>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

anapolon 1000zł

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie zbliza sie rok akadmiecki i jak wiadomo w tym czacie kazdy student ma duzo wolnego czasu po zajeciach, wiec zeby sie zbytnio nie nudzic w tym czascie postanowilem ponownie zaczac grac w zaklady bukmacherskie i pomyslalem ze zaczne grac takim oto systemem: na garnie przeznaczam 1000zl i palnuje tak to zrobic grac codzienie po jednym meczu z kursem 1,10 (mam nadzieje ze zawsze jakis pewny typ sie znajdzie ) . Liczac po mieisiacu mialbym na czysto 3000zl , ale teraz pytanie czy warto ryzykowac to 1000zl i grac codzieninie za stawke 1000 po jednym meczu z ako 1,10?
czekam na komentarze

wincent 150

wincent

Użytkownik
Panowie zbliza sie rok akadmiecki i jak wiadomo w tym czacie kazdy student ma duzo wolnego czasu po zajeciach, wiec zeby sie zbytnio nie nudzic w tym czascie postanowilem ponownie zaczac grac w zaklady bukmacherskie i pomyslalem ze zaczne grac takim oto systemem: na garnie przeznaczam 1000zl i palnuje tak to zrobic grac codzienie po jednym meczu z kursem 1,10 (mam nadzieje ze zawsze jakis pewny typ sie znajdzie ) . Liczac po mieisiacu mialbym na czysto 3000zl , ale teraz pytanie czy warto ryzykowac to 1000zl i grac codzieninie za stawke 1000 po jednym meczu z ako 1,10?
czekam na komentarze
To może idź na studia na których się czegoś nauczysz?
1)co to jest &quot;ako z jednego meczu&quot; ...
2) Nie nie warto
3)Nie ma czegoś takiego jak &quot;pewny typ&quot;
edit: prawo na uj? hehe to życzę miłego - nie trzeba chodzić na ćwiczenia i wykłady przez pół roku a potem robią milcznie owiec ???? Zamiast wpadać na głupie pomysły znajdź sobie wygodne miejsce na III piętrze na Rajskiej 1.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
ja nie zamierzam isc na prawo(pytam z ciekawosci) , wiec sppoko , jestem teraz na 7 semstrze i koncze w tym roku i bede inz.
Wincent nie wkurwiaj mnie nie wpadam na glupie pomysly , ???? uwazam ze jest dobry z tym graniem po 1000zl , zobaczymy co powiedza inne osoby

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
No pomysl lekko mowiąc nietrafiony.Skoro piszesz ze w miesiac chcesz zarobic 3 tys,to tym sposobem predzej czy pozniej sie pograzysz.Ale trzeba tez przyznac,ze majac 1000zl na poczatek osoby znajace sie na bukmacherce SPOKOJNIE w miesiac moga ugrac 2-3 tys.I nie mowie tu o graniu za 1000 kursu 1,1,ale np za 100-200zl kurs np 4 i zarobic na zmianie kursu podczas spotkania(mowie z wlasnego doswiadczenia).Jak sam piszesz,powracasz do bukmacherki,wiec wiedze jakas masz i sie nie chcesz bawic w jakies progresje na remisy.Na Twoim miejscu nie bawilbym sie w takie niskie kursy,bo w miesiac masz tak duzo spotkan,ze bez trudu nawet raz w tyg znajdziesz cos fajnego do zagrania(i nie musisz codziennie szukac spotkania).
Pozdro:]

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
zaczynam grac od dzis moim &quot;systemem&quot; podaje wiec pierwszy typ na dzis:
Hokej, Francja
godz. 20.30
HC Briancon - Mont-Blanc HC
Typ - Typ: 1 kurs 1,10
Stawka: 1000zl
Mozliwa wygrna :1100zl

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
No pomysl lekko mowiąc nietrafiony.Skoro piszesz ze w miesiac chcesz zarobic 3 tys,to tym sposobem predzej czy pozniej sie pograzysz.Ale trzeba tez przyznac,ze majac 1000zl na poczatek osoby znajace sie na bukmacherce SPOKOJNIE w miesiac moga ugrac 2-3 tys.I nie mowie tu o graniu za 1000 kursu 1,1,ale np za 100-200zl kurs np 4 i zarobic na zmianie kursu podczas spotkania(mowie z wlasnego doswiadczenia).Jak sam piszesz,powracasz do bukmacherki,wiec wiedze jakas masz i sie nie chcesz bawic w jakies progresje na remisy.Na Twoim miejscu nie bawilbym sie w takie niskie kursy,bo w miesiac masz tak duzo spotkan,ze bez trudu nawet raz w tyg znajdziesz cos fajnego do zagrania(i nie musisz codziennie szukac spotkania).
Pozdro:]
Dobrze mowisz Pete1989 nie musze grac codzienie, moge np. zanlesc jakis dobry typ raz w tygodniu z kursem np 1,50 lub 2.0, chodzi mi tylko zeby wyciagac gdzies tak kolo 3000zl na czysto , zobaczymy co z tego wyjdzie ????

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Dobrze mowisz Pete1989 nie musze grac codzienie, moge np. zanlesc jakis dobry typ raz w tygodniu z kursem np 1,50 lub 2.0, chodzi mi tylko zeby wyciagac gdzies tak kolo 3000zl na czysto , zobaczymy co z tego wyjdzie ????
I tak na koniec dodam,ze jak uda Ci sie cos ugrac,to nie wyplacaj calego zysku,tylko zostaw sobie ten tysiac poczatkowy i np jeszcze pare stowek.Lepiej jak jest cos w miare pewnego to przylozyc raz,a dobrze;)Powodzenia w grze!:]

jose-41859 20

jose-41859

Użytkownik
anapolon pomysł na grę kursów po 1,10 przez cały miesiąc jest zupełnie nietrafiony
być może jednak będziesz próbował, osobiście kategorycznie odradzam !
zysk, który chcesz uzyskać w ciągu jednego miesiąca na zakładach trochę kosmiczny, policz sobie jaki yield musiałbyś osiągnąć...
jest wiele skutecznych sposób na grę i czerpanie regularnego lecz nie wielkiego zysku, jeśli chcesz bawić się tym sposobem to nie pozostaje nic innego jak zaprosić na giełdę !

niagara 0

niagara

Użytkownik
A ja bardzo racjonalnie uwazam, ze nie grasz za prawdziwa kase, tylko chcesz troche szumu zrobic wokol swojej osoby.
Co do tego pomyslu. Jest to tak pewne, jak fakt, ze rano ujrzysz slonce, ze przegrasz i to szybko.
Tyle w temacie ode mnie.

Do góry Bottom