>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arka Gdynia - Górnik Zabrze 29.10.2005

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Tak jak DomeL napisał Arka łapie wiatr w żagle. Po wyjazdowym zwycięstwie nad Odrą piłkarze zapewne uwierzyli w to, że oprócz przegrywania i remisowania są w stanie mecze ligowe wygrywać. Z drugiej strony mamy Górnika, który ostatnio w jest w beznadziejnej formie i zdaje się zmierzać wprost do II ligi. Mam jednak nadzieję, że Górnik szybko się obudzi i zacznie zdobywać punkty bo tak naprawdę szkoda by było, ażeby tak utytułowany klub znalazł się w II lidze. Ja w tym meczu proponuję typ dosyć ryzykowny, ale istnieje szansa, że wejdzie, a mianowicie X2. Wierzę w to, że Górnik zacznie grać tak jak w początkach sezonu i wywalczy w Gdyni przynajmniej punkt.

Arka Gdynia - Górnik Zabrze -&gt; X2 (1.85) :| 3:0 :|

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Arka w ostatnim meczu przełamała złą pasję. Po 23 lata kibice z Gdyni mogli cieszyć się z pierwszoligowego zwycięstwa. Lecz kibice czekają na pierwsze zwycięstwo na własnym boisku. Gdynianie mają bilans meczów u Siebie następujący: 0-3-2. W ostatnim meczu Arka pokonała na wyjeździe Odrę, a mecz wcześniej u siebie pechowo zremisowała z Amicą, tracąc bramkę na 1-1 w 90 minucie.... A Górnik po dobrym początku sezonu, zaczął przegrywać mecz za meczem. Ostatnio przegrał 0-3 z Radomiakiem w PP. W ostatnich 5 meczach ligowych Górnik tracił co najmniej 3 bramki :!: Bilans Zabrzan na wyjazdach 0-2-3
Ale nie postawie tego meczu, ponieważ Górnik ma kryzys (5 porażek pod rząd w lidze), a gra Arki mnie nie przekonuje. Byłem w Wodzisławiu na meczu i mogę stwierdzić, że i Odra grała słabo a Arka również.
Mój typ: 1X, ponieważ i Arka może wygrać, ale nie musi. Remis również prawdopodobny...

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Arka zaczyna grac jak druzyna I ligowa natomias górnik po meczu pucharowymjaki widzilem w srode:/ nie wróze im sukcecu w tej konfrontacji Arka zawsze była druzyna z charakterem

Dla mnie drugi super kursik powyzej 2 zł na ktory warto stawiac...

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Arka na pewno podbudowana po ostatnim zwycięztwie nad Odrą, natomiast Górnik wyraźny
spadek formy (porażka z Radomiakiem aż 3:0, a w lidze 3 przegrane mecz z rzędu). Myśle
że u siebie Arka może spokojnie wygrać grając dobry mecz tak jak to miało miejsce z
Odrą.
Mój Typ: 1
Arka wygrał, typ poprawny ????

dantei 0

dantei

Użytkownik
Jak dla mnie Arka- Górnik 1-0

Zabrzanie zdecydowanie spuśili ostatnio z tonu, widać, nie są w najlepszej dyspozycji. A Arka- tak jak mówicie- po swoim pierwszym zwycięstwie może w końcu uwierzy w swoje siły i zacznie odnosic również sukcesy. Dodatkowo kurs- ponad 2.0 zdecydowanie powinien zachęcić do obstawienia tego spotkania jako 1.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Arka-Górnik Zabrze 3:0

W tym meczu niespodzianki nie było. Po raz kolejny Zabrzanie tracą co najmniej 3 bramki, po raz kolejny przegrywają. Z takimi wynikami, Górnik spadnie z ligi. A Arka po raz pierwszy wygrała na własnym boisku. Być może nastały lepsze czasy dla Gdynian?
Mecz trafiony...

Do góry Bottom