>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław 23-28 AZS AWFiS Gdańsk

Status
Zamknięty.
S 0

send

Forum VIP
Kursy z BAW:
1.20 16.00 4.20

Nie tak dawno powiedziałem, że gra AZS to porażka... Tak, to prawda, jednak z dzisiejszym spotkaniem wiążę wielkie nadzieje - po kontuzji do składu wraca Michał Waszkiewicz! Tak, nasz środkowy rozgrywający wraca do gry i dzięki temu nasze szanse na wygraną wzrosły dwukrotnie. Punkty są nam potrzebne jak nigdy dotąd, mamy ich tylko 4, tyle samo, ile Miedź i Traveland. Musimy zagrać na 100%! Mała stawka na AZS po kursie 4.20 jest po prostu dobrym wyborem.

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
SenD ja sie z tobą nie zgodzę :] Śląsk może i nie gra tak jak przypuszczano na początku sezonu ale nie gra znów tak zle żeby przegrać z Gdańskiem. Oczywiście wiem ze AZS to dobry zespól i umie wygrywać np. wygrana z Olimpia u siebie dla mnie była mala niespodzianka ale w tym spotkaniu nie wydaje mi sie żeby wygrali.

Mój typ 1

S 0

send

Forum VIP
Co mogę powiedzieć.... AZS!! AZS!! AZS!! i nic więcej. Piękna wygrana ze Śląskiem 28-23, sam meczu nie oglądałem, ale z tego, co słyszałem, to bardzo dobrze(w końcu) zagrała u nas defensywa. Kurs 4.20 wszedł, jestem z tego zadowolony... No i oczywiście potwierdzam mój udział w kolejnym spotkaniu AWFiS Gdańsk!

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
musze powiedziec ze jestem pelen podziwu widac ze Gdansk to nie byle kto wszyscy musza sie z nim liczyc a wygladalo ze nie powalcza w tym sezonie. Mila niespodzienka :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom