>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

anulowane spotkanie przełożone na następny dzień

G 0

garygary

Użytkownik
Orientuje się ktoś z Was jak jest z zakładami w sts ? Mianowicie chodzi mi o to, ze postawiłem wczoraj kupon na ManU, Benfice, Bayer i....... Juve. Wszystko mi weszło oprócz Juve, których mecz został anulowany i przełożony na dzień dzisiejszy. Ubiegać się można o wygraną czy sprawa przegrana ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zapoznaj się z Regulaminem STSu , ale większość firm ma zapis o 2-3 dniach oczekiwania na ew. rozegranie przełożonego meczu , a dopiero po tym terminie jeśli mecz nie zostanie rozegrany jest albo zwrot przy singlu albo rozliczenie z kursem 1 na kuponach AKO.
W tym przypadku mecz został rozegrany dziś o 14.00 i o ew. wygraniu/przegraniu Twojego kuponu zadecyduje jego boiskowy wynik , czyli wygrana gospodarzy 1-0.

P.s: w takiej sytuacji mogłeś zagrać kontrę do zamykającego kupon typowania w tym meczu - czyli zagrać singlem typ przeciwny do tego z głównego kuponu - z taką stawką aby wejście obojętnie którego kuponu dało Ci wygraną ????

....

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przecież mecz o który chodziło pytającemu , czyli spotkanie Galata-Juve zostało przełożone na następny dzień i rozegrane wczoraj o 14.00 ????

Do góry Bottom