>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AntyMasówki wg noname007x

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
AntyMasówki wg noname007x &amp; ArQuisek
Tytuł mówi sam za siebie. Dodam tylko, że test będzie grany na płaskiej stawce 20 PLN. Kursy tylko &gt;3,0. Będę typował różne dyscypliny sportu.

#1 | NBA
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers
Typ: 1 ✅
Kurs: 5,42 | Pinnacle

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Hmmm, a na jakiej zasadzie stwierdzasz, że na dane wydarzenie poszła masówka? Czy po prostu grasz underdogi? ????
Typy będę dobierał według własnego uznania. Nie gram w ciemno masówek, czy underdogów. Jeśli &quot;śmierdzi&quot; mi typ grany na faworyta przez większość ludzi to go będę grał. Statystyki pokażą, czy będę właściwie dobierał spotkania. Pzdr.

---------------

#3 | ATP
Federer R. - Anderson K.
Typ: 2 ⛔
Kurs: 5,5 | bet365

K 59

kita

Użytkownik
Dlatego spróbuje spytać w inny sposób.., bo w nazwie tematu dumnie grzmi słowo &quot;antymasówka&quot;. Skąd wiesz, że większość ludzi ciśnie na faworyta w tych spotkaniach? Sam sobie tak zakładasz, że skoro zdecydowany faworyt na papierze, to będzie masówka na niego, czy jakaś inna przesłanka?
W NBA nie siedzę, ale jestem skłonny przychylić się do tego, że w 1. Twoim typie była masówka, to w 2. i 3. typie nie widzę takiego zjawiska. Oczywiście, to jest tylko moje zdanie, ale jeśli Ty widzisz jakieś logiczne przesłanki, że na przykład na Stosur poszła masówka, to chciałbym się spytać w jaki sposób to zauważasz i na jakiej podstawie tak stwierdzasz?
Bo jak dla mnie, to na razie po prostu szukasz value. Jasne - czemu nie? Ale skoro to ma być system grania antymasówek, to niech to będzie system antymasówek, a nie miszu value, wysokich kursow i tych nieszczęsnych antymasówek.
Oczywiście - bez napinki, próbuję tylko rozwiać swoje wątpliwości, a być może się dowiedzieć czegoś nowego.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Dlatego spróbuje spytać w inny sposób.., bo w nazwie tematu dumnie grzmi słowo &quot;antymasówka&quot;. Skąd wiesz, że większość ludzi ciśnie na faworyta w tych spotkaniach? Sam sobie tak zakładasz, że skoro zdecydowany faworyt na papierze, to będzie masówka na niego, czy jakaś inna przesłanka?
W NBA nie siedzę, ale jestem skłonny przychylić się do tego, że w 1. Twoim typie była masówka, to w 2. i 3. typie nie widzę takiego zjawiska. Oczywiście, to jest tylko moje zdanie, ale jeśli Ty widzisz jakieś logiczne przesłanki, że na przykład na Stosur poszła masówka, to chciałbym się spytać w jaki sposób to zauważasz i na jakiej podstawie tak stwierdzasz?

Bo jak dla mnie, to na razie po prostu szukasz value. Jasne - czemu nie? Ale skoro to ma być system grania antymasówek, to niech to będzie system antymasówek, a nie miszu value, wysokich kursow i tych nieszczęsnych antymasówek.

Oczywiście - bez napinki, próbuję tylko rozwiać swoje wątpliwości, a być może się dowiedzieć czegoś nowego.
Tytuł tematu to &quot;AntyMasówki wg noname007x&quot;. Masówkę idzie łatwo poznać po spadkach kursów na dane zdarzenie. System nie ma na celu grania w ciemno wszystkich masówke, bo moim zdaniem to nie miałoby sensu. Ja masówki stwierdzam według swojego kryterium.

Tak jak zauważyłeś pierwszy typ to była typowa masówka, jednak nie grałem tego typu tylko z tego względu... Typ 2 i 3 to już nietypowe masówki, ale częste typy, dokładane głównie przez ludzi na podbicie ako. Ja tam widzę przesadzone kursy na underdogów. To oczywiście valuebet, no ale cała bukmacherka opiera się o granie value (także przy typowych masówkach). Jedno drugiego nie wyklucza.

Co najważniejsze w tym systemie... Typy są przemyślane i nie grane w ciemno, bo ludzie grają na faworyta. Sam jestem ciekaw, czy uda mi się znaleźć w tym wszystkim skuteczny sposób na dobre typy. Już od jakiegoś czasu próbuję &quot;ulepszać&quot; ten system. Początkowo grałem tylko typowe masówki i nie przyniosło to oczekiwanych rezultatów. Obecnie zmodyfikowałem dobieranie &quot;AntyMasówek&quot; i rezultaty są lepsze. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Dołączam się do tematu &quot;noname007x&quot; gdyż do tej pory dobieraliśmy razem te typy. Pozdro!
#8 | NBA
Wizards - 76ers
Typ: 2✅
Kurs: 5,10 | MarathonBet

Do góry Bottom