>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Archiwalne tabele

savantdream 0

savantdream

Użytkownik
Czy istnieje sposób odtworzenia sytuacji w danej tabeli w danym okresie ? Chodzi mi o możliwość zobaczenia np tabeli Premiership po 18 kolejce sezonu 09/10, albo po 5 kolejce tego sezonu.
Są jakieś strony na których znajdę coś takiego ? Albo może jakiś program, który mi to umożliwi ?

savantdream 0

savantdream

Użytkownik
Dzięki za świetny link, na pewno się przyda też i do innych rzeczy.
Jednak jest to tylko po części to, o co mi chodziło. Można tu co prawda zobaczyć końcową tabelę i wyniki wszystkich kolejek, ale brakuje mi oddzielnych tabel po danej kolejce. Chciałbym zobaczyć jaka była sytuacja w tabeli np 3 kolejki przed końcem sezonu itp. Tutaj tego nie ma, chyba że nie wiem gdzie szukać...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
własnie widze ze nie ma, a na pewno kiedys taka opcja była ????
jak będe na swoim komputerze to Ci wyśle inną , powinienem miec zapisana w zakładkach

bludek 367

bludek

Użytkownik
Niestety link nie działa, więc zrobimy to na około:

wchodzisz na interwetten &gt; zakłady sportowe &gt; po lewej na dole masz &quot;Narzędzia zakładowe&quot; i tam są &quot;statystyki&quot; prowadzone przez betradar.

wchodzisz na bwin &gt; sport &gt; po lewej na dole masz &quot;Usługi dot. zakładów&quot; i &quot;statystyka&quot;

klientem betradar są też unibet (zakłady sportowe &gt; na górze strony na zielonym pasku są &quot;statystyki&quot;) i sportingbet ( http://sportingbet.enetpulse.com/?g=all&amp;amp;lang=pl&amp;amp;live=true )

Da się zmieniać sezony, rundy, dzielić tabele na do przerwy / po przerwie, dom / wyjazd itd. Nie tylko piłka nożna.

Do góry Bottom