>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Artur Szpilka (12-0; 9KO) - Mike Mollo (20-3; 12KO) 02.02.2013

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Już w sobotę nad ranem kolejna walka w USA Artura Szpilki. Rywalem Polaka będzie dawny rywal Andrzeja Gołoty - Mike Mollo. Amerykanin raczej nigdy nie należał do czołówki wagi cieżkiej, ale naziwsko ma w miarę rozpoznawalne więc w sumie logiczny wybór dla Szpilki. Mollo ma 33 lata, ostatnią walkę toczył ponad 2 lata temu więc nie sądzę aby Szpilka miał z nim jakieś problemy. Ale z drugiej strony z McClinem tez miało być łatwo i przyjemnie, a wcale tak kolorowo nie było. W 2 tygodnie Szpilka ma stoczyć 2 walki, bo o &quot;aferze&quot; z Zimnochem chyba wszyscy słyszeli. Aczkolwiek wcale nie jest pewne czy do tej drugiej walki dojdzie bo co ciekawe kontrakty jeszcze są nie podpisane. Szczerze wolałbym zobaczyć tą drugą walkę Szpilki niż z Mollo. Nie mniej jednak walka z Mollo na pewno się odbędzie, ba, stacja Orange Sport przeprowadzi nawet transmisję na żywo z tego pojedynku więc temat powinien się przydać ;) Kursy póki co na wygrane ale jutro może coś się poszerzy, Szpilka jest zdecydowanym faworytem. Przydało by się jeszcze jakieś overy/undery na rundy. Póki co:

Betway:
Ale w ten Weekend nei tylko ciekawie zapowiadająca się walka Szpilki. Będzie sie bowiem sporo działo w Niemczech:
Felix Strum - Sam Soliman

Betway
Sturm jeszcze raz chce zostać mistrzem świata, oficjalnie mówi, że marzy mu się walka z Sergio Martinezem. Jednak zanim dojdzie do walki z Maravillą najpierw musi się uporać z Samem Solimanem. Walka już jutro, transmisja na żywo w Orange Sport ;)
Juergen Braehmer - Eduard Gutknecht
Sportingbet
Walka na szczycie niemieckiej kategorii półciężkiej. Na stole leży pas mistrza Europy i prawo walki z Nathanem Cleverlym o pas mistrza świata organizacji WBO. Jest o co walczyć. I widać po kursach, że brak zdecydowanego faowryta.
Zachęcam do dyskusji ;) Ciekawy weekend się zapowiada

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Szpilka - Mollo
Ja w tej walce szukałbym jakiegoś overa pojedynek zakontraktowany został na 8 rund. Mollo jeszcze nie przegrał przez nokaut. Szpilka wygra ale wcale nie musi to byc szybki nokaut bo Mike u siebie w wietrznym mieście jakiś opór postawi. Przewaga szybkości i to duza po stronie Szpili. Z McClinem też miało byc lekko ławo i przyjemnie a wcale nie było &quot;huzia na Józia&quot; tylko respekt seria i zejście z lini ciosu, do tego po walce poważna kontuzja. Trzeba poczekać az buki wystawią linie.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Mollo ma 43 lata, ostatnią walkę toczył ponad 2 lata temu więc nie sądzę aby Szpilka miał z nim jakieś problemy.
Mollo ma 33 lata, a nie 43. /Dzięki
Nie mniej jednak walka z Mollo na pewno się odbędzie, ba, stacja Orange Sport przeprowadzi nawet transmisję na żywo z tego pojedynku
Walka chyba jednak na Polsacie i to otwartym. / Z tydzień temu widziałem spot reklamowy na Orange, być może coś się zmieniło.
Mollo jeszcze nie przegrał przez nokaut.
Przegrał.
/Konrad

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na Polsacie były już wielokrotnie podawane informacje o tej walce , u nich relacjonowanej - tak jak pisze @greg7

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
a to przepraszam jak przegrał tak to jest nie sprawdzic samemu a uwierzyc jakiejś dziennikarzynie z wiadomości sportowych tvp1 ????

K 326

kurekq

Użytkownik
Juergen Braehmer - Eduard Gutknecht
Tu widzę zdecydowanym faworytem Braehmera, bo ten cały Gutknecht jest bardzo nadmuchanym prospektem, który daje słabe walki z przeciętniakami, więc sądzę, że Niemiec spokojnie go znokautuje.

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Tak podsumowując , to mniej więcej o której godzinie Szpilka wejdzie do ringu bo coś obiło mi się o uszy , że koło 5 rano ? Rozumiem , że transmisja będzie na Polsacie otwartym czy Polsacie Sport ?

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Tak podsumowując , to mniej więcej o której godzinie Szpilka wejdzie do ringu bo coś obiło mi się o uszy , że koło 5 rano ? Rozumiem , że transmisja będzie na Polsacie otwartym czy Polsacie Sport ?
Transmisję z gali Chicago przeprowadzi telewizja Polsat – początek w nocy z piątku na sobotę o godzinie 3:00. Półtorej godziny wcześniej, o 1:30, rozpocznie się transmisja w Polsacie Sport i Polsacie Sport HD. Tak Szpilka ok 5, a przed nim m.in świetny niegdyś Jose Luis Castillo, wg wielu uważany za pogromncę Floyda Mayweathera i Carlos Molina, absolutna czołówka wagi jr średniej.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Jednak pewniakami na dziś wydają się być zdarzenia:
Carlos Molina - Cory Spinks 1 1.093 Pinnacle ✅ 119-106, 119-106, 120-105
Cory Spinks ma na swoim koncie 7 porażek na zawodowym ringu, ze średniakami, żadnej znaczącej wygranej z kimś dobrym, Molina powinien rozpracować na punkty przeciwnika.
Antwone Smith - Jose Luis Castillo 1 1.207 Pinnacle ✅ 100-90, 99-91, 98-92
Starowaty Jose Luis Castillo z rekordem 64-11-1 nie ma czego szukać z Amerykaninem Smithem, pewna jedyneczka.
Juan Manuel Lopez - Aldimar Silva Santos 1 1.022 Pinnacle
gala w Portoryko, do dodania, nie ma co pisać, bo gospodarz spokojnie tu wygra spokojnie z jakimś Brazylijczykiem, które ma wygrane z zawodnikami z ujemnymi rekordami.

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Witam wszystkich. Moja walka z Zimnochem nie dojdzie w tym terminie do skutku, ponieważ mój sztab szkoleniowy się na to nie zgadza bo ciężkiej walce z Mollo ale walka na 100% się odbędzie w innym terminie bo jak dla mnie to ja mogę nawet z nim dziś wyjść do ringu, ale niestety nie wszystko zależy ode mnie
PS na walkę z Krzyskiem bedę za to przygotowany na 110% i wtedy każdy z Nas bedzie miał równe szanse...pozdrawiam
http://www.facebook.com/pages/Artur-Szpilka/274911289215982
Oficialna strona Artura Szpilki

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Szkoda że walka sie nie odbędzie w pierwotnym terminie bo na tej walce szykował się niezly zarobek. Na Szpilke z doświadczonym Mollo było 1.07 , a z Zimnochem ponad 1.4? Jak dla mnie nieporozumienie. Mollo na pewno jest lepszym bokserem niż Zimnoch który w heavyweight nie stoczył żadnego znaczącego pojedynku , dopiero promuje się na bojkach w TV. Zobaczymy czy wogole walka dojdzie do skutku , słyszałem cos o terminie 20 kwietnia w Rzeszowie.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Tak, na gali w Rzeszowie Szpilka ma być ,gwiazdą wieczoru, także całkiem możliwe że będą chcieli ustawić walkę w tym terminie.Pytanie tylko czy nie pojawią się inne problemy ze strony Zimnocha, i zawoła sobie niewiadomo ile za występ na tej gali.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Cory Spinks ma na swoim koncie 7 porażek na zawodowym ringu, ze średniakami, żadnej znaczącej wygranej z kimś dobrym
Sorry, że dopiero teraz, ale właśnie to czytam i zastanawiam się jak można pisać takie głupoty. Zab Judah, Jermain Taylor, Verno Phillips czy nawet Cornelius Bundrage to średniacy?! To tylko z tych, którzy wygrali ze Spinksem. Bo poza tym to był niekwestionowanym nr 1 w półśredniej i mistrzem w jr średniej. Pokonał m.in Ricardo Mayorge w primie, Judaha w pierwszej walce czy Romana Karmazina. Fakt w walce z Moliną, nawet nie z racji wieku, ale wyboksowania nie miał szans co nie znaczy, że należy zapominać o tym co osiągnął.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom