>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Anulowanie zakładu

robbn 23

robbn

Użytkownik
Dzisiaj zagrałem under bramkowy w zakładach live w meczu ligi filipińskiej.
Zakład to poniżej 5,5 bramki, mecz skończył się wynikiem 1:4 więc zakład poprawny (został zawarty w okolicach 67 minuty meczu).
Po powrocie do domu widzę, że zakład anulowany i zwrot dokonany. Wysyłam maila do Bwin z pytaniem o co chodzi, bo wychodząc z domu była 89 minuta meczu i wszystko było ok. Odpowiedź:
Dziękujemy za e-mail i serdecznie przepraszamy za tak późną odpowiedź na Pana pytanie.
Uprzejmie informujemy, że Pana zakład (Philippine Army - Loyola, Ile padnie goli?, Mniej niż 5,5) został unieważniony, ponieważ z powodu opóźnień w transmisji i przetwarzaniu danych został on zawarty po terminie przyjmowania zakładów. Tego rodzaju opóźnienia mogą doprowadzić do zawierania spóźnionych zakładów i niestety w niektórych przypadkach nie można tego problemu całkowicie wyeliminować.
Zakład został cofnięty, a stawka w wysokości xxx PLN została ponownie zapisana na Pana koncie na bwin. Prosimy o zapoznanie się ze szczegółami transakcji w zakładce &quot;Moje konto/Operacje na koncie&quot;.
Już któryś raz zdarza mi się ta sytuacja u bukmachera Bwin, nie polecam. Sam w niedługim czasie pozbędę się tam konta.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
dzisiaj zagrałeś, dzisiaj napisałeś mail i DZISIAJ dostałeś odpowiedź?!
NIE WIERZĘ. :O

robbn 23

robbn

Użytkownik
dzisiaj zagrałeś, dzisiaj napisałeś mail i DZISIAJ dostałeś odpowiedź?!

NIE WIERZĘ. :O
To akurat wyjątek od reguły, bo przy okazji w tym samym mailu dostałem odpowiedź na wiadomość, którą wysłałem 3 tygodnie temu (albo miesiąc) ;) ;)

Do góry Bottom