blazejow666
Forum VIP
AS Roma - AC Milan
4,00 - 3,25 - 1,90 - 1,81 - 1,21
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (AS Roma)
-3 zwycięstw
-2 remisów
-4 porażek
Bramki strzelone/stracone u siebie 16/14
Pozycja w lidze - 7
Mecze wyjazdowe…. (AC Milan)
-4 zwycięstw
-1 remisy
-4 porażek
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 16/12
Pozycja w lidze - 2
Jest to niewątpliwie najciekawszy pojedynek 19 kolejki. Gospodarze ostatnio zanotowali wyraźny wzrost formy i idą we właściwym kierunku. Jeżeli chodzi o Ac Milan to różnie z nimi bywa, i mam pewne wątpliwości ... czy podołają wyzwaniu i zwyciężą na ognistym terenie? Chociaż ostatnio wygrywali strzelając dużo bramek ale i tez dużo tracąc. Obrona Milanu jest postrzępiona i to może zadecydować o ich ewentualnej porażce w dodatku zabraknie Cafu i Maldini’ego. Roma wystąpi także w znacznym osłabieniu co wyrównuje szanse. Ygh..... ? Myślę, że najlepszym rozwiązanie będzie odpuścić ten mecz, ewentualnie x.
Mój typ: x
Typy ekspertów: no bet
Under/over: under
4,00 - 3,25 - 1,90 - 1,81 - 1,21
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (AS Roma)
-3 zwycięstw
-2 remisów
-4 porażek
Bramki strzelone/stracone u siebie 16/14
Pozycja w lidze - 7
Mecze wyjazdowe…. (AC Milan)
-4 zwycięstw
-1 remisy
-4 porażek
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 16/12
Pozycja w lidze - 2
Jest to niewątpliwie najciekawszy pojedynek 19 kolejki. Gospodarze ostatnio zanotowali wyraźny wzrost formy i idą we właściwym kierunku. Jeżeli chodzi o Ac Milan to różnie z nimi bywa, i mam pewne wątpliwości ... czy podołają wyzwaniu i zwyciężą na ognistym terenie? Chociaż ostatnio wygrywali strzelając dużo bramek ale i tez dużo tracąc. Obrona Milanu jest postrzępiona i to może zadecydować o ich ewentualnej porażce w dodatku zabraknie Cafu i Maldini’ego. Roma wystąpi także w znacznym osłabieniu co wyrównuje szanse. Ygh..... ? Myślę, że najlepszym rozwiązanie będzie odpuścić ten mecz, ewentualnie x.
Mój typ: x
Typy ekspertów: no bet
Under/over: under