Atletico M. vs. Real M. typ 2 kurs 2,15 bet365-
Evian vs. Psg typ HA -1 Psg kurs 1,6 bet365 - stawka 100 ako 3,44 Ew. wygrana 344zł -
koledzy jednak mieli racje psg bez ibry cięzko grało a real cóż nie będę komentował, pierwsze koty za płoty
To jest kurs na handi pewnie ale nie wiem skąd. Powiem tylko amatorowi (tylko żeby nie było że się wymądrzam czy hejtuje). Mam nadzieję że nie zagrałeś tego AKO i to za stówę. Kolego spójrz co Real zrobił w Superpucharze u siebie z Atletico. ZREMISOWAŁ!! Atletico ostatnio "klepie" Real wszędzie, w lidze, w pucharach no może nie wygrywa z nimi po 5-0 ale nie przegrywa ale wygrywa i remisuje. Ja wiem że Real i PSG to nazwy ale w bukmacherce to nie ma żadnego znaczenia, szczególnie kiedy w derbach gra się na wyjeździe. Gdyby tak było każdy z nas byłby już milionerem:grin: a buki by zbankrutowały!:razz:
A co do PSG to nie wiem ale Zlatan chyba ma kontuzję a w pierwszym meczy z Reims też był remis a nie ich wygrana także Ja bym tego nie grał na początek ale może być też tak że wszystko Ci pięknie wejdzie i będzie git! ???? Ok trzymam kciuki!!!
ten kurs jest na bet365 wybaczcie za błąd w 1 poście, już poprawiłęm, a co do meczów to zobaczymy, tak jak napisałem jestem amatorem więc każdy ewentualne moje typy bierze na swoją odpowiedzlaność a ja sie tylko dziele swoimi przemyśleniami. ????