bez większych problemów. Rok temu zagrał świetnie w Pekinie, zresztą Berdych od lat nie bez powodu kręci się w okolicy top 5. Jeżeli mu zależy na tym turnieju to będzie groźnym przeciwnikiem dla każdego. Troicki dopiero co wrócił do ATP, pokonał Youzhnego, ale ten jest ostatnio bez formy.
Wynik: 3:6 4:6 ✅
ATP Tokio:
Ito Tatsuma - Becker Benjamin
Becker Benjamin ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 1:2. Becker jest w mojej opinii lepszym zawodnikiem, zresztą od US Open Series zaczął grać na całkiem niezłym poziomie, a tacy przeciwnicy jak Ito Tatsuma nie powinni zrobić na nim większego wrażenia. Tatsuma pokonał co prawda Wawrinkę, ale odnośnie tego zwycięstwa mam dość spore wątpliwości. Szwajcar to taki zawodnik, który gra na niesamowitym poziomie na tylko kilku turniejach w sezonie. Widocznie tak mu podpowiada sztab szkoleniowy. Becker powinien ten mecz wygrać.
Wynik: 3:6 3:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Troicki Viktor - Berdych Tomas(-1.5 sets) 2 @1.86 Unibet✅
Ostatnie 4 mecze wygrał pewnie Czech. Nie ma co jednak brać tego pod uwagę, gdyż ostatni z nich był rozgrywany ponad 2 lata temu. Berdych w pierwszym meczu z Feliciano Lopezem stracił zaledwie 3 gemy. Bardzo dobrze funkcjonowało jego pierwsze podanie - aż 90% wygranych piłek. Do tego niezłe 2 podanie i bardzo dobry return - aż 51%. Troicki z Youzhnym zaprezentował również dobry return, ale za to było gorzej z serwisem - 77% z pierwszego i 46% z drugiego podania. Czech jest bardzo dobrym graczem, i zdecydowanym faworytem tego spotkania. Powinien wygrać 2-0.
Ito Tatsuma - Becker Benjamin(-1.5 games) 2 @1.79 Marathon✅
Becker jest dla mnie zdecydowanie lepszym graczem do Ito. Powinien sobie poradzić z nim, może nawet w 2 setach. Gram z lekkim handi ujemnym na Niemca. W tym roku już raz grali, i to całkiem niedawno. Wtedy bez problemów wygrał Becker.
Nishikori Kei(-1.5 sets) - Dodig Ivan 1 @1.68 Pinnacle✅
Kei obecnie prezentuje znakomitą formę. H2H 2-1 dla Japońca. Jutro gra u siebie i jest z pewnością zmotywowany do jak najlepszych wyników. Ostatnie 2 turnieje to finał US Open i zwycięstwo w Kuala Lumpur. Dodig w Cinci, NY i Metz przegrywał swoje pierwsze mecze, w Kuala Lumpur odpadł już w 2 z Cuevasem. Jest w naprawdę słabej formie i wróżę mu tutaj zwycięstwa. Moim zdaniem szybko wygra Kei w 2 setach.

Otrzymane punkty reputacji: +30
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Djoković - Pospisil(+6,5g) 2 @ 1,66✅
Bet365

Novak na poważnie już tu chyba przystępuję i dziś rozwalił GGL-a 6-2, 6-1. Jednak dzisiejszy rywal znacznie trudniejszy i nie spodziewam się takiego wyniku. Linia spora, jak dla mnie warta gry i to za nie byle drobne.
Vasek dobry serwis, do tego niezły return, często kąśliwy, pod nogi czego Novak nie lubi. Dobra gra z końcowej linii, a przy siatce też potrafi pograć. W końcu wygrany Wimbledon w deblu.
Nie spodziewam się tutaj pogromu, liczę bardziej na niespodziankę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom