[ Bilans ][ 400 PLN] idealny topic z antytypami, polecam się na przyszłość. Bilans stycznia zakończony na 400 zł straty. Puszcze jeszcze jakaś małą taśmę za 10 zł, może coś się jeszcze odrobi. Do (nie)zobaczenia w lutym.
[ Bilans ][ 450 PLN] Taśma kończąca miesiąc styczeń znakomicie pokazała skuteczność moich typów. Bilans tragiczny. W lutym na pewno będzie mniej typów i inne stawkowanie ( w zależności od wygospodarowanego budżetu ???? ).
(teraz już bankowo będzie over 1 więc grać! ???? ) Edit:1-1 do przerwy. Powinna być możliwość odejmowania punktów reputacji... Po osiągnięciu stanu -10 ban. Inaczej będę was męczył antytypami. Chociaż z drugiej strony... może ktoś korzysta z tego kalectwa topicowego
Takie ciekawe kursiwa znalazłem w betsafe i myślę, że są warte uwagi. Wierzę, że Ajax jest w stanie urwać jednego gola a Manchester strzeli 2-3. Legia już nie raz udowodniła, że potrafi strzelać nawet na wyjazdach a kurs bardzo kusi.Good Luck. Edit:uuuu nie zauważyłem, że to zakład na pierwszą połowę (MU-Ajax) ???? no nic, już się zagrało ???? Edit2:MU-Ajax po mojej myśli, jednak za gapowe się płaci bo to HT było... zresztą Legia i tak zrobiła już swoje.