>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Atl.Madryt 5-0 Malaga 25.02.2006

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
------------

Kursy Według STS : 1-1.60 X-3.20 2-5.00 1X-1.05 X2-1.95

Analiza : Malaga zajmuje ostatnie miejsce w Tabeli z zaledwie 20 pkt. natomiast Atletico zajmuje 9 Lokatę z 35 pkt. czyli dzieli obie drużyny 15 pkt. na pewno Atletico musi to spotkanie wygrać aby podbudować się w tabeli albowiem ma szanse na 6 lokatę na pewno takie gwiazdy jak Mateja Keżman i Fernando Torres w tym spotkanie znów będą świecić i na pewno wpiszą się na listę strzelców ostatnie spotkanie obu drużyn zakończyło się wygraną Atlhletico 2 : 0 Ostatnie swoje spotkanie Athletico Madryt wygrało 1 : 0 z Realem Sociedad natomiast Malaga swój ostatni wyjazdowy mecz przegrała ze słabiutkim Alaves 3 : 2 mój typ na to spotkanie to 1

Mój typ : 1

gusto 695

gusto

Forum VIP
Zgadzam się z Tobą pieronie. Atletico od zwycięstwa w Barcelonie gra naprawdę niźle. Zresztą co tu dużo mówić, ostatnie 5 spotkań wygrali. Nie wróżę Maladze korzystnego rezultatu w Madrycie, dlatego popieram ten typ.

Mój typ: 1

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zgadzam się z analizą Dobermana. Dodam od siebie, że Atletico wygrało 5 kolejnych spotkań pod rząd, natomiast Malaga trzy razy z rzędu przegrała na wyjeździe. Gospodarze są w &quot;gazie&quot; i ostatnia drużyna nie powinna przerwać dobrej passy gospodarzy.

Bilans miedzyklubowy: 3-1-0

Mój typ: 1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom