>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

analiza spotkan a dyspozycja dnia - opinie

E 28

expert-88

Użytkownik
Jak wiemy analiza spotkania jest nieodłącznym elementem w podstawach bukmacherki.To gdzie dana drużyna znajduje się w tabeli , czy są absencje konflikty bądź chodzi o finanse , także w tenisie jak dany zawodnik grał dzień wcześniej turniej w poprzednim tygodniu i z kim , jak dana nawierzchnia mu leży.
Moim zdaniem taka analiza to tylko 60% skucesu , reszta to dyspozycja dnia i losowe zdarzenia które psują nam bardzo dobrze przeanalizowany mecz/spotkanie.Ile razy podczas takich spotań dzieje się takich rzeczy czy to drużyna która ma 30 strzalow w tym połowa jest celnych obija się o poprzeczki i słupki , bądź broni bramkarz a co najgorsze piłka nie ląduje w siatce bo akurat ktoś tam stał , bądź błędy sędziów i to jest najgorsze lub zła interpretacja , to samo dotyczy się tenisa gdzie nasz faworyt gra jak z nut by dosłownie po jakiejś jednej dobrej akcji rywala bądź własnym niewymuszonym błędzie grał co raz gorzej.Mnóstwo jest takich sytuacji bez liku.Jaka jest wasza opinia bo moja jest taka że nie trafíamy dlatego że dobrze przeanalizowalismy mecz tylko dana dyspozycja dnia zawodnika badz zawodnikow nam w tym pomogla plus oczywiscie czynniki losowe byly po naszej stronie

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Posłuchaj uwierz mi na słowo, a siedzę w typowaniu już jakiś czas. Świadczy o tym chociażby mój staż na forum - rejestracja w 2009 roku.
Ty nie zakładaj, że będziesz trafiał każdy mecz bo tu nie oto chodzi, po drugie po co się przejmujesz pojedynczymi spotkaniami? Raz Ci nie wejdzie? Trudno. Za drugim razem Ci wejdzie bo zawodnik strzeli bramkę w 93 minucie od słupka. Przykład chociażby z tenisa w ostatnich dniach. Paire skreczował w drugim secie i mi typ nie wszedł, za to Klizan wygrał bo w 3 secie jego przeciwnik poddał mecz. Limit szczęścia tutaj wynosi = 0. Na dłuższą metę sam zobaczysz, że tak jest.
Skupiasz się na tym co Ci nie wchodzi - widzisz pech, ale już nie dostrzegasz drugiej strony czyli Twojego &quot;szczęścia&quot; (zwał jak zwał) jak Ci kupon siądzie po jakiejś tam fartownej bramkowej/punktowej akcji.
Jeżeli częściej będziesz trafiał korzystne dla Ciebie kursy niż przegrywał to będziesz na tym zarabiał, wszystko wyjdzie w praniu. Raz możesz mieć serię 10 przegranych typów pod rząd, a raz 10 trafionych. Chodzi oto, aby być na plus. Ważne jest też umiejętne stawkowanie, tak aby Twój budżet i Twoja psychika nie odczuwała tego czy wygrywasz czy przegrywasz - PRZECIEŻ HAZARD TO EMOCJE (ADRENALINA) , KTO IM ULEGA TEN PRZEGRYWA I TRACI WSZYSTKO.
Ktoś tu miał genialny podpis mówiący o tym, że typer jest jak saper czy coś w tym stylu, 100% skuteczności traci tylko raz.
Mnie to już naprawdę mało co zaskoczy w sporcie, im dłużej śledzisz wyniki tym niespodzianki są dla Ciebie mniejsze. - Temat z 2011 roku
TYTAN AZS Częstochowa – AZS Politechnika Warszawska
Plus liga, Częstochowa prowadząc 2:0 w setach i w 3 secie 24:18, przegrywa ostatecznie mecz 2:3.
Da się? Da się.
Od ręki mogę wymienić Ci mecze 4:0 na 4:4. Niemcy - Szwecja, Angola - Mali, Arsenal - Newcastle.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wawo 51,7K

wawo

Użytkownik
Świadczy o tym chociażby mój staż na forum - rejestracja w 2009 roku.
się ubawiłem ????

przede wszystkim analiza nie tylko ostatnich wyników druzyn/zawodników.

granie nizszych ranga turniejów przyniesie w koncu straty.

graj live bedziesz liczyl hajs

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
chyba jak grasz tylko surki
nie.
daleko nie siegajac
http://www.oddsportal.com/volleyball/russia/russia-cup/lokomotiv-izumrud-ufa-0G0Xf5HP/
przy 1-1 365 dostal pierdolca umyslowego i dali na ufe MO 2, a HC-1,5 4.5.
jak ktos nie gra siatkowki to &#39;podpowiem&#39; iz przy 1-1 i &#39;w miare rownych kursach&#39; ( tzn mam na mysli wyrzucenie wszytskiego pozniej 1.15) kursy powinny byc miare podobne jak pre (wiadoma z mala odchylka w gore &#39;doga&#39; z racji iz ten maly dog juz zrobil tego seta, czyli w naszym przypadku powinno to byc jakies 1.4 na ufe MAX).
jak nie wierzysz ze takie byly kursy to moge SSy powrzucac choc naprawde mi sie nie chce. w siatkokwce 365 takie choroby umyslowe daje czesto i to bardzo. w sumei po **** ja daje przyklad ufy jak dzisiaj bielgorod jest tez znakomitym przykladem.
http://www.oddsportal.com/volleyball/russia/russia-cup/ufa-belgorod-ENt8l3fg/
1.16 pre, 1st set przez fawa w****** w taki dosc normlany sposob (zadne 15-25) a 365 kolejna choroba umyslowa i przy 0-1 na MO 1.72 HC-1,5 3.25.. dalej opisywac nie trzeba..
PS
OK ja siedze w siatkowce i jak te zespoly w normlanym sezonie graja ze soba to znam zawodnikow, a odnosnie tych meczy co teraz graja to masa podstawowych graczy jest na &#39;kadrach&#39; (sry za neologizm) i nie siedzi po klubach (kolejne &#39;neologizmo-polskie mowy moje&#39;), tak wiec nie mam zieloengo pojecia kim oni sobie tam graja, czy jakimis trzecimi skladami, juniorami, kadetami, fan klubem kibica czy **** wie kim. Przypadkiem mialem okazje ogladac JEDEN mecz (dagestanska TV dawala streama xD) gral novosybirsk vs dagestan machaczkała
http://www.oddsportal.com/volleyball/russia/russia-cup/novosibirsk-dagestan-makhachkala-faFoRTcL/
Ja nawet watpie czy ta machaczkała gra w wyższej ruskiej lidze (tzn uzywajac gradacji mamy najpierw superlige ruska, pozniej wyzsza liga ruska), do tego novosybirsk gral najmocniejszym skladem jaki mial, moroz, sawin, divis (to beda w sezonie 15/16 ich PODSTAWOWE skrzydla i to normlanie team gdzies tak TOP3/4 w Rusji) do tego drugi syapcz samsonyczew, srodkowy abrosimow z 1st skladu i jakis libero chyba nie golubew a moze i golubew + jakis nonejm srodkowy. Po drugiej stronie siatki MAchaczkała banda nonejmow z morza kaspijskiego. wynik jaki jest kazdy widzi. pozniej nowosybirsk odjebal jeszcze n ustawek, albo graja na mocarzu, sam nie wiem. do czego zmierzam? ano do tego ze nawet wdeptujac w pierdolone usstawki, to wykorzustujac takie idiotyzmy beta365 wyjdzie sie na swoje bez wzgledu na wszytsko i ****. i nie znasz zadnego zawodnika ani ***** nazw teamow.

Do góry Bottom