>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Analizy kiepskie?

T 9

theart

Użytkownik
Moim zdaniem zbyt surowo są traktowane analizy w Typach Dnia. Z doświadczenia wiem, że statystyki, domysły i inne porównania to zwykle woda na młyn niepowodzeń w zakładach. Bukmacherka to loteria i żadne prawdopodobieństwo nie ma tutaj zastosowania. To, że ktoś nawkleja stos tabelek i naleje wody jaki to drużyna ma skład wcale nie zrobi z analizy bardziej wartościowej.

Moja analiza na jutrzejszy mecz Korei, która została uznana za kiepską:
Ciekawy i debiutancki mecz tych drużyn ze sobą. Moim zdaniem ekipa azjatycka przyjechała do RPA z zamiarem zdobycia czegoś więcej niż tylko remisu. Oglądałem też kilka innych meczy Korei i mogę powiedzieć, że to całkiem solidny zespół. Do boju napędza ich też napięta sytuacja w kraju a jak wiemy naród scala każdy sukces sportowy.
Często na grę piłkarzy ma wpływ wiele czynników zewnętrznych, nie związanych bezpośrednio z zawodnikami czy posiadaniem gwiazd. Dlatego uważam, że moja analiza jest trafna, szczególnie, że to ich pierwsze spotkanie.

Ogólnie statystyki i domysły to mało precyzyjne prawdopodobieństwa, więcej się wygrywa stawiając na nazwisko niż na tabelki.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Widzę że nikt nie odpowiedział ci ja niestety byłem nieobecny urlopowałem się chwilowo. Oceniania analiz polega na tym aby dany user podał argumenty konkretne dodał swoje słowa i sensowną analizę bezsensu jest trzymać każdą analizę jeżeli użytkownik podaje za argument mecz z zeszłego roku czy same gołe statystyki czy tak ciężko znaleźć dla popularnych lig choćby info o składach ? Nie dlatego trzeba dążyć do tego żeby typy dnia to był dział o konkretnej metoryce i działaniu polegającym na najlepszych analizach.

Pozdrawiam TheArt czego jeszcze się przyczepisz widać jesteś nowym userem a wszystko ci nie pasuje ocenianie, zlot .... itd.

Do góry Bottom