>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Analiza na plus

A 2

analiza

Użytkownik
Witam w moim temacie! ????
Przeważnie krótka analiza do każdego spotkania, puszczam głównie single, chociaż czasem zdarzy się parę spotkań na jednym kuponie.
Kapitał początkowy to 200zł, gram w bet365.
Reszta jak to się mówi wyjdzie w praniu, zachęcam do częstego odwiedzania, a oczywiście konstruktywne porady i odpowiedzi mile widziane.
Powodzenia wszystkim!

Także zaczynamy.

Kupon #1

⚽ Lyon - Bordeaux
typ: X2
kurs: 1,80
stawka: 40zł

Krótko, bo mecz zaraz, ale co za tym idzie składy już są znane, brakuje w nich kilku podstawowych graczy Lyonu więc myślę, że to się odbije się na grze Lyonu, który już w przyszłym tygodniu ma ważne spotkanie w Lidzie Mistrzów, a w swojej rodzimej lidze nie zachwycają i na dzień dzisiejszy nie kwalifikują się nawet do Ligi Mistrzów, zajmują 4 miejsce. Bordeaux nie ma nic do stracenia, może pozwolić sobie na grę na maksa i na pełnych obrotach, tym bardziej, że ostatnio dość gładko wygrali z Toulouse, kiedy to gracze z Lyon męczyli się z Marsylią. Wydaje mi się, że dzisiejszy mecz Olimpic najwyczajniej sobie odpuści i albo zagrają na remis i wszystko rozegra się w dodatkowym czasie gry, albo przegrają od razu w regulaminowych 90minutach.
Mecz za 10min!

✅ 32zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 2

analiza

Użytkownik
Kupon #2
⚽ Den Haag - Alkmaar
typ: 2
kurs: 1,73
Alkmaar nie może więcej tracić w głupi sposób punktów, w ostatnich meczach w sumie pechowy remis z Ajaxem i przegrana z Rodą, więc moim zdaniem limit wyczerpany. Dzisiaj liczę na pewną wygraną gości, którzy w końcu muszą się przełamać, jeśli faktycznie chcą o coś zawalczyć w tym sezonie w lidze.
Akutalnie Den Haag bezpieczne 14 miejsce w lidze i raczej nie zanosi się na spadek, Alkmaar miejsce 3, jednak dzisiejsza wygrana pozwoliłaby im zrównać się punktowo z liderem - PSV.
Mecz już za 15min! ????
✅ 29,2zł

A 2

analiza

Użytkownik
Kupon #3
⚽ Hearts - Celtic
typ: 1X
kurs: 2,00
stawka: 20zł

W sumie można by powiedzieć, nie licząc ostatniej wpadki z Inverness, że jedna jak i druga drużyna ze średnimi ekipami radziła sobie ostatnio bardzo dobrze. Jednak w tych ostatnich meczach nie doszło do żadnej konfrontacji między drużynami z górnej półki w lidze. Celitc wygrał kolejno z 9, 8 i 12 miejscem w tabeli. Trochę nie rozumiem myślenia, że po skromnej wygranej z Rangersami, są już w lidze nie do pokonania, a inne drużyny są tzw. chłopcami do bicia. Wiadomo, zawsze można się przyczepić, że dzisiaj w Sercach może zabraknąć podstawowego bramkarza, ale z drugiej strony można powiedzieć, że nowy będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony.
Szansę na remis lub wygraną gospodarzy a wygraną gości oceniam po 50%, wybieram po prostu opcję z lepszym kursem.
⛔ 20zł

A 2

analiza

Użytkownik
Kupon #4
???? King V. - Kudryavtseva A.
typ: under 2,5 seta
kurs: 1,40

Mecz o 9.00.
✅ 16zł

P 53

-psyche-

Użytkownik
Analiza analizą, ale gdy spotkanie zaczyna się za kilka minut to ona raczej zbędna już, bo nie ma racji przekonania kogokolwiek, ponieważ zanim się doczyta do końca to spotkanie się już zacznie ????
więc taka sugestia/prośba, jeśli można podawać typy wcześniej można by skorzystać z analizy i samemu przekonać się do jakiejś propozycji.

A 2

analiza

Użytkownik
Masz rację, ale jak to zawsze na początku, trzeba się sprawdzić i raczej wątpię, żeby od samego startu tematu dużo ludzi zaczęło czerpać pomysły na typy z moich wpisów, muszę się po prostu sprawdzić, ale jeszcze raz powtarzam, masz rację i w przyszłości na pewno typy będę podawać wcześniej ????
Kupon #5
⚽ Samara - Zestafoni
typ: 1
kurs: 1,57
stawka: 30zł
W Pucharze Marabella dojdzie do pojedynku pomiędzy zespołem z Rosji i Gruzji. Nie chce tutaj oceniać poziomu gruzińskiej piłki, ale moim zdaniem nawet słabo spisujący się w rodzimej lidzie zespół Samary powinien spokojnie ograć przeciwnika. Nawet po ostatnich wynikach widać na turnieju, że graczy dzieli lekka różnica klas, Samara przegrywa skromnie 0-1 z samą CSKA Moskwą, a Zestafoni przegrywa 0-3 z ekipą z Rumuni. Oczywiście nie stawiam na żadne handicapy, bo jak wiadomo bądź co bądź są to mecze czysto towarzyskie, więc wątpie, żeby piłkarze chcieli tu osiągnąć jakiś spektakularny wynik, jednak liczę na pewną jedynkę.
Początek spotkania o godzinie 11.
⛔ 30zł
nie ma jak to wygrywać 2-0 do 68min i przegrać mecz

A 2

analiza

Użytkownik
Kupon #6
???? Vinci R. - Mattek-Sands B.
typ: 1
kurs: 1,83
stawka: 30zł
Widziałem Włoszkę wczoraj, grała ciekawy tenis, może nie miała zbyt klasowej przeciwniczki, jednak Halep - 60 miejsce w rankingu uległa dość łatwo. Były chwile rozluźnienia, jednak w kluczowych momentach doświadczona Vinci naprawdę pokazywała na co ją stać. Mattek - tak swoją drogą 68 miejsce w rankingu, wczoraj zmierzyła się z tenisistką z poza pierwszej setki, a i tak trochę w pierwszym secie się pomęczyła i doszło do tie breaka. Obie tenisistki trochę podrażnione Australian Open, pierwsza odpadła z Zheng, nastomiast druga z Radwańską, więc dzisiaj domyślam się, że oglądniemy zacięty pojedynek.
Jedna jak i druga stoi przed szansą awansowania do ćwierćfinału bądź co bądź znaczącego turnieju jakim jest ten w Paryżu, myślę, że nie będzie oszczędzania. Wiadomo, ranking rankingiem, ale nie to się w sumie liczy, bo nawet porównując obecną formę daje i tak Vinci więcej szans na wygraną, a kurs naprawdę adekwatny do ryzyka.
✅ 24,9zł

A 2

analiza

Użytkownik
⚽ Din. Kiev - Kazan
Kupon #7
typ: 2
kurs: 2,88
stawka: 10zł

Nie szaleje ze stawką, jednak osobiście wydaje mi się, że trudniejszą drabinkę miał Rubin, pokonał Lecha i może przeze mnie nie docenianą ekipę z Gruzji. Dinamo trochę szczęśliwie nie trafiło na CSKA, po czym z kwitkiem odprawiło ekipę z Chin. W sumie trudno określić w jakiej tak naprawdę są dyspozycji. Graczy z Kazanu oglądałem chwile podczas meczu z Lechem, nie grali może pięknej piłki jednak byli najzwyczajniej świecie skuteczni i wykorzystali swoje okazje.
Kupon #8
typ: over 2,5 gola
Krótko jeszcze w paru słowach o drugim typie. Coś czuje, że jednak jedna jak i druga drużyna nie będzie chciała spuścić z tonu. Średnia w dwóch ostatnich meczach to odpowiednio 3 i 4 bramki na spotkanie. Przeciwnikami można by powiedzieć byli kelnerzy, jednak mam przeczucie, że dzisiaj tak samo zobaczymy otwartą grę, a nacisk gry będzie skierowany głównie na atak i kontry.
Spotkanie rozpoczyna się o 18.30.
✅ 34,8zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 2

analiza

Użytkownik
Kupon #9
⚽ Siena - Napoli typ: under 3,5
⚽ Lazio - Cesena typ: 1
kurs: 1,8
Po prostu jednym zdaniem, bo jak zwykle do samego końca nie mogłem się zdecydować na co puszczać. Lazio raczej nie powinno pozwolić sobie na stratę punktów, Siena - Napoli - typ oparty na obliczeniach matematycznych.
✅ 16zł

A 2

analiza

Użytkownik
Dzisiaj trochę typów na popołudnie bez analizy, ale naprawdę jakoś trudno znaleźć chociaż chwilkę czasu.

Kupon #10

???? Vinci R. - Bartoli M.
typ: Vinci +5
kurs: 2,20

Konsekwentnie na Włoszkę, która gra całkiem nieźle na turnieju.

Kupon #11

???? Sharapova M. - Kerber A.
typ: under 19,5 gema

Wydaje mi się, że Sharapova nie powinna mieć jakichkolwiek problemów, jednak przestrzegam przed graniem tego za duże stawki - uroki kobiecego tenisa. ????

✅ 4zł

A 2

analiza

Użytkownik
Czas sprawdzić się w NHL i NBA, nie jestem znawcą także nie będę tu pisać analiz na siłę i lał wody, a w tej dziedzinie sportu wydaje mi się, że trudno tak po wynikach dobrze wytypować spotkanie, więc nie szaleje jakoś strasznie ze stawkami, po prostu jestem te paredziesiąt złotych na plus, więc zobaczę co z tego wyjdzie, mam nadzieje, że moje konto na tym strasznie nie uboleje.
Kupon #13
???? Charlotte Bobcats - Chicago Bulls
typ: Bulls(-7,5) po 1 połowie
kurs: 1,90

Kupon #14
:hokej: Detroit Red Wings - Anaheim Ducks wygrana po rzutach karnych ????
typ: Detroit
kurs: 1,83

Kupon #15
:hokej: Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes wygrana w dogrywce :zy3ou:
typ: Colorado
kurs: 2,10
⛔ 22zł

A 2

analiza

Użytkownik