>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Anulowanie zakładu

J 2

jankoloz

Użytkownik
Witam!
Jestem nowy na forum jako piszący, ale nie jako czytający. Piszę ponieważ ostatnio spotkała mnie przykra niespodzianka ze strony Bwin. Chodzi o anulowanie 2 zakładów (oczywiście wygranych) postawionych live.
Zakłady w załączeniu.
Postawione w 11 minucie meczu przy stanie 0-0, na ilość bramek.
1. Na -1,5 bramki kurs 2,95
2. na -2,5 bramki kurs 1,65
Mecz zakończył się wynikiem 0-0 i wszystko skończyło się zgodnie z regulaminem.
Zakłady początkowo rozliczone jako wygrane, po 10 godzinach zostały anulowane.
Czy to jest normalne?

J 2

jankoloz

Użytkownik
Napisałem do nich o co chodzi i dostałem odpowiedz, że zakłady musiały zostać anulowane ze względu na błąd przy wprowadzaniu kursów oraz powołali się na punkty regulaminu. Napisałem do nich ponownie, że to zakłady live gdzie kursy zminiają się dynamicznie i że w tym przypadku nie odbiegały one od normalnych wartości.
Kolejna ich odpowiedz to że anulowanie musiało nastąpić ze względu na błąd i że jest to najuczciwsze rozwiązanie wobec wszystkich klientów.goliz23Mniej niż 1,5 oraz Vasco da Gama - Corinthians, Ile padnie goli?, Mniej niż 2,5 musiał zostać niestety anulowany ze względu na błąd przy wprowadzaniu kursów

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Oni mają chyba 2 szablony odpowiedzi w takich sytuacjach. Najpierw piszą, że błąd, a potem że to najuczciwsze. Nawet ecogra tu nie pomaga. ręka rękę myje.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Dodam ze mi dzis anulowano wygrany zaklad po kursie 4,40---moim zdaniem cos kreca.Wyslalem wlasnie reklamacje ciekawe czy dostane ten sam szablon ;P

Do góry Bottom