>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Amatorszczyzna Odradzam Betssona

S 0

scinek18

Użytkownik
wplacam pieniadze do nich juz 3 raz ale to tylko dlatego ze podobaja mis ie stoly pokerowe. Jednak pierwsza wplata szla ponad tydzien i szla by jeszce dluzej gdyby nie to ze codziennie do nich pisalem. potem wplacalem pieniadze 2 raz na weekendowe zaklady pieniadze wplacilem w piatek doszly w poniedzialek tak wiec nie pogralem sobie. teraz zrobilem przelew znowu na pokera i 3 dzien nie ma pieniedzy w supporcie nic nie potrafia odpowiedziec a na oficjalne zazalenia nie odpisuja dzowni dzisiaj do nich od rana aby porozmawiac telefonicznie i nic. dodam jeszce ze moja wyplata ktora zlecilem tydzien temu dalej nie zostala zaksiegowana i wyslana. ODRadZAM wSZYStkiM

D 1

dzieciakus

Użytkownik
zwykłe przelewy tak idą nie dziw się że wpłacając w piątek doszły w poniedziałek, bo system księguje w najblizszy dzień roboczy czyli właśnie po weekendzie. buki przy przelewie zastrzegają sobie 2-5 dni. tak jak napisał Longu własnie p24... jeśli koniecznie musisz korzystać z konta bankowego, paysafecard do zakupu jako &quot;karta doładowywująca&quot; upraszczając lub moneybookers (obecnie Skrill) pieniądze w dosłownie 2 minuty. wypłata czasem idzie dłużej, nie ma co się denerwować...
mnie osobiście jeśli chodzi o kwestie finansowe betsson nie zawiódł ????

P 0

poiuy

Użytkownik
U mnie wszystko działa jak należy. Chyba trochę przesadziłeś z tą krytyką. Rozumiem zdenerwowanie, ale tam raczej zawsze odpowiadają normalnie, chyba, że są zajęte linie tel., ale zostaje zawsze live chat. To, że się czeka na pieniądze to chyba normalne, czytając opinie o betsson i konkurencji, cóż- chyba to tak po prostu musi funkcjonować.

Do góry Bottom