>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Anulowany mecz

U 0

Usunięty użytkownik 69974

Gość
Mam pytanko :Jak w Expekcie rozliczany jest mecz, który został przerwany przed jego zakończeniem i następnie został anulowany?

U 0

Gość
Hmm to w takim razie źle rozliczyli mi kupon. Bo dzisiejszy mecz Olympiakosu w Pucharu Grecji został przerwany w 87 minucie przy stanie 1:1, na livesport.pl widnieje jako anulowany, a moj zaklad zostal rozliczony jako przegrany..

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Hmm to w takim razie źle rozliczyli mi kupon. Bo dzisiejszy mecz Olympiakosu w Pucharu Grecji został przerwany w 87 minucie przy stanie 1:1, na livesport.pl widnieje jako anulowany, a moj zaklad zostal rozliczony jako przegrany..
Napisz do Supportu może wynik został uznany taki jaki się utrzymał. Na spokojnie napisz pewnie wszystko Ci wyjaśnią.
Pozdrawiam. Napisz koniecznie co odpisali.

U 0

Gość
Niestety okazało się, że wg ich regulaminu aby zakład mógł być zaliczony jako zakończony wystarczy rozegranie 80 minut meczu.. Troszke to dla mnie dziwne, no ale cóż..trudno

Do góry Bottom