>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arsenal (1 - 0) Villarreal 19.04.2006

Status
Zamknięty.
impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Arsenal - Villarreal 1.55 3.55 6.00

ARSENAL (nie zagraja) : Ashley Cole, Gael Clichy, Soll Campbell, Jose Antonio Reyes

VILLARREAL (nie zagraja) : Sebastian Viera (bramkarz), Gonzalo Rodriguez, Juan Manuel Pena - obrońcy.

Wszystko wskazuje, że Arsenal powinien wygrac. Ja postawie przekorniena remis 1:1.

kropek 0

kropek

Użytkownik
ja dalem 1 i do przerwy tez 1
wydaje mi sie ze villareal bedzie trudniejszym przeciwnikiem od juve ktory nic nie gral ale mysle ze dadza rade ????

chluba-narodu 0

chluba-narodu

Użytkownik
czysta jedyneczka i jak widze ze brankarz nei gra to eni wiem czy eni dac z handi bo ten rezerwowy to gra jak moj kumpel na osiedlu.. chyba ze mu dadza jakies dopalacze ;p

3:0 ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
[center:4787023a13]
VS
[/center:4787023a13]

Analiza: Arsenal Londyn jest ostatnio w bardzo dobrej formie jeśli chodzi o mecze u siebie, na wyjazdach jest średnio. Ostatni bilans 6 spotkan:
4-1-1 i 3 u siebie: 3-0-0. Villareal ostatnio gra słabo, bilans ostatnich 6 sptokań wygąda tak: 1-3-2 i na wyjeździe: 1-1-1. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest Arsenal, który gra naprawde dobrze z Thierry Henry na czele.

Mój typ: 1

spinache 96

spinache

Forum VIP
A ja wogle nie ruszam tego meczu.Nie wiem czemu ale jakos mi to nie pasuje.W ostatnim meczu w lidze hiszpanskiej z Barcelona, Villareal zagrali bez Forlana i Riquelme a przegrali tylko 0:1.Dzis moze byc zupelnie inaczej.Slyszalem tez gdzies ze Fabregas moze nie zagrac w tym meczu.

Oczywiscie Arsenal jest murowanym faworytem ale ile to juz bylo meczy ze faworyci zawodzili.Mam nadzieje jednak ze Arsenal wygra bo nie wyobrazam sobie finalu Barcelona - Villareal.Z dwojga zlego wole zeby Barca zagrala z Arsenalem.

Jezeli mialbym obstawiac to mysle ze dzis bedzie malo bramek.

L 45

laha

Forum VIP
Ludzie :!: Od dzis zobacze takie komentarze jak

a równiez czystą jedynkę

dla mnie tez czysta jedynka. mysle ze bedzie 2:0

ja stawiam czystą 1 ponieważ myśle że poradzą sobie z villareal
ja dalem 1 i do przerwy tez 1
wydaje mi sie ze villareal bedzie trudniejszym przeciwnikiem od juve ktory nic nie gral ale mysle ze dadza rade Smile
To usune a autoraom dam ostrzeżenia.Jak macie tak pisać to niepiszcie wcale.Analiza powinna wyglądać tak jak tu nasi moderatorzy napisali

Analiza: Arsenal Londyn jest ostatnio w bardzo dobrej formie jeśli chodzi o mecze u siebie, na wyjazdach jest średnio. Ostatni bilans 6 spotkan:
4-1-1 i 3 u siebie: 3-0-0. Villareal ostatnio gra słabo, bilans ostatnich 6 sptokań wygąda tak: 1-3-2 i na wyjeździe: 1-1-1. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest Arsenal, który gra naprawde dobrze z Thierry Henry na czele.

Mój typ: 1
A ja wogle nie ruszam tego meczu.Nie wiem czemu ale jakos mi to nie pasuje.W ostatnim meczu w lidze hiszpanskiej z Barcelona, Villareal zagrali bez Forlana i Riquelme a przegrali tylko 0:1.Dzis moze byc zupelnie inaczej.Slyszalem tez gdzies ze Fabregas moze nie zagrac w tym meczu.

Oczywiscie Arsenal jest murowanym faworytem ale ile to juz bylo meczy ze faworyci zawodzili.Mam nadzieje jednak ze Arsenal wygra bo nie wyobrazam sobie finalu Barcelona - Villareal.Z dwojga zlego wole zeby Barca zagrala z Arsenalem.

Jezeli mialbym obstawiac to mysle ze dzis bedzie malo bramek.

Zobacze taką analize to ostrzeżenie.Zobacze drugą ban ???? Więc radze się przyłozyc

kropek 0

kropek

Użytkownik
Slyszalem tez gdzies ze Fabregas moze nie zagrac w tym meczu.
bedzie gral, na stronie Arsenalu jest taka informacja ????
moim zdaniem do atutow Arsenalu mozna zaliczyc :
to ze nie maja 4 miejsca w lidze pewnego chodz jesli wygraja w weekend w totenhamem beda blisko osiagniecia tego celu
graja u siebie, maja male boisko co sprzyja ich stylowi gry - szybko i po ziemi
w tej edycji ligi mistrzow wyeliminowali 2 potegi real i juve co dodaje im skrzydel
w tej edycji ligi mistrzow stracili tylko 2 bramki i to w fazie grupowej,w fazie pucharowej nie stracili zadnej bramki

L 45

laha

Forum VIP
No i oszywisice jeśli wrazie przegranej i odpadniecia z LM niegraja w następnmym roku w LM a jeśli wygrają to zagrają zamaist Tottenhamu ????

szary 0

szary

Użytkownik
Z Barcą w finale nie wygrają ale z Villareal na pewno. Jakoś nie moge sobie wyobrazić finału Barca - Villareal, a Barca jest raczej pewniakiem do zagrania w Paryżu. Arsenal jak ma awansowac to musi u siebie wygrać bo w Hiszpanii będzie o to ciężko. Typuje 2-1 lub 3-1

spinache 96

spinache

Forum VIP
No i rzeczywiscie.Przy odrobinie szczescia Villareal mogl zremisowac to spotkanie.Oczywiscie Arsenal w calym meczu byl lepszą druzyna.Jednak widac po grze Villareal widac ze maja bardzo poukladana linie obrony.Nawet gdy nie gra 2 podstawowych obroncow i bramkarz traca tylko jedna bramke.Druga sprawa to spalone, ktorych nie bylo w bardzo wielu przypadkach.
Coz pozostaje jeszcze jeden mecz.Arsenalowi bedzie bardzo ciezko na wyjezdzie jednak mam nadzieje ze Henry i społka dadza sobie rade.

kropek 0

kropek

Użytkownik
moim zdaniem to villareal mial due szzcescie ze tylko 1-0 i arsenalowi zabraklo go troche a moglo byc 2 a nawet 3 Arsenal tez nie ma zawodnikow w obronie nawt 3 bo nie gra cambell cole i lauren

L 45

laha

Forum VIP
A ja wole aby to Villareal wygrał 2-0 i przeszedł ???? Powód ? bo jak przejdzie Barcelona bedzie miała większą szanse na wygraną ???? Obrona Villarealu jest może i dobra ale jeśli uda sie pokonać jednego zawodnika to reszta jak małe dzieci leci do tego zawodnika.I wtedy się podaje ???? Tak samo włąsnie zrobił Henry podając do Hleba ???? I to samo bedzie mógł zrobić Ronaldinho podajac do Giuly&#39;ego , Deco bądz sprzedanego do Arabi ???? Eto&#39;o

chluba-narodu 0

chluba-narodu

Użytkownik
Sedzia główny jak i liniowi to dla mnei pomyłka i nie wiem czy nadawaliby się do 3 ligi polskiej .. przeczepili sobie słuchawki i mysla ze mogą wypaczyć wynik.. pff arsenal pojedzie do hiszpanii i tak z normalnymi juz sedziamy wygra 4:0 ;p

Istotną rolę odegrałą wiewiórka która opóżniła spotkanie o całe 17 sekund.. przez ten czas mogło pasc nawet 6 bramek ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom