>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arkusz wspomagający analize

R 0

raulito86

Użytkownik
Witam wszystkich. Ostatnio zajęłem się troszkę statystykami i analizami. Odpuściłem sobie samą grę. Stworzyłem pewien arkusz w excelu. Przeanalizowałem w nim szczegółowo ligę norweską w piłce nożnej ( wybór przypadkowy).

Wydaje mi sie, że forma statystyk podana w takiej formie a zwłaszcza przy wsparciu nieograniczonych możliości excela może bardzo pomóc w osiaganiu sukcesów-zwłaszcza gdy ktoś gra systemami.

Osoby chętne do obejrzenia arkusza proszę o przesyłanie maili albo pisanie na gg 2576850.

Arkusz to narazie prototyp. Bardzo proszę o uwagi i sugestie. Oczywiście ciągle nad nim pracuję.

Uważam, że dla osób, które choć trochę znają excela(sortowanie,filtrowanie,sumowanie) będzie to strzał w 10.
Oczywiście służę pomocą. ZAPRASZAM DO TESTOWANIA.

R 0

raulito86

Użytkownik
dzięki za zainteresowanie, arkusz już wysłałem ???? Proszę o opinie, komentarze, sugestie i oczywiście pytajcie jak coś ????

R 0

raulito86

Użytkownik
oczywiście nie będzie problemu z dodaniem statystyk dotyczących ilości goli w meczu over/under 0,5 1,5 2,5 czy 3,5.. no i dodanie kolumny z informacjami przydatnymi dla osób grających handicapem. to kwestia kilkunastu minut

M 1

momodzik

Użytkownik
Uważam, że dla osób, które choć trochę znają excela(sortowanie,filtrowanie,sumowanie) będzie to strzał w 10.
A wiesz co ja uważam?
Uważam, że trzeba mieć tupet, żeby stworzyć program w &quot;excelu&quot; i próbować go opchnąć na największym forum bukmacherskim.
Powodzenia życzę.

R 0

raulito86

Użytkownik
A wiesz co ja uważam?
Uważam, że trzeba mieć tupet, żeby stworzyć program w &quot;excelu&quot; i próbować go opchnąć na największym forum bukmacherskim.
Powodzenia życzę.
a kto tu mówi o jakimś opychaniu arkusza? To jest poprostu program, który może pomóc niektórym typerom. Może lepiej zajmnij się czymś sensownym, a nie zaśmiecaniem forum swoimi złotymi myślami.

M 1

momodzik

Użytkownik
a kto tu mówi o jakimś opychaniu arkusza? To jest poprostu program, który może pomóc niektórym typerom. Może lepiej zajmnij się czymś sensownym, a nie zaśmiecaniem forum swoimi złotymi myślami.
Dobra, zamknę się pod warunkiem, że dasz testy tego superprogramu.
Następny proszę.

Do góry Bottom