>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP - New Haven 17-25.08

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Przypominam, ze to jeden z najbardziej walkarskich turniejow w dziejach ATP, przed US Open zawsze w NH sa cuda. Teraz dodatkowo byl Pekin to wygra tutaj pewnie jakis kelner. Rok temu Gabashvili zrobil wała z Montanesem, kursy skakaly na Rosjanian z 1.40 na 2.80 i zaraz byly blokady, radze uwazac za takie zjawiska i obserwowac ruchy. Szczegolnie tczy sie to podejrzanych graczy. Sporo osob zagra z chall. z cegly, np. Montanes Devilder itd. Ciezki turniej do gry, raczej underdog i waly.

P 15

panasik

Użytkownik
nie wiem czy w tym roku beda tutaj az takie waly, turniej dosyc slabo obsadzony jak na sprawdzian przed us, sprawdzianem byla olimpiada, pojawi sie tutaj znow del potro.. niesamowity ostatnio z jedynka rozstawiaony vardesco, to o czyms swiadczy.. zobaczymy jak to bedzie szlo.. ;)

M 0

mlody16

Użytkownik
Spotkanie: Grosjean S. - Odesnik W.
Typ: 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: Expekt

Groszek w piekielnie słabej formie. Ostatnie swoje dwa turnieje kończył już na pierwszych rundach. W Los Angeles odpadł z dziadkiem Spadeą. W Waszyngtonie natomiast uległ Schwankowi. Jak widać ostatnio jego dyspozycja pozostawia wiele do życzenia. Odesnik to młody, utalentowany Amerykański tenisista. Jest zawodnikiem leworęcznym co stanowi dodatkowe utrudnienie dla jego przeciwników. Posiada mocny serwis i świetny forhend. W Los Angeles pokonał Reynoldsa a uległ Safinowi co z pewnością nie przynosi mu żadnego wstydu. W Waszyngtonie urwał seta Mahutowi. Forma może nie rewelacyjna ale można powiedzieć, że niezła. Groszek swoje lata już ma. Popełnia ogrom błędów w swoich meczach. Chyba powinien powoli myśleć o zakończeniu swojej kariery, bo w tenisie nic wielkiego już raczej nie osiągnie. Znakomicie pokazują to zresztą jego ostatnie mecze. Podsumowując w tym meczu stawiam na Amerykanina. Przemawia za nim młodość, niezła forma oraz jej zupełny brak u jego przeciwnika.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
???? Darcis Steve - Spadea Vincent
Typ: Darcis Steve ✅✅✅
Kurs: 1.98
Analiza:
Zaczął się dość nieprzewidywalny turniej w New Haven.
Z dzisiejszym spotkań wybrałem spotkanie Steve&#39;a z Vincentem.
Po pierwsze Spadea to już dziadek - 34lata, a więc 10 lat starszy od Darcisa, 24 lata. Panowie spotkali się już raz w tym roku na twardych kortach w Memphis, górą był Darcis 7-5 4-6 7-6(4) . W tym roku Darcis legitymuje się bilansem 17 wygranych, 18 przegranych spotkań. Spadea 19 wygranych, 22 przegrane. W rankingu Darcis jest 61 a Spadea 103. Kolejnym aspektem jest serwis, Darcis w tym roku 149 asów, 109 Spadea. Podwójne błędy Darcis - 51. Spadea - 86. To może mieć duży wpływ jako, że panowie grają dziś na hardzie. Myślę, że Steve wygra dzisiaj spokojnie z Vincentem, mimo iż ich ostatnie spotkanie było dosyć wyrównane to dziś stawiam na pewne zwycięstwo zawodnika rodem z Belgii.

A 0

andre

Użytkownik
???? Hanescu Victor - Gremelmayr Denis
Typ: Hanescu ✅ ✅ ✅
Trudny mecz, dwa tie breaki, Victor wygrał 121 na 225 piłek. Dobry pierwszy serwis 72% wygranych
Bukmacher : Expekt
Kurs: 1.6
Rumun w ostatnich tygodniach w dobrej formie. Wygrał turniej w Gstaad. Na IO w 3 setowych pojedynku pokonał Simona Bolelli, ale dzień później uległ Monfilsowi (pokonany dopiero w ciężkim boju przez Djoko)
Niemiec w tym sezonie bez sukcesów z najlepszymi, bez formy, gładko przegrał w Waszyngtonie z Troickim 6:4 i 6:2.
Zdecydowanie stawiam na Victora, dobry kurs.

M 0

muni

Użytkownik
???? Hanescu Victor - Gremelmayr Denis
Typ: Hanescu
Bukmacher : Expekt
Kurs: 1.6
Rumun w ostatnich tygodniach w dobrej formie. Wygrał turniej w Gstaad. Na IO w 3 setowych pojedynku pokonał Simona Bolelli, ale dzień później uległ Monfilsowi (pokonany dopiero w ciężkim boju przez Djoko)
Niemiec w tym sezonie bez sukcesów z najlepszymi, bez formy, gładko przegrał w Waszyngtonie z Troickim 6:4 i 6:2.
Zdecydowanie stawiam na Victora, dobry kurs.
I co z tego ze Hanescu mial 2 ostatnie turnieje dosc udanego skoro byly rozgrywane one na clayu. Na betonie nie radzi on sobie wogole. Przez osostni rok wygral tylko 2 mecze na tej nawierzchni. Gremakmayr byl ostatnio w polfinale w Los Angeles, gdzie pokonal miedzy innymi Safina i Feliciano Lopeza a przegral dopiero w Roddickiem. Jesli mialbym obstawaic ten mecz to postawilbym na Niemca.

M 0

mlody16

Użytkownik
Spotkanie: Fish M. - Odesnik W.
Typ: 2
Kurs: 3.30
Konsekwentnie na Odesnika. Wczoraj zgodnie z moimi przewidywaniami nie dał większych szans Groszkowi. Widać, że forma coraz lepsza. Dzisiaj Wayne zmierzy się ze swoim rodakiem Fishem. Mardy w średniej formie. W Los Angeles półfinał gdzie ugrał zaledwie 4 gemy z Del Potro. W Waszyngtonie tragiczny mecz z Fallą i pożegnanie się z turniejem już w pierwszej rundzie. Rybka należy do zawodników popełniających ogrom błędów w swoich meczach, co skrupulatnie powinien wykorzystać młodszy Wayne. Tak jak wspominałem w poprzedniej analizie, Odesnik to zawodnik leworęczny co stanowi dodatkowe utrudnienie dla jego przeciwników. Posiada bardzo dobry serwis, który często ratuje go z nie małych opresji. Fish jest z pewnością do pokonania co znakomicie pokazał Kolumbijczyk Falla. Myślę, że przy odrobinie szczęścia i utalentowany Odesnik może go pokonać.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
???? Calleri Agustin - Ginepri Robby
Typ: Ginepri Robby ✅✅✅
Kurs: 1.45
Analiza
Dziś kolejny dzień turnieju New Haven. Naprzeciwko siebie staną Agustin Calleri z Argentyny oraz Robby Ginepri z USA. Faworytem jest oczywiście Ginepri. Zacznijmy od wieku, Ginepri 25 lat a Augustin już prawie 32 lata, więc kondycyjnie Ginepri powinien górować nad rywalem i w miare upływu czasu mieć coraz większą przewagę i nadawać ton wymianom. Kolejna rzecz to nawierzchnia na której zdecydowanie lepiej czuje się Ginepri, twarda nawierzchnia należy do jego ulubionych. Argentyńczyk preferuję grę na Clayu (2 tytuły 2003 Acapulco; 2006 Kitzbuhel). Bilans Ginepriego na hardzie w tym roku to 12-8 (114-94 ogólnie) oraz 1 tytuł wywalczony w 2005 roku w Indianapolis. Calleri w tym roku bilans 6-5 (64-70 ogólnie) i 0 tytułów na tej nawierzchni. Dotychczas panowie spotykali się 3 razy, co ciekawe 3 razy na Hardzie. Pierwsze 2 pojedynki wygrał Ginepri - 2 razy w turnieju w Auckland w 2003 oraz 2005 roku (2 razy w R32). Ostatni pojedynek co znów bardzo ciekawe grali rok temu w New Heaven - wygrał go Calleri 6-4 3-6 7-5 . Za Callerim przemawia serwis 272 asy (YTD) a Ginepri 156 asów (YTD) , ale przeciwko niemu ilość podwójnych błędów 126 (YTD) , a Ginepri 63 (YTD). Myślę, że 62 w rankingu Ginepri pokna dziś 49 Calleriego i tym samym zrewanżuje się za porażkę rok temu i obejmię prowadzenie 3-1 w ich dotychczasowych meczach.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Spotkanie: Monaco J. - Zverev M. (-1.5/+1.5) -
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
No to dzisiaj atakujemy tenisowe korty w New Heaven :wink: Spotkanie Monaco (36 miejsce w rankingu) z Niemcem M.Zverevem (104 miejsce w rankingu ATP)...
Panowie zagrali ze sobą raz:
14/05-06 ATP Masters Series Hamburg Qualifying, Germany
Europa Kort ziemny Monaco, Juan 0:2 26 57

Górą był Monaco który pewnie pokonał Niemca na jego rodzimych kortach...jednak nie to skłania mnie to typowania 2:0 na Monaco...skupmy się na formie obu panów...Zverev ostatnie turnieje spisał na straty dość wcześnie:
New Heaven, USA, Ameryka 17/08-08 R64 Zverev, Mischa vs. Serra, Florent 2:0 62 76 Waszyngton, USA, Ameryka 12/08-08 R32 Zverev, Mischa vs. Kunitsyn, Igor 1:2 76 46 26 Poznań, Polska, Europa 23/07-08 R16 Zverev, Mischa vs. Gil, Frederico 0:2 67 57 22/07-08 R32 Zverev, Mischa vs. Gonzalez, Maximo 2:1 60 36 76
Jak widać granie w Stanach mu nie służy...ale pokonanie F.Serry po dobrym meczu powinno nieco dać do myślenia...jednak dzisiaj gra z zawodnikiem z 40stki światowego rankingu...Monaco prezentuje się tak:
Pekin Igrzyska Olimpijskie, Chiny, Azja 10/08-08 R64 Monaco, Juan vs. Cilic, Marin 1:2 46 76 36 Warszawa, Polska, Europa 14/06-08 Półfinały Monaco, Juan vs. Robredo, Tommy 0:2 46 46 13/06-08 Ćwierćfinały Monaco, Juan vs. Granollers-Pujol, Marcel 2:0 64 63 11/06-08 R16 Monaco, Juan vs. Serra, Florent 2:0 75 63 10/06-08 R32 Monaco, Juan vs. Janowicz, Jerzy 2:0 64 63
Bardzo udany turniej u nas w Polsce a potem walka na olimpiadzie jednak szybko zakończona po ciężkim boju z M.Ciliciem...pora skupić się na turniejach i walce o punkty do rankingu co za tym idzie o pieniądze...Nie widzę innej możliwości jak wygrana J.Monaco, jest tenisista po prostu lepszym, mam nadzieję, że w New Heaven powalczy conajmniej o półfinał bo na to go stać, Zverev jest słabszym zawodnikiem, typuję 2:0 dla Monaco :wink:
Typ ciekawy aczkolwiek jak to w tenisie wszystko może się zdarzyć...wydaje mi się jednak, że w tym pojedynku nic złego się nie stanie :wink:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Viktor Troicki - Marin Cilic 2 @ 1.50
Troik i Marin to zawodnicy, którzy są w czołówce tenisistów którzy dali mi w tym roku zarobic. Tym razem staną na przeciwko siebie. Teoretycznie można by powiedziec, że spotkanie to to typowy no bet. Jednak są rzeczy, które przemawiają za Ciliciem. Po 1 to zmęczenie Troickiego. Dopiero co finał w LA, już nastepnego dnia 3 sety w New Haven. No odpocząc nie ma kiedy chłopak. Niby Del Potro gra co tydzień, co tydzień wygrywa, ale jednak Argentyńczyk to sporo lepszy tenisista od Troickiego i nie ma co ich porównywac. Po 2 Cilic dośc szybko zakończył swój udział w olimpijskim turnieju, ale to nie znaczy, że grał słabo. Miał po prostu pecha, bo trafił na Fernando Gonzaleza, który był w niesamowitym gazie. Marin w formie jest niezłej i powinien potwierdzi to dziś na korcie. Po 3...to wspomniane wcześniej 3 sety Troickiego we wczorajszym pojedynku. Bogomoloc Jr. sprawił Serbowi sporo problemów, poza tym serw Troickiego, szczególnie na początku spotkania, nie funkcjonował jak należy. Po 4...Marin jednak jest większym talentem od Serba. Obaj to młodzi tenisiści, ze sporą przyszłością, jednak to Chorwat był rakietą nr 2 w juniorskim tenisie, to on ma większy potencjał. I to on jest zdecydowanie świeższy. Te wszytskie szczegóły powinny przewży szalę zwycięstwa na stronę Marina Cilicia.

Jesse Levine - Guillermo Garcia-Lopez 2 @ 1.55
Guillermo to bardzo uniwersalny zawodnik. Potrafi zagra nieźle na każdej nawierzchni, zarówno na szybszym hardzie, jak i wolniejszej cegle. Ten rok jest chyba jego najlepszym sezonem w karierze. Co prawda stosunek zwycięstw do porażek nie powala na kolana, ale jest chłopak na plusie w końcu. Nie jest to talent na miarę wyżej opisanych tenisistów z Bałkanów, ale jako solidny zawodnik powinien radzi sobię z przeciwnikami takimi jak Jesse Levine. Levine to gracz o zupełnie innej charakterystyce niż Chris Guccione, którego pokonał Hiszpan w poprzedniej rundzie. W przeciwieństwie do kangura, LEvine to filigranowy tenisista, który ani mocno nie serwuje, ani nie gra raczej przy siatce. Co więcej, Levine to lucku looser, przegrał w kwalach z Bogomolovem Jr, czyli taki z niego kwalifikant nie do końca prawdziwy ???? Da się go pokona w tym turnieju. Jesse Levine to młody chłopak, dopiero przeskakujący z turniejów rangi challenger do tych poważniejszych. Nie idzie mu zbyt dobrze, raczej ze wszytskimi przegrywa, nie wygląda żeby to mogło się nagle zmienic. Bardzo fajny kursik na GGL, myślę że spokojnie do grania.
Vamos

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
???? Acasuso Jose - Gregorc Luka
Typ: Acasuso Jose @ 1.30 ⛔
Typ 2: Acasuso Jose wygra 2-0 @ 1.80 ⛔
Typ 3: Kto wygra set numer 1 ? Acasuso @ 1.42 ⛔

Analiza
Wybrałem kolejne spotkanie na dziś. Tym razem jest to pojedynek Jose Acasuso z Argentyny z Luką Gregorc ze Słowenii. Zacznijmy od tego kim są obaj panowie. Jose Acasuso to obecnie 52 rakieta w rankingu ATP a Luka 434. Słoweniec grał dotychczas tylko w Challengerach i turniejach niższej klasy w których to nic nie pokazał. Jose Acasuso to gracz z zupełnie innej półki o czym świadczą jego sukcesy:
WYGRAŁ 3 turnieje: 2002 Sopot, 2004 Bucharest, 2006 Vina del Mar
BYŁ FINALISTĄ 7 turniejów: 2001 Buenos Aires, 2002 Bucharest, Palermo, 2004 Sopot; 2006 Stuttgart; 2007 Sopot, 2008 Buenos Aires
Ostatnio Jose w niezłej formie pokonał w Canadzie (HARD) utalentowanego Gulbisa oraz Fernando Gonzaleza!! (finalistę Igrzysk w Pekinie) Odpadł dopiero w R16 z Gilles Simonem. W cincinnati odpadł w R32 z Karloviciem.
Mimo iż ulubioną nawierzchnią Gregorca jest Hard a Acasuso Clay to myślę, że tu będzie gładkie 2-0 dla Argentyńczyka mieszkającego obecnie w Buenos Aires.

A 0

a-rod

Użytkownik
Seppi A. - Fognini F. (-1.5/+1.5)
Typ: Fognini F. ⛔
Kurs: 1.80
Stawka: 4/10

Osobiście liczę nawet na zwycięstwo Fabio. Seppi może się poszczycić większymi sukcesami tylko dlatego, że jest nieco starszy od Fogniniego. Z wyników obu panów nie można powiedzieć żeby któryś był w jakiejś błyskotliwej formie. Mecz może być wyrównany, a moje osobiste odczucia wskazują na Fabio, więc kurs 1.80 na urwanie choć seta jest dla mnie zachęcający.

M 0

mlody16

Użytkownik
Spotkanie: Verdasco Fernando - Minar Ivo
Typ: 0-2
Kurs: 5.00
Verdasco to tenisista nadzwyczaj chimeryczny. Często wtapia wygrane mecze. Spokojnie można tu przytoczyć spotkanie z Anciciem na tegorocznym Wimblu gdzie Fernando prowadził 2-0 by ostatecznie przegrać 2-3. Hiszpan notuje częste wpadki i przegrywa z zawodnikami, których powinien ogrywać na luzie. W tym miejscu można wspomnieć jego niedawny pojedynek z Serrą z którym przegrał gładko 0-2. Verdasco lepsze wyniki osiągał zawsze na wolniejszych nawierzchniach co jest dodatkowym plusem dla jego dzisiejszego przeciwnika. Minar sygnalizuje w tym turnieju bardzo dobrą formę. Pokonał już dwóch niezłych zawodników tj. Mahuta i Schwanka. Czech posiada bardzo dobry serwis, który na tej nawierzchni odgrywa duże znaczenie. Jest tenisistą dość solidnym, dobrze atakuje ale i nieźle się broni. W H2H 1-0 dla Minara. Wówczas Ivo oddał zaledwie 3 gemy Hiszpanowi. Myślę, że i dzisiaj może być podobnie. Stawiam na pewne zwycięstwo Minara.

A 23

adam2173

Użytkownik
VS

Verdasco Fernando - Zverev Mischa
Typ: 1 (2:0)
Kurs: 1,70
Buk: Interwetten

Dzisiaj o godzinie 16:35 dojdzie do moim zdaniem bardzo ciekawego pojedynku.
Na karcie new Heaven, Hiszpan Fernando Verdasco zmierzy się z Niemcem Mischa Zverevem. Faworytem tego meczu niewątpliwie jest Fernando.
Niemiec w tym turnieju od początku radzi sobie bardzo dobrze.
Pokonał m.in. Argentyńczyka Juana Monaco, Amerykanina Ginepriego.
Z tym ostatnim miał nieco większe problemy, ale ostatecznie wygrał 2:1.
Verdasco natomiast każdy mecz wygrywał spokojnie 2:0, najpierw pokonał Israelczyka Selę, a następnie rozprawił się z Czechem Minarem.
Fernando zajmuje 13. pozycję w rankingu ATP, a Mischa dopiero 110.
Obu tenisistów różni to, że jeden jest już doświadczony, a drugi jeszcze młody, perspektywiczny.
Obaj spotkali spotkali się dotychczas już 3 razy, dwa w tym roku.
Za każdym razem górą był Verdasco, zawsze wygrywał 2:0.
Moim zdaniem dzisiaj będzie podobnie i Hiszpan pokona bardzo pewnie swojego przeciwnika Zvereva i awansuje do półfinału.
Polecam ten typ!

Pozdro!

contera 0

contera

Użytkownik
Seppi - Gregorc mysle ze tutaj Gregorc moze powalczyc, wczoraj wygral z Ivo Karlovicem, a Seppi ostatnio meczyl sie ze Staracem(ktory tez nie jest taki slaby).
Moim zdaniem tutaj Gregorc lub over

Z 0

zuu3

Użytkownik
dzis o 19:00
Daniela Hantuchova (SVK) vs Alize Cornet (FRA)
2.45 : 1.48
moze mi ktos wyjasnic o co chodzi?
dlaczego na hantuchova jest lepszy kurs niz na Cornet?
tylko na mnie nie krzyczcie ;)
po pierwsze dopiero zaczynam grac a po drugie ja dziewczynka wiec się na mnie nie krzyczy ;p

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
dzis o 19:00
Daniela Hantuchova (SVK) vs Alize Cornet (FRA)
2.45 : 1.48

moze mi ktos wyjasnic o co chodzi?
dlaczego na hantuchova jest lepszy kurs niz na Cornet?

tylko na mnie nie krzyczcie ;)
po pierwsze dopiero zaczynam grac a po drugie ja dziewczynka wiec się na mnie nie krzyczy ;p

Dziewczynko, widocznie Cornet jest w lepszej formie w chwili obecnej, innego wytłumaczenia znaleźć nie mogę, pozdrawiam:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom