>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Athletico Bilbao 0-2 Real Madryt 11.II.2006r

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Athletico Bilbao-Real Madryt godz. 22:00

kursy:
betandwin.com - 4.30; 3.20; 1.80
Sportingbet - 3.75; 3.30; 1.95
Unibet - 4.25; 3.30; 1.84
Bet-at-home.com - 4.00; 3.25; 1.85

zapowiedź:
Gdyby nie ostatnia wpadka Realu Madryt w Pucharze Króla można by się spodziewać kolejnej wygranej Królewskich w lidze w meczu zamykającym sobotnie zmagania w lidze hiszpańskiej. Patrząc jednak na poczynania Athleticu w lidze można i tak spokojnie powiedzieć, że Real Madryt nie powinien mieć większych problemów z pokonaniem ekipy z Bilbao.

Z ostatnich trzech spotkań Athletic raz wychodził zwycięsko, raz podzielił się punktami i raz poczuł gorycz porażki. Królewscy natomiast odnieśli w lidze trzy przekonujące spotkania strzelając osiem dziewięć bramek i zbliżająca się potyczka z Athletic powinna być kolejną wygraną

sędzia: Ramírez Domínguez

Przewidywane składy
Athletic: Lafuente (B), Lacruz, Ustaritz, Luis Prieto, Amorebieta, Iraola, Orbaiz, Gurpegi, Yeste, Aduritz, Urzaiz, Aranzubia (B), Danobeitia, Expósito, Bordas, Tiko, Guerrero, Llorente

Madryt: Casillas (B), Cicinho, Iván Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos, Gravesen, Beckham, Zidane, Guti, Robinho, Baptista, Cobeno (B), Diogo, Mejía, Pavón, Raúl Bravo, Woodgate, Cassano

Moja analiza:
Real ostatnio mnie nie źle zadziwił. Porażka 6-1 z Saragossą musiał piłkarzy zaboleć. To potwierdza, że Real to nieobliczalna drużyna. Jutro podejmuje 18 drużyne i wszystko wskazuje, że jutro zdobędzie 3 punkty, gdyż ostatnie 4 mecze ligowe wygrali i będą kontynuować dobrą passę. Gospodarze na San Mames grają bardzo słabo i będzie im ciężko poprawić swój bilans 3-3-4. W pierwszy meczu 4-0 wygrał Real. Tym razem będzie podobnie.

bilans międzyklubowy: 36-16-22

Mój typ: 2 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom