>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Anulowanie wypłaty?

A 0

a47

Użytkownik
Właśnie zleciłem pierwszą wypłatę przez MB i dopiero teraz wyczytałem, że to będzie mnie kosztowało ok. 7zł (?). Czy można jakoś anulować wypłatę, zwłaszcza że pieniądze z konta mi jeszcze nie zeszły? Wysłałem maila z prośbą o anulowanie do supportu (service.pl@bet-at-home.com). Jest jakaś szansa, że to anulują? A może jakoś inaczej można to zrobić?
Z góry dzięki.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Spokojnie, wypłatę zawsze można anulować. Skoro jeszcze nie doszły na konto, jutro z południa biuro BAH to cofnie.
Choć to troszeczkę dziwne, przy kliknięciu ogólnie na &#39;wypłać&#39; pieniądze najczęściej znikają z konta.

A 0

a47

Użytkownik
Jeszcze parę pytań. Jakbym teraz chciał wysłać te pieniądze z powrotem do buka to też pobiorą taką opłatę? I czy potrzebna do tego jest weryfikacja? Bo żeby zrobić przelew na swoje konto muszę czekać na list z kodem, bo karty nie mam, a dwa razy po 7.8zł (za przelew weryfikujący i ten właściwy) nie będę im płacił... I ile może iść ten list? Oficjalna wersja to 2-5 dni, ale na forum ludzie piszą, że nawet 2 tygodnie.
Edit: Czy ja dobrze rozumiem, że po weryfikacji adresu będę musiał jeszcze zweryfikować konto bankowe?
Edit2: Ok, już wysłałem pieniądze z powrotem do bet-at-home bez żadnych opłat i weryfikacji.

Do góry Bottom