>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ANULOWANA WALKA - EKSPEKT NIE ODDAŁ PIENIĘDZY

R 0

reseller79

Użytkownik
Witam
postawiłem 300 funtów na walkę pudzianowski-thopmson. anulowali wynik walki a ekspekt nie chce oddac mi moich pieniedzy, pomimo tego że nie przegrałem. co moge zrobic w tej sytuacji ? proszę o pomoc.

K 0

kris8102

Użytkownik
Expekt Oszust po raz kolejny
Witam
Proszę Was o pomoc w walce o nieuczciwie zabrane pieniądze. Cała sytuacja wygląda następująco:
Wczoraj pograłem trochę na live w spotkaniu M.Fyrstenberg/M.Matkowski - M.Mirnyi/D.Nestor
Kuponiki które puściłem w obieg przedstawiały się pod katem czasu i wydarzenia następująco:
Kupon nr 1:Created: N 27/11/11 17:00 Zwycięzca Gem 5, Set 1
Kupon nr 2: Created: N 27/11/11 17:07 Zwycięzca Gem 7, Set 1
Kupon nr 3: Created: N 27/11/11 17:14 Zwycięzca Gem 9, Set 1
Kupon nr 4: Created: N 27/11/11 17:22 Zwycięzca Gem 11, Set 1
Kupon nr 5: Created: N 27/11/11 17:42 Zwycięzca Gem 4, Set 1 ????
I tutaj rodzi się wątpliwość: jak można złożyć kupon w tym czasie, dotyczący gema 1? Z tego co pamiętam grałem ten kupon na set nr 2 a tutaj taka podłożona świnia.
Powiedzcie mi co w zaistaniałej sytuacji mogę zrobić, gdyż już nie raz expekt źle rozliczał mi kupony live :)zoltakartka: system rozliczania live mają do bani ),a później wielce przepraszał za sytuację. Dziś również już z nimi pisałem i dostałem odpowiedź:
&quot;Na Panskim koncie gracza zostal blednie rozliczony kupon stworzony stworzony N 27/11/11 17:42 jako wygrany. . Po spostrzezeniu bledu poprawilismy rozliczenie, niestety Pan onznacza to odjecie wygranej za ten kupon od stanu konta gracza. Bardzo przepraszamy za niedogodnosci.&quot;
Pisałem jeszcze raz do supportu ale na chwilę obecną cisza. Więc będę Wam wdzięczny za wskazówki
Pzdr
W dalszym ciągu walczę z expektem, gdyż wg nich nastąpiła pomyłka w opisie tego kuponu. Kupon dotyczy gemu 4 w secie nr 2 i teraz muszę im przedstawić dowód (najlepiej video zapis) że gem ten zostal wygrany przez naszych rodaków. Z rozmowy na liveczacie wynika, że kupony te są rozliczane na bieżąco i osoba, która je rozlicza dokuje oceny wyniku. Więc jeśli ktoś ma jakieś namiary na video z tamtego spotkania będę naprawdę bardzo Wam wdzięczny. Proszę jeszcze raz: Pomóżcie mi.
I już się temat wyjaśnił. Po przedłożeniu niepodważanego dowodu, expekt poprawnie rozliczył kupon ????
Zainteresowanych odsyłam do:
youtube.com/watch?v=rL-zbXRfSyA&amp;feature=related.

Do góry Bottom