>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Amir Khan (25-1; 17KO) - Zab Judah (41-6; 28 KO) 24.07.2011

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Trzecia wyprawa Amira Khana do USA. Tym razem rywalem Brytyjczyka będzie Zab Judah. Były mistrz świata przeróżnych federacji , obecnie posiadacz prestiżowego pasa IBF. Tak więc zanosi się na wielką unifikację , zresztą Khan zapowiada całkowitą unifikację tej kategorii wagowej. Walka zapowiada się kapitalnie , z jednej strony młody ale bajecznie wyszkolony technicznie Amir Khan ( z Maidaną nawet pokazał , że ma serce do walki ) z drugiej strony Zab Judah - ogromne doświadczenie , jak pisałem mistrz przeróżnych federacji. No szykuje się świetna walka. Kursy również bardzo ciekawe jak więc wybrać coś można ????

Sportingbet
Zachęcam do dyskusji ;)

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Over 9,5 rundy za 1.85⛔ Expekt .Doświadczony Zab chyba nie da się skończyć przed czasem,a Khan będzie z kolei za szybki aby Zab go skończył, stawiam na Khana że wygra na pkt za 3.00⛔ Sportingbet.&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij: Dzięki---Edit: undery i overy to loteria nawet małych pieniędzy na to szkoda ostatni raz takie głupoty zagrałem

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja się spodziewam bardziej tego , że Judah może nie wytrzymać zabójczego tempa Khana i Anglik skończy to przed czasem. Khan Słynie , z bardzo wysokiego tempa , bardzo szybkie ciosy , pod koniec walki z lekka siadała kondycha , ale Judah za to zawsze słynął ze słabej dyspozycji. Judah ma swoje lata, najlepsze za sobą , przed Khanem za to wielki cel , chce sunifikować wszystkie pasy , jeden swój już ma , w nocy może mieć drugi więc zostaną jeszcze dwa. Ogólnie spodziewam się dobrej szybkiej walki ale nie spodziewam się aby Super Zab wytrzymał takie tempo co automatycznie otwiera szansę przed Khanem , on się nie bawi w kalkulacje tylko kończy w najbliższej możliwej okazji.
:idea: Khan przez KO , TKO lub DSQ 1.90 Sportingbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom