>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Anglia - sezon 2007/2008

Status
Zamknięty.
zigi 57

zigi

Użytkownik
Nie znalazłem tematu na temat Angielskiej ligii hokej, a wydaje mi się że jest to bardzo nteresująca liga. Nie wiem czy mogę taki temat założyc ale zaryzykuje, najwyżej ktoś poprawi albo usunie.:spokodfhgfh:

zigi 57

zigi

Użytkownik
Elite Ice Hockey League

vs

Spotkanie: Nottingham Panthers - Cardiff Devils
Typ: 1
Kurs: 1,70
Bukmacher: BAH

Informacji na temat meczu:

1. Informacje o składach:

Nottingham Panthers: Powrót po kontuzji Robert Stancok (3 gole, 4 asysty, 36 meczy, bardzo ostro grający zawodnik 105 PIM), i co ważne był to jedyny ubek drużyny z Nottingham. Trener będzie miał do dyspozycji wszystkich zawodników.

Cardiff Devils: Nie zagra (jutro ani w nedziele przeciwko Belfast Giants)kapitan Devils Brad Voth (18 goli, 15 asyst, 37 meczy), możliwy jest powrót Phil Hill&#39;a (2 gole, 10 asyst, 30 meczy), który zazwyczaj gra u boku właśnie Voth&#39;a, jeśli powróci to będzie on pierwszym z długiej listy nieobecnych.

2. Ciekawostki:

Drużyna Devils przyjeżdza do Nottingham zaprezentowac nowe logo sponsora i koszulki, więc tak naprawdę nie będą w pełni skoncentrowani na grze, tylko na tym jak się prezentują w nowych t-shirtach.:cool:

3. Pozycja obu drużyn w tabeli:

4. Ostatnie spotkania obu ekip.

02-12-2007 Cardiff - Nottingham 2:3
11-11-2007 Cardiff - Nottingham 6:2
04-11-2007 Nottingham - Cardiff 1:2
30-09-2007 Cardiff - Nottingham 0:3
15-09-2007 Nottingham - Cardiff 3:2

Można powiedziec że drużynie Panthers nigdy nie grało sie łatwo z ekipa Devils, ale potrafią wygrywać. Drużyna Panthers wystąpi w pełnym zestwieniu, czego nie można powiedzieć o ekipie Devils, u których nie zagra kapitan Brad Voth i właśnie to może być kluczem to sukcesu, wiadome jest jaką role w drużnie spełnia kapitan. Drużyna Devils szykuje się głównie na play - off, gdyż właśnie wtedy mają wrócic kluczowi zawodnicy. Zaprezentowanie nowego loga sponsora i koszulek w Nottingham również może przyczynic do tego że nie będą w pełni skoncentrowani i przygotowani do gry. Licze na zwycięstwo Panthers z Nottingham.

Mecz rozpocznie się 12.01.2008 o godzinie 20:00.

zigi 57

zigi

Użytkownik
Elite Ice Hockey League

vs

Spotkanie: Edinburgh Capitals - Nottingham Panthers
Typ: 2
Kurs: 1,60
Bukmacher: BAH

Informacji na temat meczu:

1. Informacje o składach:

Edinburgh Capitals: nie zagra Dino Bauba z powodu bólu mięśni (4 gole, 7 asyst, 17 meczy), powraca Kyle Horne (3 gole, 2 asysty, 38 meczy), możliwy jest powrót Marka Wires&#39;a (4 gole, 7 asyst, 11 meczy).

Nottingham Panthers: Tak jak wspomniałem przy okazji meczu z Cardiff Devils, taki i tu wspomne, powrócił Robert Stancok (3 gole, 4 asysty, 36 meczy, bardzo ostro grający zawodnik 105 PIM), który był jedynym kontuzjowanym w składzie Panthers.

2. Pozycja obu drużyn w tabeli:

3. Ostatnie spotkania obu ekip.

16-12-2007 Nottingham - Edinburgh 3:2
25-11-2007 Edinburgh - Nottingham 4:5
14-10-2007 Edinburgh - Nottingham 2:5
02-10-2007 Nottingham - Edinburgh 6:4

4. Ostatnie spotkania drużyn.

12.01.2008 Nottingham Panthers - Cardiff Devils 5:3
12.01.2008 Basingstoke Bison - Edinburgh Capitals 10:2

Drużyna Nottingham Panthers potrzebuje punktów, aby zająć jak najlepsza pozycje przed zbliżającymi się play-off&#39;ami, dlatego takie mecze jak ten z Edinburgh Capitals (ostatnia pozycja w lidze) muszą wygrywać. Ostatnie 4 spotkania pomiędzy obiema drużynami zakończyły się zwycięstwami Panthers, mimo że nie łatwo przychodziło im zwyciężać to zawsze potrafili wyjść obronną ręką. Po wygraniu meczu z Devils (12.01.2008), zawodnicy zapewne mają dobre nastroje co nie można powiedziec o Capitals, którzy sromotnie przegrali z Bizonami (8 lokata w lidze na 10 drużyn) aż 10:2, a morale drużyny spadły do minimum. Ważnym aspektem, który przekonuje mnie do zagranie tego meczu jest fakt, że następna kolejka nie będzie łatwa, gdyż drużynie Panthers przyjdzie zmerzyć sie z Giants (3 lokata), więc tym badziej będzie im zależało na zwycięstwie z Capitals i utrzymaniu dobrej pozycji przed play-off. Drużyna z Edinburgh&#39;a, z tego co wyczytałem również poważnie traktuje BRITISH KO CUP, a w lidze już chyba nic nie zdziałają.

Mecz rozpocznie się 13.01.2008 o godzinie 19:00.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom