>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Anulowanie zakładów na żużel

B 45

blonoklono

Użytkownik
Witam.
Mecz żużlowy Unibax Toruń - Betard Wrocław miał odbyć się w niedziele o 20:00, a został odwołany i odbył się w środe o 20:00.
Czy zgodnie z zasadą 72 godzin powinien być anulowany? Bo mineło właśnie tyle.
Pozdrawiam.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam.
Mecz żużlowy Unibax Toruń - Betard Wrocław miał odbyć się w niedziele o 20:00, a został odwołany i odbył się w środe o 20:00.
Czy zgodnie z zasadą 72 godzin powinien być anulowany? Bo mineło właśnie tyle.
Pozdrawiam.
Moim zdaniem nie powinno być anulowania.
Tylko w wyjątkowych sytuacjach zakłady będą uznane za nieważne; w szczególności w następujących przypadkach:
Wydarzenie sportowe / zawody przerwano lub przełożono i nie wznowiono najpóźniej do 72 godzin od momentu pierwszego rozpoczęcia.
Bukmacherowi nie opłaca się anulować zakładów... a że nie minęły 72 godziny, nie powinni tego anulować i zakładam, że tego nie zrobili ???? ?

B 45

blonoklono

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź.
Anulowali te zakłady mimo iż mecz miał odbyć się w niedziele o 20:00, a został odwołany i rozpoczął się w środe o 20:00.
Ja im to napisałem bwin mi tak odpisał
&quot;Uprzejmie informujemy, że według naszych danych pierwotna data spotkania Unibax Toruń - Betard WTS Wrocław to 2010-08-22, godzina 19:00. Informacja ta zawarta jest na kuponie z zakładem.
W związku z tym spotkanie odbyło się po upływie 72 godzin.&quot;

Mają złe dane, nie wiem co im napisać. Proszę o pomoc ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jeśli mają taką informację i przede wszystkim, taką godiznę mieli wystawioną w ofercie, ciężko będzie Ci coś zdziałać.
Spróbuj znaleźć jakąś oficjalną stroną (ligi/klubu) i przesłać do bwina.
Nie sądzę, że coś wskórasz ale próbuj ????

B 45

blonoklono

Użytkownik
Napisałem do nich że to mają złą informacje o godzinie rozpoczęcia spotkania co potwierdziłem linkami z oficjalnych storn. Oni tak mi napisali:
&quot;Uprzejmie informujemy, że Pana zakład Unibax Toruń - Betard WTS Wrocław, C. Holder (Toruń) - Over/Under Points 9,5, Więcej niż 9,5 został anulowany, ponieważ wydarzenie objęte zakładem nie odbyło się w ciągu 72 godzin od planowanej daty rozpoczęcia spotkania.
Jeśli wydarzenie objęte zakładem nie rozpocznie się w ciągu 72 godzin po przewidzianym terminie, wszystkie wniesione zakłady na to wydarzenie zostają unieważnione. W przypadku zakładów pojedynczych stawki zostają zwrócone na dobro konta, w przypadku zakładów systemowych i kombinacyjnych zakład zostanie wyceniony po kursie 1,00 &quot;
Oni dalej swoje, nie ragują na argumenty.Co by się im nie napisało to ci dalej swoje.

Do góry Bottom