>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Amica 0-2 Legia 05.11.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Amica-Legia W.

2.55 3.1 2.45 1.4 1.37 Expekt

Co myslicie o tym meczu?? Amica ostatnio zremisowala z Wisła Krakow a Legia wygrala z Korona.

Moj typ: X

popiol 0

popiol

Forum VIP
Legia zrobiła ostanio to co nie udało sie Wisle K....czyli pokonała Korone..rewelacje tego sezonu...umiała zatrzymac Piechne...wogole w całym meczu była lepsza..ale jesli taka słaba skutecznosc ma Włodarczyk to sie nie dziwic...tutaj dal mnie Legia to pewniak...Wdowczyk jest bardzo dobrym trenerem i dobrze ustawi swoij teamu aby wywiezc z Wronek 3 pkt ????

Moj typ:2

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Obydwie drużyny w tym sezonie grają bardzo dobrze i zajmują dobre miejsca w tabeli. Legia zajmuje drugie miejsce i ma tylko 3 punkty przewagi nad czwartą Amicą. Amica w tym sezonie ma niezły bilans meczy na własnym boisku (3-0-1), a to oznacza, że Legii ciężko będzie wywalczyć 3 punkty we Wronkach. W meczach wyjazdowych bilans Legii nie jest imponujący (2-4-1), a szczególnie wiele do myślenia daje spora liczba remisów. Jeśli wziąć pod uwagę ostatnie pięć meczy to na faworyta tego spotkania zdecydowanie wyrasta Legia, która w ostatnich pięciu kolejkach tylko raz przegrała i aż cztery razy wygrała. Ostatnio Legia może poszczycić się serią trzech kolejnych zwycięstw z rzędu. Amica natomiast gra w kratkę, a świadczyć o tym mogą przeplatające się zwycięstwa, remisy i w mniejszym stopniu porażki, jednak pamiętać trzeba o tym, że jest to zespół bardzo mocny, zdolny do pokonania każdego.
Ciekawostką może okazać się fakt, że tylko Amica i Legia nie zremisowały jeszcze w tym sezonie na własnym boisku, więc może nadszedł czas na pierwszy remis Amiki na własnym terenie? Pamiętam z zeszłych lat, że Legii zawsze dobrze grało się z Amicą, czy to na wyjeździe czy na własnym boisku, jednak przed wytypowaniem w tym meczu czystej 2 powstrzymuje mnie spora ilość remisów Legii na wyjazdach. Moim zdaniem pewne jest to, że Legia nie przegra, ale nie jestem pewien czy wygra, dlatego typuję w tym meczu X2.

Amica Wronki - Legia Warszawa -&gt; X2 (1.31 Toto-Mix) :mrgreen: 0:2 :mrgreen:

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Amica Wronki - Legia Warszawa 0:2
Po bramkach Burkhardta i Szałachowskiego Legia odniosła kolejne ligowe zwycięstwo.
Szkoda tylko, że zagrałem tak asekuracyjnie i nie postawiłem czystej 2. :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom