>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Anulowany zakład.

mati9255 1

mati9255

Użytkownik
Witam!
Wczoraj przytrafiła mi się taka o to historia ????
Śledziłem na live mecz pomiędzy Liverpool - Sparta i po strzelonej bramce na 1:0 spojrzałem na kursy 1x2 na ten mecz.
I ku mojemu zdziwieniu kurs na win Liverpoolu był 4.75 :razz: To bez większego namysłu go zagrałem (kto by tak nie zrobił ???? )
Zakład pomyślnie przeszedł 10s weryfikację i został zatwierdzony.
Za jakiś czas został on rozliczony i wygrany pieniądze trafiły na moje konto.

Dzisiaj jednak zakład został anulowany. Wiadomo że kurs na ten typ był błędem bukmacher ale czy mieli oni prawo mi go anulować jeśli przeszedł wcześniej wszelkie weryfikacje?
Pytam na forum bo nie wiem czy jest sens się wykłucać :?

Za pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Hehehe,jasne,że mieli do tego prawo:jezora:
Jeżeli się dobrze orientuje,to mogą Ci zamknąć konto bez podania przyczyny,więc anulowanie zakładu który opierał się na źle dobranych kursach nie jest niczym niezwykłym i nie masz się nawet o co kłócić:]

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Szczerze to nie wiem spytaj supportu tobetu, a nie zakładaj temat na forum :p. Bo założę się, że support lepiej wie niż użytkownicy na forum bukmacherskim com. :p
Kiedyś też miałem fajną przygodę na live w tobecie.
W meczu siatkówki już grali 2 seta, a był zakład jeszcze na zwycięzcę 1 seta ???? i jakoś rozliczyli mi go pomyślnie, chociaż kurs był tylko 1,12 coś takiego.

D 0

dziubasek00

Użytkownik
A za jaką kwotę zagrałeś? Ja miałem kiedyś taką samą sytuację i mi nie anulowali, ale zagrałem za jakieś 5zł po kursie podobnym jak ty.

Do góry Bottom