>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

AS Roma (1 - 0) AC Milan 15.01.06r

blazejow666 0

blazejow666

Forum VIP
AS Roma - AC Milan
4,00 - 3,25 - 1,90 - 1,81 - 1,21
(bet-at-home)

Mecze u siebie…. (AS Roma)
-3 zwycięstw
-2 remisów
-4 porażek

Bramki strzelone/stracone u siebie 16/14
Pozycja w lidze - 7

Mecze wyjazdowe…. (AC Milan)
-4 zwycięstw
-1 remisy
-4 porażek

Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 16/12
Pozycja w lidze - 2

Jest to niewątpliwie najciekawszy pojedynek 19 kolejki. Gospodarze ostatnio zanotowali wyraźny wzrost formy i idą we właściwym kierunku. Jeżeli chodzi o Ac Milan to różnie z nimi bywa, i mam pewne wątpliwości ... czy podołają wyzwaniu i zwyciężą na ognistym terenie? Chociaż ostatnio wygrywali strzelając dużo bramek ale i tez dużo tracąc. Obrona Milanu jest postrzępiona i to może zadecydować o ich ewentualnej porażce w dodatku zabraknie Cafu i Maldini’ego. Roma wystąpi także w znacznym osłabieniu co wyrównuje szanse. Ygh..... ? Myślę, że najlepszym rozwiązanie będzie odpuścić ten mecz, ewentualnie x.

Mój typ: x
Typy ekspertów: no bet
Under/over: under

L 45

laha

Forum VIP
Wynik:

AS Roma (1 : 0) AC Milan
81&#39; [1 - 0] A.F.A. Mancini
Cholerka no ???? Przez Milan miałem plecy a zapowiadała sie taka piękna niedziela ???? Przy remisie maiłem zwrot a przy wygranej Milanu bym był na plus a Ci tu kur..de Roma wygrała ????

Pozdrawiam

Laha

Do góry Bottom