0 massacra Użytkownik Luty 6, 2010 #1 Tak się zastanawiam, co się dzieje gdy po 1 połowie mecz zostaje odwołany? Jest on zaliczany do kuponu czy nie ? Np. Aris - Panthrakikos Aris (1.25) Postawiłem na Aris, do przerwy 0-1 i adnotacja "ANULOWANO". Kupon już do wyrzucenia czy czekać ;o ?
Tak się zastanawiam, co się dzieje gdy po 1 połowie mecz zostaje odwołany? Jest on zaliczany do kuponu czy nie ? Np. Aris - Panthrakikos Aris (1.25) Postawiłem na Aris, do przerwy 0-1 i adnotacja "ANULOWANO". Kupon już do wyrzucenia czy czekać ;o ?
13,8K ramzesa Forum VIP Luty 6, 2010 #2 Sam nie wiem, ale radzę Ci potrzymać kupon bo być może będzie zwrot.
J 0 jawo Użytkownik Luty 7, 2010 #3 Witam, wie już ktoś jak z tym meczem(Aris - Panthrakikos) - Pani w STS powiedziała że być może będzie zwrot, ale nie mogę być pewny, może ma już ktoś potwierdzone info o tym meczu, pozdrawiam.
Witam, wie już ktoś jak z tym meczem(Aris - Panthrakikos) - Pani w STS powiedziała że być może będzie zwrot, ale nie mogę być pewny, może ma już ktoś potwierdzone info o tym meczu, pozdrawiam.
82 legrand Użytkownik Marzec 1, 2010 #4 Jeżeli grałeś w STSie to na 100% będzie wynik z boiska.Zawsze tak jest.Czyli w tym przypadku na Twoją niekorzyść.
Jeżeli grałeś w STSie to na 100% będzie wynik z boiska.Zawsze tak jest.Czyli w tym przypadku na Twoją niekorzyść.