>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Barcelona, 18-24.04.2011

Status
Zamknięty.
john90 115

john90

Użytkownik
Po waszych komentarzach aż się boję wypowiedzieć bo zbiorę falę krytyki za brak wiedzy i profesjonalizmu ale co tam ;p. Od kilku dni nie pisałem nic bo dużo zajęć na uczelni, ale swoje stawiałem i na 13 kuponów weszło 12 więc passa jest. Moje typy na jutro:
1) Zdecydowanie Gasquet - Chela - 1.40 win (Expekt). Śledzę jego poczynania dosyć dobrze w tym sezonie i naprawdę bardzo podoba mi się jego solidna gra. Naprawdę dobre, jak nie bardzo dobre wyniki jego w tym sezonie. Z Nadalem powalczył szczególnie w 2 secie i wtedy mnie bardzo do siebie przekonał. Chela w Monaco jak i Miami odpadał w 1 rundzie z niezbyt trudnymi rywalami. Nie ma jeszcze typów na handi ale spodziewam się -3.5 w okolicach 1.85. I to wtedy będzie mój typ. Moim zdaniem spokojnie Ryszard ugra z Chela 4 może 5 gemów różnicy bez większych problemów. Również typ 2-0 moim zdaniem pewny na jutro.
2) Zgadzam się z Mozim. Kei Nishikori - Riba - 1.40 win. Kursy powinny być podobne na handi i na 2-0 jak u Gasqueta i tu również proponuję typ na - gemy (myślę, że będzie -3.5; może -4.5). Nawet wtedy zagram takie handi na Japończyka. Finał w Houston a w Miami porażka z Nadalem i to 4-6 4-6 mówią same za siebie, że Japończyk jest w formie i gra na naprawdę wysokim poziomie, a Riba moim zdaniem po prostu nie ma jutro szans.
Moim zdaniem warto je puścić osobno na -handi, bądź 2-0 (chociaż uważam, że - gemy pewniejsze co dzisiaj pokazał Granollers). A Gasqueta i Nishikori samo zwycięstwo dla tych co się boją zaryzykować puścić na 1 kuponie - moim zdaniem pewny typ na jutro - na ich zwycięstwa 1.96 Expekt więc warto ????
Zastanawiam się za małą kasę ale bez analizy:
Kendrick - Greul 3.30 / +1.5 seta - 1.95
Millot - Dodig - 2.60

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Po waszych komentarzach aż się boję wypowiedzieć bo zbiorę falę krytyki za brak wiedzy i profesjonalizmu ale co tam ;p. Od kilku dni nie pisałem nic bo dużo zajęć na uczelni, ale swoje stawiałem i na 13 kuponów weszło 12 więc passa jest. Moje typy na jutro:

1) Zdecydowanie Gasquet - Chela - 1.40 win (Expekt). Śledzę jego poczynania dosyć dobrze w tym sezonie i naprawdę bardzo podoba mi się jego solidna gra. Naprawdę dobre, jak nie bardzo dobre wyniki jego w tym sezonie. Z Nadalem powalczył szczególnie w 2 secie i wtedy mnie bardzo do siebie przekonał. Chela w Monaco jak i Miami odpadał w 1 rundzie z niezbyt trudnymi rywalami. Nie ma jeszcze typów na handi ale spodziewam się -3.5 w okolicach 1.85. I to wtedy będzie mój typ. Moim zdaniem spokojnie Ryszard ugra z Chela 4 może 5 gemów różnicy bez większych problemów. Również typ 2-0 moim zdaniem pewny na jutro.

2) Zgadzam się z Mozim. Kei Nishikori - Riba - 1.40 win. Kursy powinny być podobne na handi i na 2-0 jak u Gasqueta i tu również proponuję typ na - gemy (myślę, że będzie -3.5; może -4.5). Nawet wtedy zagram takie handi na Japończyka. Finał w Houston a w Miami porażka z Nadalem i to 4-6 4-6 mówią same za siebie, że Japończyk jest w formie i gra na naprawdę wysokim poziomie, a Riba moim zdaniem po prostu nie ma jutro szans.

Moim zdaniem warto je puścić osobno na -handi, bądź 2-0 (chociaż uważam, że - gemy pewniejsze co dzisiaj pokazał Granollers). A Gasqueta i Nishikori samo zwycięstwo dla tych co się boją zaryzykować puścić na 1 kuponie - moim zdaniem pewny typ na jutro - na ich zwycięstwa 1.96 Expekt więc warto ????

Zastanawiam się za małą kasę ale bez analizy:
Kendrick - Greul 3.30 / +1.5 seta - 1.95
Millot - Dodig - 2.60
Nie wiem co wy widzicie w tym Nishikorim.Mecz na maczce co jego ulubiona nawierzchnia nie jest dodatkowo mecz w hiszpani na terenie przeciwnika a Riba nie jest w cale w takiej złej formie ograł ostatnio Starace(całkiem w niezłej formie)jak dlamnie grubo przeceniacie możliwosci skośnego na tej nawierzchni.Prawda jest taka że żaden z zawodników z za oceanu na maczce nie jest wirtuozem i dobrych wyników nie osiaga ja postawiłem +1,5 seta Riba dla odważnych Riba zwycięzca 2,30

rondo 23

rondo

Użytkownik
No trudno, moze zablysniesz jakims typem?
Roxanne, a może Ty wreszcie &quot;zabłyśniesz&quot; jakimś typem? bo od ostatniego czasu widzę w tematach tenisowych jedynie rzucanie mięsem w każdego kto próbuje coś napisać. Skoro masz tyle do powiedzenia na temat każdego z graczy, znasz ich bio i to kiedy jedzą a kiedy wydalają to rzuć typem z analiza :? Przekrzykujesz każdego, kto napisze coś co w jakiś sposób mija się z prawdą. Ale na dobrą sprawę o takich rzeczach jak preferowana nawierzchnia, staty można sobie poczytać na stronach poświęconych tenisowi i naprawdę ta część ludzi która gra u buka nie na zasadach &#39;for fun&#39; zweryfikuje sobie to co ludzie tu wrzucą. Może po prostu napisz coś od siebie, bo bardzo jestem ciekaw Twojej analizy. Może tym razem ja się do czegoś przyczepię?

A i jeszcze taka jedna mała dygresja. Moderator powinien utrzymywać porządek w swoim dziale a nie udowadniać każdemu na około swoje racje :browar565:

prof 55,4K

prof

Użytkownik
Xavier Malisse - Juan Carlos Ferrero @ 1.57 Bet365

Typ taki bo Belg powinien wykorzystac to ze Ferrero nie gral pol roku. Barcelona to pierwszy turniej Hiszpana od US Open i napewno nie bedzie to gra na najwyzszych obrotach. Tylko najwieksze gwiazdy potrafia wracac po kontuzjach w wielkim stylu a Ferrero owszem czolowka , tym bardziej na cegle jednak nie klasa swiatowa. Swoje lata juz ma wiec mysle ze zanim sie rozegra to 2-3 mecze mu to zajmie. Nie twierdze ze w kolejnych turniejach bedzie znow odpadal na pierwszym spotkaniu bo jesli trafi na slabszego przeciwnika to napewno bedzie wstanie go stuknac. Dzis chyba jeszcze za wczesnie , kursy szalaly bo napoczatku Ferrero byl faworytem ale ludzie masowo zaczynaja grac na Malisse i efekt jest taki ze on teraz jest faworytem. Nie spodziewam sie tu zadnej niespodzianek , fajny kurs wiec warto zagrac.

Daniel Ginemo Traver - Potito Starace @ 2.10 Bet365

Typ troche na przeczucie , Hiszpan u siebie powinien byc zmotywowany aby pokonac Starace i poprawic bardzo kiepski bilans 1/11. Potito wydaje sie byc w kiepskiej formie gdzie przegral w Monte Carlo w 1 rundzie z Pera Riba. Nic wiecej ciekawego niemoge napisac bo lanie wody jest tutaj zbedne.

P 161

poozon

Użytkownik
Malisse X. - Ferrero J. C. typ 2 kurs 2.3 bukmacher Pinnacle Sports stawka 8j

No i pięknie mamy kurs 2.3 trzeba łapać jak najszybciej bo przed spotkaniem będzie 1.83 na Ferrero . Może zacznę dlaczego taki wysoki kurs . Pinnacle wystawiło to spotkanie wczoraj z limitem ogólnym 1996 PLN , a co za tym idzie nie trzeba było czekać ,żeby kurs poszedł w górę bo wystarczy ,że kilku graczy zagrało na Malisse i wywindowali kurs na 2.3 dzisiaj już Pinnacle otworzył pełny stake na to spotkanie czyli 10000 od razu weszli profesjonalni graczę i zrzucają kurs w dół na Ferrero czyli wraca wszystko do normy . Teraz trochę po spotkaniu . Ferrero wraca po kontuzji dlatego jest lekka nie pewność ( co tłumaczy dlaczego kurs poszedł do góry ) , ale jeśli ktoś się przyjrzy bliżej powrotom po kontuzji przeze Ferrero od razu zobaczy . Powrót po 3 miesiącach i turniej w Casablance jak się skończyło ... Ferrero wygrywa cały turniej , następny powrót Beijing ATP dochodzi do trzeciej rundy eliminuje m.in Verdasco i zatrzymuje się dopiero na Roddicku 2-6 6-3 6-4 ( nawierzchnia Hard , więc wiele tłumaczy ) . Przykładów jest kilka i mógłbym tak w nieskończoność . Przyjrzyjmy się ATP Barcelona gdzie Panowie mają się dzisiaj spotkać . Ferrero bilans 23 - 8 w tym 3 finały , Malisse 2 - 2 . Ulubione nawierzchnie Ferrero oczywiście Clay czyli taka sama nawierzchnia jak dzisiaj , Malisse coś tam pogrywa na Hardzie ale dla mnie nic szczególnego . Ferrero jak dla mnie TOP 5 jeśli chodzi o grę na clayu . Ostatnie plusy Ferrero gospodarz ,więc publiczność będzie za nim a jest to tak doświadczony zawodnik ,że nie ryzykowałby zdrowiem przed zliżającym się French Open

Otrzymane punkty reputacji: +7
bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Chciales kogos fajnie zaatakowac a wyszla lipa. No trudno, moze zablysniesz jakims typem?
Zawsze przyglądam się aktywności moderatorów bez komentarza, ale wobec czegoś takiego obojętnie przejść nie umiem. Odezwała się osoba, która łapie za najmniejsze słówka po prostu każdego, nie gra WTA, bo to loteria, a typy z ATP podaje co kilka tygodni i to najczęściej nie trafione. Specjalistka od tenisa, faktycznie.. Żenada.
Ok, czekam na ostrzeżenie i usunięcie posta.

Otrzymane punkty reputacji: +1
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Podaje wtedy kiedy uwazam to za stosowne, kiedy jest czas i dobry typ. Mam cos podawac na sile bo Ty tak chcesz? Widzisz w tym sens czy koniecznie chcesz po prostu pokrzyczec tu?

A i jeszcze taka jedna mała dygresja. Moderator powinien utrzymywać porządek w swoim dziale a nie udowadniać każdemu na około swoje racje
Porzadek jest w dziale dzieki wszystkim modom a bledy nalezy pisac to o wiele wazniejsze niz analizy typu: gracz ranking ostastni wynik i winner ktos tam. To zadna analiza a ja zwracam uwage wtedy kiedy ktos wprowadza w błąd innych dziwnymi textami.

Wasza aktywnosc tu najczesciej ogranicza sie do krytyki ulubionego moda. Zabawne. Krótko mówiac czyli mozna napisać tu każdą głupotą ale najwazniejsze jest to aby Rox nie reagowała bo wyjdzie na to, że się czepia. Nikt nie łamie regulaminu poprawiając tu błedy innych a czy mod czy nie mod to nie ma roznicy, z tym, że mod powinien to robic a zwykla osoba nie musi. 10 wpisów Włodara, który wspomina o Waszych błedach jest o milion razy bardziej wartościowe niz 99% niby analiz a najczesciej ze sporymi bledami.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Roxanne ogólnie się zgodzę, tylko, że jak np. ja widzę, że ostatnia strona to polemika na temat twojego pilnowania porządku to mnie to zniechęca do wchodzenia do tematu. Daj na luz. Jak ktoś pisze totalne głupoty, to poprostu usuń post i wyjaśniaj PW.

Inna sprawa, że twoje uwagi też nie zawsze są trafne. Często widać brak praktycznego doświadczenia z tenisem.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie ma osoby, które nie popełniają błędów ale po co na siłe koloryzować?

Często widać brak praktycznego doświadczenia z tenisem.
Możesz rozwinąć?

Już się pojawiają głosy, że ileś tam typów ostatnich gorszych, ok cudownie nie było przy ostatnich propozycjach ale jakie to ma znczenie na długim dystansie a przecież o to chodzi w bukach. Każdą osobę, która tak na mnie proponuje pojedynek typerski tu na forum w otwartym dziale. Ale nie na 10 typow tylko np. 1000 i wtedy się okaze kto gra value i jaka ma skuteczność. Wybrać u kogos 10 typow gorszych przy graniu 8-10 letnim to jest mega głupota.

Zacytuje Antonio z wczorajszego art z PT.

&quot;Esfandiari nie przejmuje się tym co wydarzyło się podczas jednej sesji, czy wygrał X pieniędzy, czy przegrał Y to nie ma żadnego znaczenia. Liczy się tylko długi, bardzo długi dystans, a to co dzieje się w czasie jednej pokerowej rozgrywki nie jest istotne.&quot;

Więc kto chce rywalizować na długim dystancie prosze bardzo o PW. Conajmniej 10 osob powinno odrazu przyjąc zakład, najbardziej licze na demagoga MLeo. Zapraszam. Wstepnie moge napisac, że warunki sa zwyle ofertowe 1,2, handi gem set, over under, nie ma ograniczen dyskutowac mozna tylko o DW na set.

Stepanek - Raonic over 22,5 1,80 2/10

Raonic błynął ale dalej nie potwierdził swojej klasy. Przegrywał i nie było widać nawet tak wielkiego zaangażowania jak podczas turniejów w których zachodził daleko. Cegła nie będzie dla niego najlepszą nawierzchnią chociaż z takim serwisem to wszędzie powinien sobie radzić. Radek średnia forma, tez bazuje na swoim podaniu i atakach. Mimo, że nie hard/grass to myślę, że raczej panowie powinni serwis trzymać i jest spora szansa na overa. Linia obnizona nieco na hardzie u takich gracyz jest 23,5 lub 24,5 dziś linia 22,5 za 1,80 2/10. Coś to polowanie na overa nie wychodzi najlepiej dlatego stawka nie za duża. W tej formie to może być i szybkie 2-0 dla obu chociaż to scenariusz dość skrajny i zdecydowanie mniej realny. Czech potrafi returnować i na pewno będzie atakować drugi serwis Kanadyjczyka. Faworytem niewielkim będzie Stepanek i 1,88 też troskze kusi. Stepanek +1,5 seta 1,42 dla tych co nie lubią większego ryzyka...

Otrzymane punkty reputacji: +1
fat77 11

fat77

Użytkownik
Nicolas Almagro - Pablo Andujar AH +3.5 (1.75) ✅
Nicolas Almagro - Pablo Andujar (2.75) ⛔
Z dzisiejszych spotkań uwagę moją przykuł pojedynek znajdującego się ostatnio w świetnej formie Pablo Andujara z zawsze solidnym na clayu Nicolasem Almagro. Śledząc na bieżąco spotkania obu Panów wydaje mi się jednak, że pojedynek ten nie będzie tak jednostronny jak oceniają to buki i kursy na Pablo są nieco zawyżone. Pablo w zwycięskim dla siebie turnieju w Casablance (stracony tylko jeden set) grał bardzo ofensywny jak na nawierzchnię ziemną tenis i jego rywale nijak nie radzili sobie z jego mocnymi forhendami. Pablo nadzwyczaj łatwo uporał się m.in. w finale ze Starace 6-1 6-2 czy półfinale z Montanesem 6-4 6-4. Almagro z kolei nie zachwycał postawą w Monte Carlo gdzie po ciężkim boju z Gonzalezem w 2.r przegrał łatwo z Melzerem praktycznie odpuszczając mecz. Wydaje mi się, że obecna forma Andujara jest wystarczająco mozna aby sprawić niespodziankę i wyeliminować Almagro.
Obiecująco też wyglądają kursy na J.C. Ferrero (2.25) ✅✅ i C. Berlocq (2.75) ✅✅ do pogrania za drobne.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Davydenko N. - Dolgopolov A. 1,92 2:0 ⛔

Tak się zastanawiam czemu Rosjanin jest faworytem tego meczu i nadal nie mam pojęcia czemu tak jest. Według mnie to właśnie Ukrainiec powinien być tutaj w tym meczu bardziej faworyzowany niż Nikolay. Dolgopolov w tym roku prezentuje się całkiem nieźle, do tego lubi grać przecież na ziemi. Co prawda ostatnio szybko opadł z turnieju w Monte-Carlo z Gulbisem, ale tego nie brałbym bardzo pod uwagę.
Jeżeli Aleksander zagra to co potrafi to Davydenko nie powinien mieć w tym meczu czego szukać. A ten potrafi ostatnio nieźle przegrywać, pomimo prowadzenia w meczu. Ostatni mecz jaki Rosjanin wygrał odbył się 12 marca z Fabio Fogininim.
Edit: Spoko dzięki mandragon za info, ale przecież nie będzie chorował całe życie ???? .

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
czemu bo Dolgopolov ma problemy ze zdrowiem
- Alex Dolgopolov already last year had some &quot;physical&quot; injury during several tournaments, where the odds for the other player dropped widely, for example it happened at US Open against Ferrer, in New Haven against Troicki and some times more
- He declared on some interview that the reason was kind a problem on the blood that didn&#39;t let him feels fine for all the weeks, he has this problem since long time ago and he controls this with some regular pills but still he feels some weeks fine and some not really
- After the loss against Gulbis in Monte-Carlo where he almost didn&#39;t played he declared that in Miami he got a virus and that his shape right there was far away from a good one and for that he lost easily from Gulbis

mozi 552

mozi

Użytkownik
Nie ma dyskusji na tematy bukmacherskie więc napiszę tutaj. Andujar gra z Almagro, oglądam mecz, wymiany na bardzo wyrównanym poziomie, o wyniku pierwszego seta zadecydowało jedno przełamanie, w ostatnim gemie przed tie-breakiem, a kurs na Pablo Andujara w tym momencie to 8.00! Jak dla mnie zdecydowanie za dużo, bo mecz wciąż może się zakończyć w dwie strony. Po meczu dopiszę jeszcze jakąś relacje ze spotkania ;)
Pablo Andujar (live) @ 8.00 Bet365 ⛔
Nie lubię takich spotkań. Dużo walki, poziom bardzo wyrównany, wiele efektownych akcji Andujara, ale to wszystko na nic, bo wymiękł psychicznie w końcówkach setów. I właśnie tym różni się od najlepszych graczy na świecie, którzy właśnie w końcówkach potrafią być najgroźniejszy. Nie ma co się dziwić, że przegrał skoro oddał swoje podanie przy 5:6 w pierwszym secie i tie-breaka praktycznie do 0, popełniając w nim błąd za błędem. Nico niezła forma, ale za dużo błędów. Widać, że jest zmotywowany, ale jeśli nie przestanie robić błędów własnych to daleko tu nie zajdzie.

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Oj roxanne,czytam i oczom nie wierze i to ma byc analiza meczu stepanka z Raonicem?!Over 22.5 gema zobaczmy stepanek gracz w takim juz wieku że to chyba raczej ostatni sezon tego gracza.Naprzeciwko niego młody wilczek ktoremu wielu wróży sukcesy w przyszłości.Atuty tego gracza Serwis a wady mało regularne wymiany dziwne serie. tutaj nie obstawiam lini gemowej a win Kanadyjczyka.W pokonanym polu verdasco dwukrotnie llodra który grał u siebie-jeszcze raz napiszę jak dla mnie win Raonic &quot;a spadki na radka to podpucha buków&quot; vide malixe z ferrero ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
B 2K

borek149

Użytkownik
Nie ma dyskusji na tematy bukmacherskie więc napiszę tutaj. Andujar gra z Almagro, oglądam mecz, wymiany na bardzo wyrównanym poziomie, o wyniku pierwszego seta zadecydowało jedno przełamanie, w ostatnim gemie przed tie-breakiem, a kurs na Pablo Andujara w tym momencie to 8.00! Jak dla mnie zdecydowanie za dużo, bo mecz wciąż może się zakończyć w dwie strony. Po meczu dopiszę jeszcze jakąś relacje ze spotkania ;)

Pablo Andujar (live) @ 8.00 Bet365
Również zagrałem ten sam typ tylko, że kurs jaki złapałem to 7.50, już przed spotkaniem zagrałem DW na Andujara 2:1 po 6.00, ostatnio forma jaką prezentuje jest wręcz rewelacyjna, w trwającym obecnie spotkaniu to potwierdza, uważam, że jest bardzo duża szansa, iż to spotkanie rozstrzygnie na swoją korzyść.

malinowy 22

malinowy

Użytkownik
chciałem napisać wcześniej ale jakoś mi się nie chciało - odnośnie Feliciana Lopeza i jego gry na kortach ziemnych. Analiza Moziego trochę jednak zbyt ogólnikowa i na wyrost jednak. Uważam że owszem..trawa, jakiś hard jak ma formę TAK ale clay to już raczej trzeba uważać. Zależy z kim by grał i od dyspozycji dnia również wiele zależy. Ja osobiście unikam obstawiania na Lopeza (ogólnie- bo to dość nierówny gracz, potrafi wygrać z top 10 ale przegrać z jakimś cieńkim ogórkiem w beznadziejnym stylu). Na clayu średnio go widzę bo to nie jest gracz który lubi długie wymiany, nie lubi zdobywać przewagi w wymianach z głębi (woli robić to za pomocą serwisu i ataków do siatki) a już na pewno wychodzi mu to średnio już ze średniej klasy ale mocnymi grajkami z głębi.A zdobywanie przewagi z głębi (ofesywa) a umiejętność przytrzymywania wymian to dwie różne rzeczy. Jego backhand to głównie podcinki które na ziemi nie robią już takiego wrażenia, tylko od czasu do czasu zaskoczy winnerem z otwartego backhandu. W pierwszych dwóch rundach można się pokusić o typ na Lopeza na ziemi ale dalej to już spore ryzyko ...

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Również zagrałem ten sam typ tylko, że kurs jaki złapałem to 7.50, już przed spotkaniem zagrałem DW na Andujara 2:1 po 6.00, ostatnio forma jaką prezentuje jest wręcz rewelacyjna, w trwającym obecnie spotkaniu to potwierdza, uważam, że jest bardzo duża szansa, iż to spotkanie rozstrzygnie na swoją korzyść.
Dziwne bo forma Andujara nagle uleciała do połowy 1 seta szło ok a póżniej bez formy Alamagro co ostatnio dostał lanie od Melzera go ogolił 7:5 7:6

wyniki jak z kosmosu
Gasquet tez powinien przegrac Chela miał go 3:1 w 3 secie ale wymiękł a tibreak w wykonaniu Andujara to żenada przegrał do jednego
wraca tam gdzie jego miejsce a mugro to on może buty czyścic

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Dziwne bo forma Andujara nagle uleciała do połowy 1 seta szło ok a póżniej bez formy Alamagro co ostatnio dostał lanie od Melzera go ogolił 7:5 7:6

wyniki jak z kosmosu
Gasquet tez powinien przegrac Chela miał go 3:1 w 3 secie ale wymiękł a tibreak w wykonaniu Andujara to żenada przegrał do jednego
wraca tam gdzie jego miejsce a mugro to on może buty czyścic
a czego sie mozna bylo po nim spodziewac ? pewnego poziomu nie przeskoczy a ten jego tytul ATP to zasluga slabszej dyspozycji przeciwnikow

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Stream&#39;y
Na pewno będą stream&#39;y następujących spotkań:
Ramos - Giraldo
Ferrero - Zverev
Paire - Montanes
Barlocq - Ferrer
Garcia-Lopez - Lopez
Nadal - Gimeno-Traver
Melzer - Granollers
Soderling - Dodig

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Na pewno będą stream&#39;y następujących spotkań:
Ramos - Giraldo
Ferrero - Zverev
Paire - Montanes
Barlocq - Ferrer
Garcia-Lopez - Lopez
Nadal - Gimeno-Traver
Melzer - Granollers
Soderling - Dodig
A Ferrero nie gra przypadkiem z Murrayem?
Hanescu z Andersonem jakaś szansa jest jak będzie na 1 korcie?Od czego to zależy?Nie wiem jak to wygląda bo od czasu porażki Andersona z Fogninim nie interesuje się tak bardzo tenisem i dopiero teraz zobaczyłem że jutro taki meczyk będzie.Victor jak to dracula nie wiadomo czy do kasyna się nie wybiera????.Anderson bezsensownie traci serwis z 30-0.Dajecie jakieś szanse na ugranie seta Paire?Gra z Montanesem dla mnie on nie jest taki dobry jak na to wyniki wskazują.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom