>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arsenal Londyn - PSV Eindhoven

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Zapraszamy wszystkich do analizowania i typowania tego spotkania. Jeśli chcesz się podzielić swoja analiza lub masz jakieś przecieki ???? pozwól nam razem z Tobą ograć buki :!: ;-)

[center:8b1d0bf3ad]
[/center:8b1d0bf3ad]

[center:8b1d0bf3ad]Kursy:1-1,45 x-3,85 2-7,50 1x-1,06 12-1,23 x2-2,57 @ bah [/center:8b1d0bf3ad]

Proszę wszystkich o pisanie konkretnych rzeczy! posty nie na temat lub pisane &quot;bez głowy&quot; będą usuwane!

Życzę trafnych typków :spokodfhgfh:

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Spotkanie: ⚽ Arsenal Londyn - PSV Eindhoven
Typ: over 2,5
Kurs: 2,15
Bukmacher: Betgun

Analiza:
Po nieudanym pierwszym spotkaniu w Eindhoven piłkarze Arsenalu muszą rozegrać dobry mecz na jak dotąd niezdobytej ziemi, którą jest murawa Emirates Stadium. Pomimo skromnej zaliczki drużyny PSV to Arsenal jest faworytem do awansu i oczywiście wygrania tego spotkania. Obie drużyny rozgrywały już między sobą mecze LM, najświeższe wyniki są z sezonu 2004/2005, kiedy to Arsenal po zwycięstwie na własnym stadionie 1:0 oraz remisie na wyjeździe 1;1 awansował do kolejnej rundy, zajmując ostatecznie drugie miejsce w grupie. Jendak przed środowym spotkanie spotkają się zupełnie inne zespoły i mimo że taktyka Arsenalu jest do przewidzenia do Ronald Koeman wprowadził kilka zmian w swoim zespole. Lecz nie ulega wątpliwości że PSV zagra defensywny futbol nastawiony na kontry.
Czytając wypowiedzi zawodników arsenalu doszedłem do wniosku że są bardzo zdeterminowani, i niemal każdy chciałby zagrać w tym spotkaniu. Szczególnie kapitan Kanonierów Thierry Henry nalega aby został zapisany do protokołu meczowego. Jego kontuzja stopy nie wyklucza go zupełnie lecz również nie zapewnia mu 100% gry w tym meczu. Jak powiedział Arsene jego szanse są 50:50. Niewątpliwie taki zawodnik mógłby się przydać w ataku, bo jak pomyśle że ma tam biegać Adebayor, to w ciemnych barwach widze przyszłość Gunner&#39;ów.
Jednak sytuacja kadrowa PSV wcale nie jest lepsza, brak Jana Kromkampa i Manuela de Costy, stanowi pewne braki w zespole. Lecz to wcale nie oni będą największym osłabienie m drużyny. Patrick Kluivert oraz Michael Reiziger, którzy są kontuzjowani.
Arsenal ma szanse na awans, lecz muszą strzelić co najmniej dwie bramki, nie tracąc przy tym żadnej, co nie będzie łatwo. Bardzo dużo zależeć będzie od tego jak potoczy się to spotkanie. Przy szybkim prowadzeniu Arsenalu, to PSV powinno odpuścić blokowanie bramki i wówczas nadarzy się sytuacja do kolejnych sytuacji bramkowych. Mój typ under.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Moim zdaniem napewno PSV nie wygra tego meczu,o ile sie nie mylę Arsenal nie przegrał jeszcze żadnego meczu na Emirates Stadium.Arsenal myśle że pokonna PSV 2-0.PSV nie jest słabym zespołem ale Arsenal to jednak Arsenal,bedą chcieli zmazać plamę z Eindhoven i wygrają poniważ kibice Kanonierów nie wyobrażają sobie LM bez Arsenalu
Mój typ:2-0 dla Arsenalu

pzdr :spokodfhgfh:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie mam pomysłu na ten mecz... Arsenal się męczył w lidze ale widać bylo że oszczędzają się. Anglicy mają na tyle wartościowych graczy że ten mecz wygrają. Ja postawie osobiscie typ, że PSV nie strzeli bramki oraz na pewno X do przerwy :p

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Arsenal co jest bardzo ważne na Emirated Stadium nie przegrał jeszcze w tym sezonie spoktania, ostatni mecz Kanonierów grali w iście rezerwowym składzie Wenger Oszczędzał wszystkich najlepszych zawodników a mimo to wygrali z znakomitym beniaminkiem Reading 2-1. W pierwszym meczu w Holandii PSV wygrało 1-0 ale była to bramka strzelona z bardzo dużej odległości a nie z jakiejś dobrej akcji. Do składu Arsenalu wraca gwiazda Thierry Henry ale za to nie zagrają Emmanuel Eboue, Philippe Senderos, Tomas Rosicky oraz Mathieu Flamini. W PSV zabraknie dwóch obrońców Manuela Da Costy i Jana Kromkampa i nie pewny jest występ Ibrahima Afellay&#39;a. Moim zdaniem Arsenal grając u siebie wygra to spotkanie 2-0 a co za tym idzie awansuje do następnej fazy LM.
Mój Typ: Arsenal Awans ⛔
Kurs: 1, 67
Buk: http://www.iprofesjonal.pl

klose_11 0

klose_11

Użytkownik
Liczę na awans Arsenalu, Henry - Adebayor powinni strzelić kilka bramek. Na Emirates Stadium Arsenal gra swój ukochany futbol i sądze że jeśli nie wygra w 90&#39; gry to doprowadzi do dogrywki. W Holandii PSV wygrało 1-0 a to przecież Arsenal powinien wysoko wygrać, ale zawiodła skuteczność. Dziś liczę na 2-0 i awans Kanonierów choć 1-0 i awans po dogrywce też mnie zadowoli.
:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom