Expekt Oszust po raz kolejny
Witam
Proszę Was o pomoc w walce o nieuczciwie zabrane pieniądze. Cała sytuacja wygląda następująco:
Wczoraj pograłem trochę na
live w spotkaniu M.Fyrstenberg/M.Matkowski - M.Mirnyi/D.Nestor
Kuponiki które puściłem w obieg przedstawiały się pod katem czasu i wydarzenia następująco:
Kupon nr 1:Created: N 27/11/11 17:00 Zwycięzca Gem 5, Set 1
Kupon nr 2: Created: N 27/11/11 17:07 Zwycięzca Gem 7, Set 1
Kupon nr 3: Created: N 27/11/11 17:14 Zwycięzca Gem 9, Set 1
Kupon nr 4: Created: N 27/11/11 17:22 Zwycięzca Gem 11, Set 1
Kupon nr 5: Created: N 27/11/11 17:42 Zwycięzca Gem 4, Set 1 ????
I tutaj rodzi się wątpliwość: jak można złożyć kupon w tym czasie, dotyczący gema 1? Z tego co pamiętam grałem ten kupon na set nr 2 a tutaj taka podłożona świnia.
Powiedzcie mi co w zaistaniałej sytuacji mogę zrobić, gdyż już nie raz expekt źle rozliczał mi kupony
live zoltakartka: system rozliczania
live mają do bani ),a później wielce przepraszał za sytuację. Dziś również już z nimi pisałem i dostałem odpowiedź:
"Na Panskim koncie gracza zostal blednie rozliczony kupon stworzony stworzony N 27/11/11 17:42 jako wygrany. . Po spostrzezeniu bledu poprawilismy rozliczenie, niestety Pan onznacza to odjecie wygranej za ten kupon od stanu konta gracza. Bardzo przepraszamy za niedogodnosci."
Pisałem jeszcze raz do supportu ale na chwilę obecną cisza. Więc będę Wam wdzięczny za wskazówki
Pzdr
W dalszym ciągu walczę z expektem, gdyż wg nich nastąpiła pomyłka w opisie tego kuponu. Kupon dotyczy gemu 4 w secie nr 2 i teraz muszę im przedstawić dowód (najlepiej video zapis) że gem ten zostal wygrany przez naszych rodaków. Z rozmowy na liveczacie wynika, że kupony te są rozliczane na bieżąco i osoba, która je rozlicza dokuje oceny wyniku. Więc jeśli ktoś ma jakieś namiary na video z tamtego spotkania będę naprawdę bardzo Wam wdzięczny. Proszę jeszcze raz: Pomóżcie mi.
I już się temat wyjaśnił. Po przedłożeniu niepodważanego dowodu, expekt poprawnie rozliczył kupon ????
Zainteresowanych odsyłam do:
youtube.com/watch?v=rL-zbXRfSyA&feature=related.