>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

analizy i propozycje NBA by WILLIAM

william 84

william

Użytkownik
Nowy temat, nowy pomysł. Postaram się analizować przynajmniej jedno spotkanie każdego dnia (tzw.The Daily Bet, czyli po prostu Typ Dnia). Na pozostałe mecze będę zamieszczał suche propozycje, ale zawsze przemyślane. Jeżeli się uda, to analiz będzie więcej, wszystko zależy od sił i wolnego czasu. To tyle. Powodzenia. ;)

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Mavs +7.5
Kurs: 1,71⛔
Buk: bet365

Na początek krótko. Obie ekipy grały ze sobą w tym sezonie dwa razy, oba mecze odbyły się w Dallas, a bilans jest remisowy (1-1). Pierwsze spotkanie odbyło się w styczniu, a Mavs wygrali go 109-100. Drugie, bardziej miarodajne rozegrane zostało w połowie marca, w którym Lakers nieznacznie wygrali (91-96). W tym meczu czysta dwójka na Mavs, to czyste szaleństwo, gdyż Lakers po ASW są w gazie (przegrali tylko raz), mają wyraźną przewagę w match-upach, grają u siebie i na pewno nie odpuszczą gdyż porażka spowodowałaby, że obie ekipy zamieniłyby się miejscami w tabeli konferencji zachodniej. Z drugiej strony granie na LAL po kursie 1,30 jest nieopłacalne, a ryzyko mimo wszystko jest. Dlatego ja wybrałem lekko podwyższone handi na Mavs. Myślę, że mecz będzie zacięty, a wyraźna wygrana Jeziorowców jest najmniej prawdopodobnym scenariuszem moim zdaniem. Polecam.

Pozostałe propozycje:

???? Spurs - Celtics [2,01✅ - expekt]
Kursy na C&#39;s lecą w dół, mimo że do składu mają wrócić Parker, Ginobili i Duncan. Wraca także jeden z panów O&#39;Neal, a mianowicie Jarmain. Oby zagrał i oby postraszył po obu stronach boiska, gdyż stawiam na zwycięstwo gości. Szanse są 50/50, nie ma co się rozwodzić, tylko kierować intuicją. A mi intuicja podpowiada, że Celtics wygrają po zaciętej końcówce.

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Cavs
Kurs: 2,27⛔
Buk: Pinnacle

Pierwszym i najważniejszym powodem mojego typu jest fakt, iż Wizards zagrają bez swojego lidera, Johna Walla. Nie wiem kto wyjdzie w pierwszej piątce za młodego rozgrywającego. Być może będzie nim jedyny zdrowy, nominalny rezerwowy PG w kadrze Czarodziei, znany z polskich boisk - Mustafa Shakur. Wizards tracą bardzo wiele bez Walla. Tracą energię, dynamikę, szybkość. Tracą zawodnika, który jako jedyny potrafi penetrować i podawać. Do tego nie zagrają: Young (pierwszy strzelec drużyny), Lewis, Howard (dwaj zawodnicy wybijający się ponad przeciętność, szczególnie na tle kolegów), a także Booker, który ostatnio wychodził jako starter i grał bardzo przyzwoicie. Strasznie jestem ciekawe pierwszej piątki Wizards, bo może ona być złożona z graczy, którzy w innych drużynach nie łapali by się nawet do meczowej dwunastki. Teraz trochę o Cavs - wygrana z Heat i minimalna porażka z Bobcats świadczą o tym, że coś w tej ekipie drgnęło. Roster nadal niepełny ze względu na kontuzje, ale i tak wygląda to dużo lepiej w porównaniu do sytuacji w ekipie ich dzisiejszych rywali. Hollins i Hickson powinni poradzić sobie z McGee i zdominować tablice. Davis i Session dobrze wywiązują się z roli playmakerów. Pozostali zawodnicy, choć bez wielkich umiejętności, nadrabiają ambicją i spisują się bardzo dobrze. Obie drużyny o nic już nie walczą. Od początku chciałem grać Cavs, nie wiedząc jeszcze, że Wall jest kontuzjowany i nie zagra. Teraz już nie mam wątpliwości. W dzisiejszym pojedynku outsiderów typuję zwycięstwo gości z Cleveland. Polecam.

Update: Blatche 16 (!) zbiórek w ataku, 36 pkt. Crawford triple-double (!). 115:107... :-|

Pozostałe propozycje:

???? Pacers - Bucks [2,37⛔ - Pinnacle]
???? Magic - Bobcats (0-11.5) [1,93⛔ - Pinnacle]
???? Sixers - Nets under 198.5 [1,97⛔ - Pinnacle]
???? Pistons - Bulls over 189.5 [1,95✅ - bet365]
???? Hawks - Celtics [2,13✅ - Pinnacle]
???? Wolves - Heat under 206.5 [1,90✅ - bet365]
???? Hornets - Grizzlies [1,98✅ - Expekt]
???? Rockets - Spurs [2,06⛔ - Centrebet]
???? Suns - Clippers (0-4.5) [1,91✅ - Gamebookers]
???? Blazers - Thunder [2,35⛔ - bwin]
???? Kings - Nuggets (5.5-0) [1,95✅ - bet365]
???? Jazz - Lakers (8.5-0) [1,97⛔ - Pinnacle]

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Raptors +15.5 (113-106)
Kurs: 1,90✅
Buk: Expekt

Dwa pierwsze spotkania obu ekip zakończyły się zwycięstwem Bulls +17 i +20, jednak ostatni pojedynek, który odbył się pod koniec lutego, niespodziewanie zakończył się nieznacznym zwycięstwem Raptros. Nie twierdzę, że dzisiaj gracze z Toronto będą w stanie powtórzyć ten wynik na parkiecie rywali, ale nie spodziewam się blowoutu w wykonaniu Byków. Zbliżają się playoffy, więc trzeba oszczędzać siły, dlatego uważam, że Bulls wygrają, ale nieznacznie. Raptors na pewno nie położą się na parkiecie i będą walczyć, bo nie mają nic do stracenia. Polecam.

Pozostałe propozycje:

???? Grizzlies - Wolves (0-13.5) [1,87✅ - Betsson]
Miśki +18 i +9 z Wilkami na ich parkiecie. Ostatnio +12 z mocnymi Hornets i +19 z Warriors, którzy grają podobnie do Wolves, ale zdecydowanie lepiej. Będzie blowout.
(106-89)

???? Bucks - Sixers [2,15✅ - Pinnacle]
W połowie marca Bucks zniszczyli Sixers na własnym parkiecie, ogrywając ich różnicą 28 pkt! Dzisiaj kursy na Koziołki bardzo kuszące, więc myślę, że warto zagrać.
(93-87 after OT)

???? Warriors - Mavs (5.5-0) [1,94⛔ - Pinnacle]
Warriors nie wygrali jeszcze z Mavs w tym sezonie i raczej nic się w tej kwestii nie zmieni. Gracze z Dallas mają coś do udowodnienia po meczu w LA, nadal walczą z Lakersami o jak najlepszą pozycję na zachodzie, więc muszą wygrywać.
(99-92) Mavs znowu wymiękli w drugiej połowie, a Warriors, których we własnej hali nie wolno lekceważyć, wykorzystali to, choć końcówka i tak była zacięta.

???? Clippers - Thunder (6.5-0) [1,71✅ - bet365]
Griffin i spółka tanio skóry nie sprzedadzą. Mogą nawet wygrać, a na pewno będą walczyć do końca i uważam, że pokryją handi.
(98-92)

Otrzymane punkty reputacji: +1
william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Pistons +10.5 (101-90) - 1 pkt...
Kurs: 1,95⛔

Dzisiaj znowu spróbujemy zagrać z dodatnim handi na underdoga i myślę, że znowu warto. Argumenty podobne do tych powyżej. Celtics nie chcą się przemęczać, ale z pewnością będą chcieli wygrać. Pistons mają w swoich szeregach na prawdę bardzo dobrych graczy, którzy nie mają nic do stracenia, a utarcie nosa pretendentom do tytuły byłoby dla nich osłodą trudnego sezonu. Z pewnością o zwycięstwo będzie bardzo ciężko, ale Pistons na pewno stać na walkę do ostatniej sekundy. Ostatni mecz w Bostonie zakończył się nieznacznym zwycięstwem C&#39;s (86-82). Dzisiaj spodziewam się podobnego wyniku. Nie ma co się dłużej rozwodzić, tylko brać solidne handi na Pistons. Polecam.

Pozostałe propozycje:

???? Spurs - Suns under 211.5 [1,91✅ - betway] (114-97) - 1 pkt :]
Długo wahałem się co wybrać na ten mecz, jednak odpuszczam spready i gram underka. Suns bez Nasha grają wolniej, mniej z kontry, nie ma komu grać pick&amp;rolli z Gortatem i pick&amp;popów z Frye&#39;m, a także mniej jest czystych pozycji rzutowych, kreowanych przez długowłosego Kanadyjczyka. Brooks to innego typu rozgrywający, a jego zmiennik Dowdell w Europie grał jako rzucający obrońca... Suns dzisiaj przegrają i raczej nie wyjdą ze stówy. Niestety.

???? Lakers - Nuggets over 202.5 [2,00⛔ - bet365] (90-95) - a miałem grać dodatnie handi na moje Bryłki... :razz:
240 pkt w pierwszym meczu i 204 pkt w drugim. Dzisiaj obie ekipy powinny przekroczyć 100 pkt, albo przynajmniej zakręcić się w tej okolicy. Myślę, że jest spora szansa na złamanie granicy.

???? Bobcats - Wizards (0-6.5) [1,95✅ - bet365]
???? Nets - Heat under 195.5 [2,00⛔ - bet365]
???? Knicks - Cavs under 217.5 [1,95⛔ - bet365]
???? Kings - Jazz (0-6.5) [1,95✅ - bet365]
???? Raptors - Magic (9.5-0) [1,90✅ - Expekt]
???? Rockets - Hawks (0-5.5) [1,91⛔ - Pinnacle] - 1 pkt...
???? Hornets - Pacers (0-4.5) [1,91✅ - betsson]
???? Blazers - Mavs (0-4.5) [1,97⛔ - Pinnacle]

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Spurs -5.5 (90-97)
Kurs: 1,96✅

Kursy na Spurs poleciały na łeb, na szyję, ale nie ma co się dziwić. Hawks zagrają bez swojego startera na pozycji 3, Josha Smitha, a Spurs walczą o pierwsze miejsce na zachodzie. Jednak nie to jest głównym powodem mojego typu. Przede wszystkim Jastrzębie grają straszny piach. Nie da się na nich patrzeć. Natomiast na graczy z San Antonio (mimo mojej głębokiej antypatii) w meczu z Suns patrzyło się z przyjemnością, szczególnie na tych rezerwowych. Spurs podejdą do meczu całkiem serio, bo potrzebują zwycięstwa, bardziej niż Hawks. Bench zrobi różnicę, a Ostrogi odniosą pewne zwycięstwo. Polecam.

Pozostałe propozycje:

???? Cavs - Bobcats [1,89⛔ - Pinnacle]
Bobki nadal z (niewielkimi, ale jednak) szansami na PO, choć ze względu na liczne kontuzje będzie bardzo ciężko. Cavs grają już tylko dla siebie, a ich gra w końcówce sezonu uległa nieznacznej poprawie. Szanse oceniam 50/50, chciałem grać na Cavs, jednak coś mi mówi, że dzisiaj wygrają goście.

???? Nets - Wolves (0-5.5) [2,00⛔ - Pinnacle]
Wilki poważnie osłabione pod koszem (kontuzje dwóch starterów - Milicicia i Love). W ekipie gospodarzy kilku zawodników niepewnych, ale raczej zagrają. A jeżeli zagrają, to Nets powetują sobie słaby sezon i rozjadą gości.

???? Magic - Bucks (0-8.5) [1,91✅ - Betsson]
???? Celtics - Sixers (0-6.5) [2,01✅ - Pinnacle]
???? Knicks - Raptors over 221.5 [1,95✅ - Pinnacle]
???? Bulls - Suns under 203.5 [1,90✅ - Expekt]
???? Grizzlies - Clippers (0-9.5) [1,93✅ - Betsson]
???? Rockets - Kings under 219.5 [1,95✅ - William Hill]
???? Nuggets - Thunder (0-4.5) [2,02⛔ - Pinnacle]
???? Blazers - Warriors over 200.5 [1,90⛔ - Expekt]
???? Lakers - Jazz under 191.5 [1,95✅ - bet365]

Otrzymane punkty reputacji: +4
william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Suns -4.5 (98-108)
Kurs: 1,91✅

Wilki nadal bez podkoszowego duetu starterów Milicic-Love, więc Marcin będzie miał okazję podrasować trochę swoje statystyki. Suns szans na playoffy już nie mają, co nie znaczy, że nie będą chcieli wygrać z najsłabszą drużyna ligi, która notuje obecnie 11 porażek z rzędu. Wilki napsuły wczoraj trochę krwi Netsom, którzy jednak zagrali bez swoich dwóch starterów (Morrow i Humphries). Słońca są ekipą zwyczajnie lepszą i mimo wszystko będą chcieli wygrać, a wobec poważnych osłabień Wolves i ich fatalnej formy, stawiam na pewne zwycięstwo gości. Polecam.

W tym meczu można również spróbować under 218.5 [1,96✅ - Pinnacle].
Linia ustawiona bardzo wysoko. Nie wierzę, aby obie ekipy (szczególnie Wolves) utrzymały dobrą skuteczność przez wszystkie kwarty.

Pozostałe propozycje:

Bobcats - Magic under 181.5 [1,94⛔ - Pinnacle]
Pacers - Wizards under 206.5 [1,95⛔ - Pinnacle]
Sixers - Knicks over 213.5 [1,96⛔ - Pinnacle]

Raptors - Cavs (0-4.5) [1,95✅ - bet365]
Pistons - Nets (0-5.5) [1,90✅ - Expekt]

Heat - Bucks under 182.5 [1,95✅ - bet365]
Hornets - Rockets (0-2.5) [1,98⛔ - Pinnacle]
Thunder - Clippers over 202.5 [2,00✅- bet365]
Mavs - Nuggets under 199.5 [1,95⛔ - bet365] - 1 pkt...
Spurs - Kings (0-10.5) [1,97✅ - Pinnacle]
Warriors - Lakers under 201.5 [1,98✅ - bet365]

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Blazers -5.5 (87-98)
Kurs: 1,95✅

Harris, Miles (występ niepewny). Elson, Kirilenko, Bell, Fesenko, Price, Okur (na pewno nie zagrają). Połowa składu Jazz kontuzjowana. To jest główny czynnik, którym kierowałem się przy typowaniu tego spotkania. Dodatkowo Blazers chcą pewnie powalczyć o szóstą lokatę na zachodzie z Hornets, żeby w pierwszej fazie PO trafić na Mavs, a nie Lakers. W końcówce sezonu zasadniczego padają bardzo dziwne wyniki, ale mam nadzieję, że tym razem niespodzianki nie będzie. Stawiam na pewne zwycięstwo faworyzowanych gości z Portland. Polecam.

Pozostałe propozycje:

Bulls - Celtics under 178.5 [1,95✅ - bet365] (97-81)
Wydaje mi się, że Byki powinny wygrać i potwierdzić tym samym swoją dominację na wschodzie, ale kurs nie zachęca, a ujemnego handi nie zaryzykuję, gdyż Celtics nie odpuszczą, a wygrana będzie raczej minimalna. Bardziej skłaniałbym się ku dodatniemu handi na Celtics, ale te 4 czy 5 pkt więcej może nie wystarczyć. Dlatego wybrałem na to spotkanie under. Będzie to przedsmak playoffów i być może przedsmak finału na gorącym wschodzie, dlatego prym będzie wiodła gra defensywna, z której z resztą słyną obie ekipy. Wynik będzie oscylował w granicach 90-85, co wystarczy do pokrycia linii.

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Cavs +9.5 (93-82)
Kurs: 1,85⛔
Buk: BetClic

Co tu dużo pisać. Bulls nie będą mieli motywacji po bardzo ważnym zwycięstwie nad Celtics. Nie zdziwię się, jeżeli coach Byków Tom Thibodeau da odpocząć swoim kluczowym graczom. Może nie posadzi na ławce Rose&#39;a czy Denga, ale prawdopodobnie da im mniej minut niż zwykle. Bulls są już niemal pewni pierwszego miejsca na wschodzie - zostały im cztery spotkania (@Cleveland, @Orlando, @New York &amp; vs. New Jersey), z czego muszą wygrać jedno, żeby przy samych zwycięstwach Heat i Celtics być pewnym pole position. Cavs natomiast pod koniec sezonu trochę się przebudzili i nie są już chłopcami do bicia - zwycięstwo na własnym parkiecie z Heat, dwa ostatnie mecze (vs. Charlotte &amp; @Toronto) również zwycięskie. Bulls grają b2b z jedną najsłabszych drużyn ligi po mega ważnym spotkaniu z C&#39;s. Dzisiaj wyjazd do Cleveland, następnie prestiżowe spotkanie z Magic w Orlando. Byki dzisiaj odpuszczą i nie zdziwię się, jeżeli Cavs wygrają [5,00 - Pinnacle]. Blowout wykluczony. Sandwich game dla Bulls. Polecam.

Pozostałe propozycje:

Pacers - Hawks (0-6.5) [1,95✅ - bet365] (114-102)
Hawks na pewno bez Smitha, prawdopodobnie bez Johnsona i być może bez Horforda, czyli bez swoich czołowych graczy. Pacers nadal strasznie chimeryczni, świetne mecze przeplatają fatalnymi, ale dzisiaj spodziewam się pewnego zwycięstwa gospodarzy. Hawks grają piach nawet w pełnym składzie.

???? Nets - Knicks (4.5-0) [1,95✅ - bet365]
???? Sixers - Raptors (0-11.5) [1,95✅ - bet365]
???? Celtics - Wizards under 192.5 [2,00✅ - bet365]
???? Pistons - Bucks [2,10✅ - Pinnacle]
???? Heat - Bobcats over 186.5 [1,80✅ - bet365]
???? Grizzlies - Kings (0-9.5) [1,91✅ - betway]
???? Hornets - Suns over 199.5 [1,95✅ - Pinnacle]

???? Thunder - Nuggets over 201.5 [1,91⛔ - Pinnacle]
???? Mavs - Clippers (0-9.5) [2,00⛔ - Pinnacle]

???? Blazers - Lakers under 184.5 [1,97✅ - Pinnacle]

Otrzymane punkty reputacji: +1
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
odnośnie meczu Byków, to możliwe, że typ wejdzie, bo Chicago gra b2b po dzisiejszym statement game C&#39;s i pewnie nie będzie energii na tyle, żeby odjechać Cavs, ale nie zgadzam się, że nie będą mieli motywacji po W z Bostonem. Oni walczą jeszcze o HCA ze Spursami, z którymi mogą się spotkać w finale. Wiem, że do tego daleka droga, ale na pewno to dosyć ważny aspekt w walce o mistrzostwo, a widać, że Chicago będą się liczyć. Na razie mają jedną porażkę więcej od SAS, ale przed San Antonio jeszcze spotkania z Jazzmanami, Lakersami i Suns b2b, więc nie zdziwiłbym się jakby jeszcze 2L dołożyli, bo ostatnio nie grają nic wielkiego.

william 84

william

Użytkownik
Faktycznie, przyznaję, że nie wziąłem tego aspektu pod uwagę. Mimo wszystko szansę na przebicie bilansu Spurs są raczej nikłe. Spurs pewnie odpuszczą mecz z Lakers i zagrają ławką, ale z Jazz spokojnie wygrają, nawet ławką, a jeżeli będzie trzeba, to na koniec ograją Suns na wyjeździe. Byki mają w perspektywie trudne wyjazdy do Orlando i Nowego Jorku i wątpię, aby rzucili wszystkie siły i zaryzykują walkę ze Spurs mimo nikłych szans. Po drugie dla Bulls najważniejsze jest, że mają lepszy bilans od Lakers, bo chyba nikt nie liczy na to, że Ostrogi dadzą radę Jeziorowcom w finale. ;) Uwaga słuszna, jednak ja dalej uważam, że Cavs przy swojej publiczności będą mieli dużo więcej motywacji. Wiem, że stawianie na jedną z najsłabszych drużyn ligi w meczu z kontenderem jest dość ryzykowne, ale moim zdaniem typ ma duże szanse powodzenia.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Osobiście jeśli chodzi o to spotkanie to mam obiekcje czy w związku z tym nie będą chcieli spiąć tyłków już dziś i zapewnić sobie to 1 miejsce na Wschodzie i powalczyć o 1 w całej lidze ?? Wg mnie okazaj idealna, żeby potem nie męczyć się z Orlando, NYK czy NJN...Więc czy aby na pewno dziś Bulls wyraźnie nie wygrają co by sobie nie mieć już pewnego 1 miejsca ?

william 84

william

Użytkownik
Powtórzę się:

Bulls na 99% mają pierwsze miejsce. Z Heat mają lepszy bilans bezpośredni. Z Celtics mają bilans 2-2, więc zadecyduje lepszy bilans z drużynami z konferencji (obie ekipy aktualnie 35-13). Celtics natomiast mają jeszcze w perspektywie mecz w Miami, więc...

Wszystkie teamy kalkulują, a odpoczynek przed PO jest bardzo istotny. Bulls wczoraj zapewnili sobie pierwsze miejsce na wschodzie i nie będą chcieli się przemęczać. Nie twierdzę, że Bulls przegrają (choć tego nie wykluczam), ale grając b2b, po tak istotnym spotkaniu, nie będą mieli sił, ani motywacji, żeby rozjechać Cavs. Nawet jeżeli przed trzecią kwartą Bulls będą mieli te 12-15 pkt przewagi, to czwartą kwartę Rose czy Deng przesiedzą na ławce, a Cavs dojdą ich na te 9 pkt i pokryją handi. Takie jest moje zdanie.

william 84

william

Użytkownik
Q4 00:22.9 #5 Carlos Boozer Jump Shot: Made (24 PTS) Assist: Rose (8 AST) 93-82
(piłka odbija się od obręczy, podskakuje na pół metra i wpada... niech to szlag) ????

Po przebiegu meczu mogę stwierdzić, że pomyliłem się co do Bulls i ich podejścia do meczu. Zagrali całkowicie na serio, ale i tak do pokrycia handi zabrakło bardzo niewiele. ;)

alanex 432

alanex

Użytkownik
Trochę pecha, Bulls faktycznie nie odpuścili. Głowny bet nie wszedł, mam nadzieję że resztę też zagrałeś i wyjdziesz na +. Pozdro

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Chlopali dzieki za typy. Nocka zdecydowanie na + Ja zamiast tripelka postawilem nawet 4mecze... PTB, NOH, Pioorynu i under w Bostonie. Poniosło mnie wiem ale jaka mam dzisiaj satysfakcje z dzisiejszej nocki to sobie nie wyobrazacie ????

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: under 212.5 (130-106)
Buk: bet-at-home

Szybko, gdyż czas goni. Linia wystawiona bardzo wysoko i jeszcze kilka tygodni temu grałbym over. Teraz jednak zdecydowanie stawiam na under. Nuggets na 10 ostatnich spotkań zanotowali 8 underów. Wolves natomiast na 10 ostatnich spotkań tyko 2 razy złamali barierę 100 pkt. Dodatkowo u gości nie zagra dzisiaj ich lider, Kevin Love, więc tracą sporo punktów z pomalowanego. Wolves ponownie nie przekroczą &quot;stówy&quot;, a w takiej sytuacji Nuggets mogą sobie rzucić nawet ponad 110, w co jednak nie wierzę, gdyż ekipa z Denver nie walczy o lepszą pozycję przed PO, więc nie będą się przemęczać, a wręcz przeciwnie - lepiej dla nich byłoby spać o jedną pozycję i trafić na Mavs. Ale to tylko suche kalkulacje. Bryłki wczoraj tylko 89 pkt i 40% z gry przeciwko Thunder. Wilki ostatnio ze słabą obroną Suns 98 pkt. Polecam.

Pozostałe propozycje:

???? Wizards - Hawks [2,20✅ - betway]
???? Rockets - Clippers under 215.5 [1,97✅ - Pinnacle]

???? Bucks - Cavs under 192.5 [1,92⛔ - Pinnacle]
???? Spurs - Jazz (0-10.5) [1,91✅ - Unibet]

Otrzymane punkty reputacji: +3
william 84

william

Użytkownik
Lawson 10 trójek z rzędu (nowy rekord NBA :]), 37 pkt (carrere high). Ośmiu graczy Nuggets +10. Lawson i Felton to najlepszy duet playmakerów w całej lidze. Do tego Smith, świetny przy penetracjach i na dystansie. Afflalo i Chandler - świetni obrońcy, których również trzeba pilnować na dystansie. Gallo mający przebłyski i również świetny strzelec. Pod koszem przeżywający drugą młodość Martin i świetny na atakowanej tablicy Nene. Do tego Birdman - dobry obrońca, ze świetnym blokiem. Moim zdaniem Nuggets to kandydat do finału konferencji.

Wracając do wczorajszego meczu, brałem pod uwagę &quot;no defence game&quot;, ale nie spodziewałem się aż takiej skuteczności, gdyż obie ekipy ostatnio grały bardzo underowo. No trudno...

william 84

william

Użytkownik
The Daily Bet:

vs.

Typ: Bulls -3.5 (99-102) :?
Buk: BetClic

Magic bez zawieszonego Howarda. Dodatkowo bez Q-Richa i od dawna kontuzjowanego Redicka. Z niepewnym J-Richem. Reasumując: Magic bez centra i z mocno zachwianą rotacją na pozycjach 2-3. W zasadzie bez DH12 cała rotacja, cała gra Magików jest z goła odmienna. Bulls natomiast nie odpuszczają i walczą ze Spurs o najlepszy bilans w lidze, co oznacza przewagę parkietu w ewentualnym finale z Ostry(o)gami. Dziwią mnie trochę kursy na Byki w granicach 1,50-1,60, gdyż pod nieobecność Howarda są dla mnie zdecydowanym faworytem i myślę, że wygrają zdecydowanie. Polecam.

Pozostałe propozycje:

???? Heat - Celtics (0-5.5) [1,91✅ - Betsson]
???? Bobcats - Pistons under 195.5 [1,92⛔ - Pinnacle]
???? Raptors - Nets (0-5.5) [1,91✅ - betsafe]
???? Pacers - Knicks [1,91⛔ - bwin]
???? Mavs - Suns (0-10.5) [1,83⛔ - bet365]
???? Warriors - Kings over 216.5 [1,90⛔ - Expekt]

???? Lakers - Thunder (0-5.5) [1,85✅ - BetClic]

Do góry Bottom