>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Australian Open 2026 - kwalifikacje

W0lfx 446,8K

W0lfx

Znawca - NBA
Hady Habib - Zachary Svajda | Zachary Svajda wygra mecz | Kurs 1.55 Superbet

Lecimy z pierwszą rundą kwalifikacji do AO i od razu rzucił mi się w oczy pojedynek Hady'ego Habiba z Zacharym Svajdą. Jeśli ktoś śledzi niższe szczeble i chalki, to wie, że Amerykanin to zupełnie inna półka niż wskazuje na to jego obecny ranking. Svajda to chłopak stworzony pod twarde korty jest niesamowicie wybiegany, ma świetną defensywę i potrafi przejść do kontry w taki sposób, że rywale często bezradnie rozkładają ręce. Pamiętamy go przecież z US Open, gdzie potrafił urwać seta Djokovicowi i postawić się najlepszym. Sezon 2025 miał solidny, a tutaj w Melbourne nawierzchnia jest dość szybka, co premiuje jego niskie uderzenia i regularność. Z drugiej strony mamy Habiba. Nie chcę mu nic ujmować, bo Libańczyk potrafi serwisem narobić szumu, ale ostatnio wygląda to po prostu blado. Oglądałem jego ostatni mecz w Canberze z Mejią i tam było widać spore braki w kondycji oraz mnóstwo niewymuszonych błędów, gdy tylko rywal zmusił go do dłuższego biegania. Habib to zawodnik, który żyje z krótkich wymian, a ze Svajdą to nie przejdzie. Zachary będzie przebijał każdą piłkę, aż Hady po prostu pęknie fizycznie albo zacznie wyrzucać po autach.

Otrzymane punkty reputacji: +2360
dx2 372,8K

dx2

Użytkownik
Zac tenisista jest lepszym, tylko ma jeden problem. On jeszcze nie zagral nigdzie dobrze poza Stanami. Gdyby umial odwtorzyc to co gra w okolicach US Open czy na Indian Wells to w porzadku, lecz tu jest wlasnie ta obawa, ze to nie Stany :unsure:

Do góry Bottom