>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

antyprogres by Creator

creator 0

creator

Użytkownik
Na wstępie zaznaczam, że system wymaga chociaż minimalnej znajomości którejś z dyscyplin sportowych i nie jest doskonały (ale takowego jeszcze nie wymyślono).

Większość systemów opiera sie na dobrym dopasowaniu stawek aby zminimalizować możliwość bankructwa. Pod tym względem progresja jest chyba najgorsza z możliwych ponieważ z jednej strony chcemy aby skończyła się na jednym z wyższych etapów (większy zysk) a z drugiej w miarę wchodzenia na na kolejne etap boimy się że jej nie ukończymy i zostaniemy na wielkim ⛔
Moim zdaniem to beznadziejny system zwłaszcza stawiając na remisy 1 drużyny. Najczęściej jest tak, że dana drużyny zremisuje raz potem długo nic a następnie kilka razy pod rzad albo w niedalekich odstępach (etapach). Tutaj progresja ma kolejny minus ponieważ nasze zyski są bardzo małe (progresja konczy sie na niskich etapach). I na co komu te nerwy ?
To tyle mojej krytyki progresji ;)

&quot;System&quot; który zaraz przedstawię powstał z myślą, aby każdy kupon (nawet nietrafiony) przynosił jednakowy zysk (choćby nawet niewielki).
Wiadomo, że wszystko zależy od budżetu i ilości etapów które chcemy mieć w &quot;zapasie&quot;.
Stawki zostają dopasowane do oczekiwanych wygranych i AKO &gt; 3.
Jak wspomniałem na wstępie potrzebna jest tutaj znajomość tematu zakładów bukmacherskich.
Kupony grane w systemie muszą zawierać AKO minimum 3.00.
System skuteczny jest tylko wtedy gdy gracz na przestrzeni etapów które sobie ustali jest w stanie wygrać kupon z AKO &gt; 3. Po trafieniu kuponu system zaczynamy od pierwszego etapu tak samo jak podczas progresji z tą różnicą, że niezależnie na którym etapie zakończymy &quot;antyprogres&quot; zysk z każdego kuponu jest stały.
System nie jest trudny do zrozumienia więc najlepiej będzie jeśli po prostu zacznę go realizować.

Budżet przeznaczony na system : 1237,77zł
max ilość etapów: 7
zysk od kuponu: ok. 30zł

creator 0

creator

Użytkownik
etap I

Verdasco, F - Robredo, T (+1,5 sets) - 2 - 1.94
Gasquet, R - Chiudinelli, M (+1,5 sets) - 2 - 1.63

stw: 15.00zł
AKO: 3.16
EW: 47.40zł

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
z tego co widze to plecak jak narazie ale i tak mysle ze system nie jest zly.Na pewno predzej wejdzie kupon z ako 3 niz liczyc na remis co dla mnie jest glupota.

creator 0

creator

Użytkownik
etap I

Verdasco, F - Robredo, T (+1,5 sets) - 2 - 1.94 ⛔
Gasquet, R - Chiudinelli, M (+1,5 sets) - 2 - 1.63 ✅

stw: 15.00zł
AKO: 3.16
EW: 47.40zł
bilans systemu : ⛔ 15.00zł

etap 2

Stepanek, R (+1,5 sets) - Djokovic, Novak - 1 - 2.18
Śląsk Wrocław - Piast Gliwice - under 2,5 - 1.60

stw: 37.50zł
AKO: 3.49
EW: 130.80zł

creator 0

creator

Użytkownik
etap 2

Stepanek, R (+1,5 sets) - Djokovic, Novak - 1 - 2.18 ✅
Śląsk Wrocław - Piast Gliwice - under 2,5 - 1.60 ⛔

stw: 37.50zł
AKO: 3.49
EW: 130.80zł
BS: ⛔ 52.50zł

etap 3

Polonia Warszawa - Cracovia Kraków - under 2,5 - 1.55
Nancy - Saint-Étienne - 1 - 1.95

stw: 71.25zł
AKO: 3.02
EW: 215.35zł

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
a nie sadzisz ze lepiej nie wrzucac w ten system u/o bo to jakby nie bylo wieksza loteria niz 1x2.Wiem ze sa tylko dwie opcje ale u/o to w sumie zawsze loteria...?

creator 0

creator

Użytkownik
Ten system ma opierać się na stawianiu kuponów z AKO &gt; 3. Patrze na zakłady u/o tak samo jak na 1x2. Mocna drużyna moze miec słabszy dzień lub słabsza złapie nagle jakąś niewiarygodną formę i wtedy też jest loteria, a jeśli widze 2 drużyny które mało strzelają tak jak dziś Polonia - Cracovia i grają na ta chwile mniej wiecej na tym samym poziomie to stawiam under. Under w meczu Śląsk - Piast utrzymywał się do &#39;71. Nie weszło - trudno.
Ten system opiera się na tym, że jeśli wygram chociaż 1 kupon w ciągu 7 etapów to zysk z każdego kuponu (niezależnie od wyniku) będzie jednakowy więc nie przejmuje się na tą chwilę przejściem na 4 etap ;)

etap 3

Polonia Warszawa - Cracovia Kraków - under 2,5 - 1.55 ✅
Nancy - Saint-Étienne - 1 - 1.95 ⛔

stw: 71.25zł
AKO: 3.02
EW: 215.35zł
BS: ⛔ 123.75zł

etap 4

Calgary Flames - New York Rangers - under 5,5 - 1.92
San José Sharks - Pittsburgh Penguins - over 5,5 - 1.75

stw: 121.98
AKO: 3.36
EW: 409.85zł

creator 0

creator

Użytkownik
Znowu było bardzo blisko - zabrakło 1 bramki w meczu Sharks - Penguins (5 - 0). Teraz już trzeba być bardziej ostrożnym ponieważ zostały 3 etapy do końca, ale kiedy pomyślę sobie jaka byłaby stawka na remis drużyny za 5 razem zaczynajac od tej samej stawki w 1 etapie to jestem dużo spokojniejszy ????

etap 4

Calgary Flames - New York Rangers - under 5,5 - 1.92 ✅
San José Sharks - Pittsburgh Penguins - over 5,5 - 1.75 ⛔

stw: 121.98
AKO: 3.36
EW: 409.85zł
BS: ⛔ 245.63zł

etap 5

Bari - Livorno - under 3,5 - 1.22
AZ Alkmaar - Feyenoord - under 3,5 - 1.42
FC Twente - Ajax (obie drużyny zdobędą gole) - TAK - 1.50
Blake, James - Santoro, F - 1 - 1.23

stw: 197.82
AKO: 3.20
EW: 632.29zł

M 1

momodzik

Użytkownik
ale kiedy pomyślę sobie jaka byłaby stawka na remis drużyny za 5 razem zaczynajac od tej samej stawki w 1 etapie to jestem dużo spokojniejszy ????
Ja to jak pomyślę, ile wygram trafiając szóstkę w Lotto, to jestem spokojny jak grabarz przed pogrzebem.

creator 0

creator

Użytkownik
Zostały mi 2 etapy i dalej podtrzymuje ze u/o to nie loteria (a na pewno nie w każdym przypadku). Jeśli nie uda mi sie trafić do 7 etapu kuponu z AKO &gt; 3 to widocznie mam za małą wiedze i wyczucie na ten system, ale teraz zastanowie sie 2 razy nad każdym typem zanim zagram.
Do użytkownika momodzik - prosiłbym o umieszczanie sensownych wypowiedzi a jeśli ktoś takimi nie dysponuje to &quot;TeXty sPoD CzePakA&quot; polecam wrzucać do odpowiedniego tematu tu podaje link
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=18623
6 etap będzie miał AKO minimalnie poniżej 3 ale nie widze sensu na siłe dorzucać niskiego kursu.
etap 5
Bari - Livorno - under 3,5 - 1.22 ✅
AZ Alkmaar - Feyenoord - under 3,5 - 1.42 ✅
FC Twente - Ajax (obie drużyny zdobędą gole) - TAK - 1.50 ⛔
Blake, James - Santoro, F - 1 - 1.23 ✅
stw: 197.82
AKO: 3.20
EW: 632.29zł
BS: ⛔ 443.45zł

etap 6
Mathieu, P-H - Troicki, V - 2 - 1.67
Almagro, N - Chiudinelli, M - 2 - 1.74
stw: 311.73
AKO: 2.91
EW: 905.83zł

creator 0

creator

Użytkownik
etap 6

Mathieu, P-H - Troicki, V - 2 - 1.67 ✅
Almagro, N - Chiudinelli, M - 2 - 1.74 ⛔

stw: 311.73
AKO: 2.91
EW: 905.83zł
BS:⛔ 755.18

niestety 6 etap także nietrafiony ale na początku ustaliłem sobie 7 etapów więc z wiarą stawiam 7 kupon w serii

etap 7

Lopez, Feliciano - Clément, A (+1,5 sets) - 2 - 1.52
Chardy, J - Monaco, J (+1,5 sets) - 2 - 1.55
Seppi, A (+1,5 sets) - Verdasco, F - 2 - 1.40

stw: 482.59
AKO: 3.30
EW: 1591.77zł

creator 0

creator

Użytkownik
etap 7

Lopez, Feliciano - Clément, A (+1,5 sets) - 2 - 1.52 ✅
Chardy, J - Monaco, J (+1,5 sets) - 2 - 1.55 ✅
Seppi, A (+1,5 sets) - Verdasco, F - 2 - 1.40 ⛔

stw: 482.59
AKO: 3.30
EW: 1591.77zł
BS: ⛔ 1237,77zł

Niestety nie udało mi się wygrać żadnego z kolejnych 7 kuponów. Nie będę sie tłumaczył czymś takim jak pech. Każdy wie, że w obstawianiu zakładów tzw. szczęście jest elementem niezbędnym. Źle dobierałem mecze i mogę być tylko szcześliwy, że był to system testowany na forum bez żadngo wkładu prawdziwych $.
Pomimo, że nie potrafiłem udowodnić skuteczności systemu, uważam że ma on sens i przy odrobinie szczęścia może przynosić regularne zyski czego Wam i sobie życze :spokodfhgfh:

M 1

momodzik

Użytkownik
może zaczekasz z osądem do jutra bo Troicki wygrał
No to dzisiaj jest &quot;jutro&quot; - ja nikogo nie osądzam, tylko piszę jak jest.
Edit:
Ano jeszcze przeczytałem, że on nie testował tego systemu naprawdę, tylko tak sobie...
Wiecie co?
To jest chamstwo x2x3x5 wobec was, naiwnych graczy.
Gdyby wyszedł na plus, to by sprzedał ten system naiwniakom.
A że nie wyszedł, to założy nowe konto na tym forum i będzie próbował naciągnąć was na kasę.
Dopóty, dopóki parę zakładów mu nie wejdzie.
Wtedy zacznie sprzedawać to jako system.
Ja się dziwię moderatorom tego forum, że dopuszczają te same osoby z &quot;nowymi&quot; systemami.
pzrd
momodzik

creator 0

creator

Użytkownik
No to dzisiaj jest &quot;jutro&quot; - ja nikogo nie osądzam, tylko piszę jak jest.

Edit:
Ano jeszcze przeczytałem, że on nie testował tego systemu naprawdę, tylko tak sobie...

Wiecie co?
To jest chamstwo x2x3x5 wobec was, naiwnych graczy.
Gdyby wyszedł na plus, to by sprzedał ten system naiwniakom.
A że nie wyszedł, to założy nowe konto na tym forum i będzie próbował naciągnąć was na kasę.
Dopóty, dopóki parę zakładów mu nie wejdzie.
Wtedy zacznie sprzedawać to jako system.
Ja się dziwię moderatorom tego forum, że dopuszczają te same osoby z &quot;nowymi&quot; systemami.
pzrd
momodzik
Nie wiem czemu na siłę szukasz zaczepki (zresztą nie tylko w moim temacie) ale ja na pewno nie będę sie z Tobą kłócił ponieważ każda polemika z kimś kto próbuje leczyć swoje kompleksy w sieci jest bezsensowna.
Nie udało mi się udowodnić skuteczności systemu ale przynajmniej próbowałem coś wnieść od siebie na forum. Nie wiem też skąd masz informacje, że zaraz stworzę nowego użytkownika i będę naciągał innych jak ich nazywasz &quot;naiwnych graczy&quot;.
Nie musze tego pisać ale dla Twojej wiadmości - w najbliższym czasie mam zamiar utworzyć swój temat w dziale Kupony i grać już za prawdziwe $ a nie jak byłeś uprzejmy stwierdzić z &quot;całą pewnością&quot; stworzę nowego usera i zaczne nowy &quot;pseudo system&quot;.
Więcej odpowiadał na Twoje posty w tym temacie nie będę bo z takimi ludzmi nie mam zwyczaju się spierać.

M 0

mesjasz

Użytkownik
dobieranie typów jest tu na marnym poziomie. I to sprawiło że udowadnianie okazało się niewypałem. I zdecydowanie lepsze jest AKO 2. Mniej wygrasz i musi być większa skuteczność ale dużo łatwiej trafić,

Momodzik jaki jest twój cel na tym forum? Ze mną np często użytkownicy się nie zgadzają i mają inne zdanie niż ja. Ale Ty masz dużo większy problem bo tu w systemach gdzie szczurujesz jesteś pośmiewiskiem;p

Do góry Bottom