>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Angielska Premiership 04-03-2006

Status
Zamknięty.
L 45

laha

Forum VIP
Cóż na wstępie.Zrobiłem tak dlatgo gdyz według mnie tak więcej osób to zobaczy bo żadko komu się chce wchodzić w każdy tmat osobno a tak wejdzie raz przeczyta i wyjdzie.

FULHAM - ARSENAL

betandwin.com - 3.30; 3.10; 2.10
Sportingbet - 3.05; 3.35; 2.20
Unibet - 3.20; 3.15; 2.25
Bet-at-home.com - 3.35; 3.15; 2.10

Dziś w angli rozpocznie się następna kolejka Prmiership.W tym meczu zagrają druzyny które lepiej czują się u siebie.Lecz ten zaszczyt przypada dziś graczom Fulham.Arsenal po wygraniu na wyjeździe (odziwo) z Realem M. spocza na laurach i przegrał z Blackburn Rovers :? i dlatego własnie mam mieszane uczucia co do tego meczu.Acha Fulham również grało w tym czasie i również przegrało tylko że z Kłusakiami (Bolton) i również 2:1 mimo iż prowadzili.Ostatni mecz miedzy tymi drużynami zakonczył się wynikiem 4:1 lecz tego raczej niemożemy sie spodziewać bo chyba Wenger oszczędza swoją drużyne na LM bo w lidze już niemogą wygrać (tzn teoretycznie mogą ;)) I dlatego niepolecam grać tego meczu choć kurs moze zachęcać.

Sklady:

Fulham: Warner (B), Crossley (B), Volz, Bocanegra, Knight, N Jensen, Rosenior, Elliott, Malbranque, Boa Morte, Radzinski, McBride, Helguson, Goma, John, Diop, Christanval, Legwinski, Pearce.

Arsenal: Lehmann (B), Flamini, Senderos, Djourou, Toure, Eboue, Fabregas, Gilberto, Diaby, Hleb, Henry, Bergkamp, Ljungberg, Almunia (B), Pires, Adebayor, Lupoli, Larsson, Walcott, Reyes, Song.

Mój Typ: No Bet
Ryzykowny Typ: 2 2,10
Typ Expertów: 2 2,10

P.S Zaraz pojawią się następne mecze tylko je zanalizuje

L 45

laha

Forum VIP
LIVERPOOL - CHARLTON

betandwin.com - 1.55; 3.50; 5.90
Sportingbet - 1.45; 3.80; 7.60
Unibet - 1.50; 3.65; 7.50
Bet-at-home.com - 1.45; 3.80; 7.50

Faworytem tego meczu są zdecydowanie gracze Liverpoolu.Jedynie co mnie martwi to to że Dudek nieutrzyma miejsca w składzie bo przecież w meczu z The Addicks puscił 2 gole i przegrali właśnie 0:2 :? . Jednak gracze Liverpoolu którzy są bardzo mocni u siebie (wygrali 11/14 meczów u siebie) powinni pewnie pokonać Charlton.W Liverpoolu może zabraknąć Finnana natomiast w Charltonie niezagrają kontuzjowani Dennis Rommedahl i Gonzalo Sorondo.

Składy:

Liverpool: Reina (B), Finnan, Kromkamp, Carragher, Hyypia, Agger, Riise, Traore, Warnock, Luis Garcia, Alonso, Gerrard, Hamann, Kewell, Crouch, Cisse, Morientes, Dudek (B).

Charlton: Myhre (B), Young, Hreidarsson, Perry, Powell, Ambrose, Holland, Kishishev, Smertin, Thomas, Hughes, Marcus Bent, Darren Bent, Euell, El Karkouri, Spector, Andersen (B), Randolph, Bothroyd, Bartlett, Fortune.

Mój Typ: 1 1,55
Ryzykowny Typ: Pomyslcie ????
Typ Expertów: 1 1,55

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Cóż na wstępie.Zrobiłem tak dlatgo gdyz według mnie tak więcej osób to zobaczy bo żadko komu się chce wchodzić w każdy tmat osobno a tak wejdzie raz przeczyta i wyjdzie.

FULHAM - ARSENAL

&lt;u&gt;Betandwin&lt;/u&gt;.com - 3.30; 3.10; 2.10
Sportingbet - 3.05; 3.35; 2.20
Unibet - 3.20; 3.15; 2.25
Bet-at-home.com - 3.35; 3.15; 2.10

Dziś w angli rozpocznie się następna kolejka Prmiership.W tym meczu zagrają druzyny które lepiej czują się u siebie.Lecz ten zaszczyt przypada dziś graczom Fulham.Arsenal po wygraniu na wyjeździe (odziwo) z Realem M. spocza na laurach i przegrał z Blackburn Rovers :? i dlatego własnie mam mieszane uczucia co do tego meczu.Acha Fulham również grało w tym czasie i również przegrało tylko że z Kłusakiami (Bolton) i również 2:1 mimo iż prowadzili.Ostatni mecz miedzy tymi drużynami zakonczył się wynikiem 4:1 lecz tego raczej niemożemy sie spodziewać bo chyba Wenger oszczędza swoją drużyne na LM bo w lidze już niemogą wygrać (tzn teoretycznie mogą ;)) I dlatego niepolecam grać tego meczu choć kurs moze zachęcać.

Sklady:

Fulham: Warner (B), Crossley (B), Volz, Bocanegra, Knight, N Jensen, Rosenior, Elliott, Malbranque, Boa Morte, Radzinski, McBride, Helguson, Goma, John, Diop, Christanval, Legwinski, Pearce.

Arsenal: Lehmann (B), Flamini, Senderos, Djourou, Toure, Eboue, Fabregas, Gilberto, Diaby, Hleb, Henry, Bergkamp, Ljungberg, Almunia (B), Pires, Adebayor, Lupoli, Larsson, Walcott, Reyes, Song.

Mój Typ: No Bet
Ryzykowny Typ: 2 2,10
Typ Expertów: 2 2,10

P.S Zaraz pojawią się następne mecze tylko je zanalizuje
No i ryzykowny typ i ekspertow okazaly sie najbardziej trafne.
Arsenal za duzo mial porazek w ostatnich meczach zeby poznolic sobie na kolejna albo nawet remis.Wie nie bylo innego wyboru tylko zwyciestwo.I tak tez uczynił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom