Moim zdaniem zbyt surowo są traktowane analizy w Typach Dnia. Z doświadczenia wiem, że statystyki, domysły i inne porównania to zwykle woda na młyn niepowodzeń w zakładach. Bukmacherka to loteria i żadne prawdopodobieństwo nie ma tutaj zastosowania. To, że ktoś nawkleja stos tabelek i naleje wody jaki to drużyna ma skład wcale nie zrobi z analizy bardziej wartościowej.
Moja analiza na jutrzejszy mecz Korei, która została uznana za kiepską:
Ogólnie statystyki i domysły to mało precyzyjne prawdopodobieństwa, więcej się wygrywa stawiając na nazwisko niż na tabelki.
Moja analiza na jutrzejszy mecz Korei, która została uznana za kiepską:
Często na grę piłkarzy ma wpływ wiele czynników zewnętrznych, nie związanych bezpośrednio z zawodnikami czy posiadaniem gwiazd. Dlatego uważam, że moja analiza jest trafna, szczególnie, że to ich pierwsze spotkanie.Ciekawy i debiutancki mecz tych drużyn ze sobą. Moim zdaniem ekipa azjatycka przyjechała do RPA z zamiarem zdobycia czegoś więcej niż tylko remisu. Oglądałem też kilka innych meczy Korei i mogę powiedzieć, że to całkiem solidny zespół. Do boju napędza ich też napięta sytuacja w kraju a jak wiemy naród scala każdy sukces sportowy.
Ogólnie statystyki i domysły to mało precyzyjne prawdopodobieństwa, więcej się wygrywa stawiając na nazwisko niż na tabelki.