>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Anulowanie zakładu przez firmę

A 0

alinoe

Użytkownik
Obstawiałem zakład na żywo i poszedłem sobie oglądać mecz : jakież było moje zdziwienie kiedy zadowolony usiadłem przed komputerem, okazało się, że zakład został anulowany napisałem do Firmy i otrzymałem taką odpowiedź:
Witaj .......,
Dziękujemy za kontakt w tej sprawie.
Uprzejmie informujemy, że kupon został anulowany ze względu na
niepoprawny kurs w ofercie zakładów.
Prosimy o wyrozumiałość.
Co mogę zrobić w tej sprawie? czy ktoś już spotkał się z podobnym problemem?

win1988 164

win1988

Użytkownik
Problem stary jak świat. Możliwe, że buk omyłkowo wystawił zły kurs, a Ty chciałeś po prostu to wykorzystać. W regulaminie każdej firmy jest wzmianka o możliwości anulowania zakładu. Raz się uda, a raz nie. Jeżeli sytuacja jest taka jak piszę, a więc nieadekwatny kurs do wydarzeń na boisku, korcie, itp. to niestety, ale nic nie zrobisz. Pozdro.

B 178

becks-59091

Użytkownik
W sytuacji przedstawionej przez Ciebie ciężko cokolwiek zrobić. Sam już miałem taką sytuację kilka razy, gdy bukmacher redukował bądź anulował kurs do kilku godzin po spotkaniu tłumacząc się właśnie wystawionym złym kursem.
Przeprosili i nic więcej. Tak więc nie licz, że coś w tej sytuacji się zmieni.

A 0

alinoe

Użytkownik
anulowanie kuponu cd
Ogólnie to coś chyba kręcą ponieważ do tej pory nie ma na oficjalnej stronie bet-at-home wyników ze spotkania wczorajszego Espanyol - Barcelona. Być może kurs był dziwny bo nie obstawiam tego typu zdarzeń nie znam jaki jest zazwyczaj ilość rzutów rożnych kurs 100 obstawiłem 2 zł ???? oczywiście sprawdziłem sobie w innym miejscu i w rogach było po 4:4 więc 200 zł ????powinna być wygrana. Trochę zmartwiliście mnie tym co piszecie ale cóż postaram się jeszcze popisać z nimi co i jak. Bo z tego by wynikało, że wszystko mogą przekręcić. gdyby ktoś wiedział jaki jest zazwyczaj kurs na takie zdarzenia to będę wdzięczny. Dziękuje za informację

A 0

alinoe

Użytkownik
Cóż Koledzy mieli rację. ???? Jednak po pisaniu do nich kilku e-maili cały czas piszą, że mogą sobie zmieniać co i jak chcą. Chyba będę musiał zrezygnowaćz ich usług wrr. ale przy okazji nie rozumiem bo w dalszym ciągu nie ma oficjalnego wyniku meczu, który odbył się wczoraj wieczorem Espanyol - Barcelona. a którego zakład został mi anulowany oczywiście ten wygrany, ten nie trafiony uznany jako ok. Czy jest jakiś termin kiedy wynik powinien się pojawić? Bo nie wiem na jakiej podstawie teraz mam rozliczone to, że nie trafiłem?

Do góry Bottom